1.12.2018

As long as there's Christmas, there'll be Christmas pud... 1.

Oikein ihanaa joulukuuta!!! Nyt saa päästää joulutunnelman valloilleen, vaikka nurmikon viherrys koittaa kovasti tunnelmointia latistaa. Tänään saa avata ensimmäisen luukun joulukalenterista - myös Rinki tinki tinkin joulukalenterista. Joulukalenterin teemana on tänä vuonna Pixar-elokuvien lausahdukset. 

Pyrin tarjoamaan joka päivä yhden "luukun avattavaksi", mutta etukäteen olen valmistellut vasta kolmasosan luukuista... Yritän parhaani mukaan saada jostain aikaa revittyä loppujenkin luukkujen valmisteluun. Siihen liittyen haluan muuten tarjota tilaisuuden joulukalenteriin osallistumiseen: jos mieleesi tulee joku lausahdus Pixarin elokuvista, jonka haluat ehdottomasti nähdä joulukalenterissa, voit kommentoida kyseisen lausahduksen tämän postauksen kommenttikenttään. ;) Ihanaa jouluun valmistautumista kaikille!10 kommenttia:

 1. Oi ihanaa joulukalenteri! On aina mahtavaa käydä kurkkimassa mitä hauskaa Disney-aiheista olet luukkuihin keksinyt ja leffa repliikit on aina parhautta! Innolla odotan muitakin luukkuja ja mitä niistä paljastuu. Ihanaa joulun odotusta sinnekin!

  Muutama oma lemppari Pixarin lainauksista jotka äkkiseltään tulivat mieleen:
  "Kohti ääretöntä ja sen yli" on tietysti klassikko, mutta yhtä ihana on "Ei tämä ole lentämistä. Tämä on putoamista tyylillä."
  "Heitä se nyt tosta ovesta ja oitis!" Monsterit Oy:stä ja jokaiseen tilanteeseen sopiva vokaalien venytys Wall-E:n ääntelyn muodossa.
  Yksi aivan ihana on myös Ratatouillesta “Not everyone can become a great artist, but a great artist can come from anywhere.” Mutta en nyt kuollaksenikaan muista miten se menee suomeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kivaa, kun mainitsit noita repliikkejä. Pitää jokunen laittaa joulukalenteriin mukaan! :) Toivottavasti into kalenterin suhteen pitää jatkossakin!

   Poista
 2. Jei! Tämä onkin nyt tällä hetkellä ainoa joulukalenteri, ei pöllömpi! :)

  VastaaPoista
 3. Mainio idea tän vuoden joulukalenterille.^^ Mullakin oli aikomus suunnitella joulukalenteria, mutta aattelin että ehkä sitten kun sivuni tulee eniten tunnetuksi, nii sitten vasta voisin aloittaa kalenterin teon. Ja muutenkaan en tienny mistä tekisin aiheen XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten teet! Sinulla on nyt vuosi aikaa suunnitella maailman mahtavin joulukalenteri blogiin! ;)

   Poista
 4. Heei ihanaa, joulukalenteri, jes!! (Vaikka kerkesinkin mukaan vasta nyt, hups)

  Suosikkini Pixarin lausahduksista on ehdottomasti Dogin "Me vasta tavattiin ja mä rakastan sua!!"

  Tsemppiä kalenterin tekoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä haittaa, saitpahan "avata monta luukkua" kerralla! ;) Kiitoksia Dogin lausahduksesta!

   Poista
 5. Toi on kyl aika hyvä kohta Toy Storyssa ;)

  VastaaPoista