11.2.2014

Ken on maassa kauhehin? 11.

Elämme jännittäviä aikoja, lukijat hyvät! Enää ei tarvitse odottaa kauaa, kunnes tietää, kuka voittaa vuoden 2014 Ken on maassa kaunehin? -kisan!!!! Huu!!!! Lukijan äänen perusteella hopeaa kisassa saa tänä vuonna Ursula.


"Eih ja voih! Kuinka te saatoitte äänestää minut pois finaalista!?!??! Munkkiasuni oli selvästi aivan väärä valinta... Nouuh! Vaivun syvään masennukseen! Se on teidän syytänne... Nyyh... Ai mitä??? Ettekö sääli minua yhtään!?!??! Miten te JULKEATTE!!??!??!?! Kiroan teidät ja teidän jälkeläisenne!!!! Senkin houkat!!!" Näin teatraalisesti Ursula jätti kisapaikan.

Nyt on aika terävöittää silmiänne, sillä on finaalin aika!!!! Huu!!!! Finaalin asti paikkansa taistelivat Matami Mimmi ja Gothel. Onnea teille! Tällä viikolla kilpailijoita ei arvostella vain yhden kuvan perusteella, vaan luomme katseemme koko kilpailun aikana syntyneeseen kuvasaldoon. Otimme lisäksi naisista uudet kuvat, joissa nämä pahikset pääsevät pahistelemaan. Lisäksi kilpailijoiden musikaalisuus tulee näkyville lyhyissä videopätkissä. Ei siis muuta kuin finaalikaksikon tekeleitä katsomaan!!!!


Kun luomme katseemme Matami Mimmin koko kisan aikana luomaan kuvasaldoon, huomaamme, että hän on ollut kaikissa kuvissaan hyvin samanlainen. Kaikista kuvista paistaa läpi se suunnaton vallattomuus ja riemu, joka on noidan perusluonnetta. Samanlaisuutta kuviin tulee myös samanlaisesta värimaailmasta - jokaisessa kuvassa on Matamin suosimia pinkkiä ja violettia, ja tausta on aina hyvin harmaa. Voiko tämä muuttumattomuus estää Matamin voiton kisassa? Toisaalta tämä yksipuolisuus voi olla myös juuri se valttikortti, jolla Matami tulee myymään itseään tulevissa muotikoitoksissa. Iloisuus on yhtä kuin Matami Mimmi. Parhaimmat kuvat Matamilta ovat muodonmuutoskuva, kasvokuva ja naurukuva. Huonoin kuva on kenties kätyrikuva, sillä Mimmillä ei kuvassa mukanaan yhden ainutta kätyriä ollut. Kaiken kaikkiaan Matamin kuvia katselee kuitenkin mielellään hymyssä suin.


Matami Mimmistä otetussa pahistelu-kuvassa noita näyttää, ettei hän olekaan aina yhtä hymyä koko nainen. Kuvassa Matamin kasvot ovat vääntyneet hyvin kieroon ja pahismaiseen virneeseen - jollekin tulee käymään kalpaten! Kuvan ulkopuolelle jää noidan toinen käsi, mutta jos tuomari arvaa oikein, hieroo noita käsiään yhteen kuin jotain kieroa suunnitellen. Mahtava pahiskuva! Kenties taustalla olisi voinut vielä purkautua tulivuori ja salamat jyrähdellä pahismaisuuden lisäämiseksi, mutta se ei olisi ollut Matami Mimmiä.Videollaan Matami Mimmi laulaa englanniksi. Tämä on ihan ymmärrettävää, sillä hän on kotoisin Englannista. Sen sijaan tuomaria hämmästyttää suunnattomasti, kuinka paljon Matami Mimmi laulaa! Koko kisan ajan noita on kommentoinut kuviaan vain yhden lauseen verran, joten kokonainen laulu täynnä Mimmin puhetta järkyttää! Videossaan Mimmi laulaa laulun, jossa kertoo tarkemmin itsestään ja motostaan: "Iloa mulle on kamala." Videossa Mimmi myös näyttää taikojaan ihan reaaliajassa. Hienosti noita kyllä osaa taikoa, ja jopa lentää luudalla! Todella hauska ja mimmimäinen lopetus Matamin kilpailulle. Hyvä hyvä!

Seuraavaksi siirrymme Gothelin kuviin.


Yllä näemme Gothelista kisan aikana otetut kuvat. Gothelin kuvissa on enemmän vaihtelevuutta, kuin Matami Mimmin vastaavissa. Gothelin ilmeet vaihtelevat paljon kuvissa, välillä hän on aito ja välillä teatraalinen ja yhdessä kuvassa hän on muuttunut vanhaksi naiseksi. Kuvista tulee hyvin ilmi Gothelin oopperaharrastus ja sen myötä saatu dramaattisuus. Gothel on myös koko kisan ajan hurmannut meitä upeilla kiharilla hiuksillaan. Parhaita kuvia tältä naiselta ovat harrastuskuva, hyviskuva ja tehokolmikko-kuva. Tässä vaiheessa kisaa sanon muuten sen, että on jännää, että kyseisessä tehokolmikko-kuvassa on kuvattu koko kisan finaalikolmikko! Tuomari ei arvannut kuvaa arvostellessaan, että juuri nämä kolme pahista olisivat ne kolme parasta kilpailijaa... Jännää. Huonoin kuva Gothelilta on ollut kenties hulluttelu-kuva, sillä nainen ei ilmiselvästi osaa hullutella. Hienoja otoksia Gothelista on tullut otettua!


Huu! Pahistelu-kuvassaan Gothel tulee hyvin lähelle katsojaa! Gothelin ilme on mitä julmin kulmakarvoja myöten. Kieroa ilmettä tehostaa alhaaltapäin tuleva valo ja pahiksen päässä oleva huppu. Tämä kuva on sitä aitoa pahistelua ja se on suorastaan täydellinen. Täytyy vain kiittää, ettei Gothel katso kameraan, sillä silloin tuomarilla olisi jo housut märkinä. 


Gothel näyttää videollaan, miten tosipahis käyttäytyy. Videossa esiintyy taas Tähkäpää, tuo Gothelin inhokki-kasvattityttö. Tähkäpää yrittää kertoa äidilleen tapaamastaan pojasta, mutta Gothel vetää siitä herneen nenäänsä. Onneksi kaikkien äidit eivät toimi samalla tavoin saadessaan tietää lastensa seurustelusuhteesta. Toisaalta meidän kaikkien äidit eivät ole pahiksia. Videollaan Gothel esiintyy taas hyvin dramaattisesti, ja samalla hän esittää meille hyviä laulutaitojaan. Pahismainen loppu Gothelin kilpailulle!


Nyt olemme nähneet molempien finalistiemme parhaimmat suoritukset. Antakaamme molemmille suosionosoitukset, sillä ne he ovat ansainneet. Äänestäkää sitä kilpailijaa, joka teidän mielestänne ei ansaitse voittoa Ken on maassa kaunehin? -kisassa. Ensi kerralla selviää, kuka on tämän vuoden voittaja, Gothel vai Matami Mimmi!!! Huu!!!!!

3 kommenttia: