8.4.2017

On uus tilaisuus, tule kohtaamaan!

Rinki tinki tinki -blogi koki tänään muodonmuutoksen. Entinen, pinkki teema kerkesikin sulostuttaa meitä monta vuotta, mutta nyt tuli aika pistää vähän muutosta kehiin. Yllä oleva otsikko on nyt paljon yksinkertaisempi kuin itseään heilutteleva Marie, taustakuva on muuttunut ja muita pieniä muutoksia on tapahtunut fonteissa ja väreissä. Mitäs pidätte blogin uudesta lookista? Oliko vanhassa vara parempi vai virkistääkö vaihtelu?


Blogin ulkonainen muoto koki muutoksen, mutta sisältö pysyy yhtä Disneymäisenä kuin ennen. Ajattelin kuitenkin kysyä, olisiko teillä toiveita blogitekstien suhteen? Paljon postauksia on mielessäni kirjoitettavana, mutta toteuttelen mielelläni myös toiveita. Kertokaahan siis rohkeasti, jos sellaisia on mielessä. :)

13 kommenttia:

 1. Uuu tää uusi ulkoasu näyttää todella hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavalta näyttää tämä uusi ulkoasu: siinä on samankaltaisuutta vanhaan ja kuitenkin uutta, ja mikä tärkeintä, se on edelleen sopivan disneymäinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Lähinnä mietin tuota, että onko tuo otsikko, jossa on Fantasian kuva takana, liian iso...?

   Poista
  2. Ei se ainakaan minun mielestäni ole liian iso. :)

   Poista
 3. Ihan kivaltahan tää näyttää, mutta pidin ehkä hiukan edellisestä, ei silleen että tässä ois vikaa, ja vaihteluhan virkistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu virkistää, ja kestää kyllä itselläkin totutella tähän uuteen ulkoasuun... Tällä hetkellä taidan itsekin olla vanhan kannalla, ainakin tuon otsikon kuvan suhteen, mutta jos ei tunne muutu seuraavan parin kuukauden kuluessa on aika tehdä taas muutostöitä. :)

   Poista
 4. Itse ainakin pidän tästä uudesta ulkoasusta, vaihtelu virkistää! :)

  VastaaPoista
 5. Kännykällä ei muutos näy niin hyvin mutta kuva ainakin miellyttää silimää!! Ja toiveita hmm.. Voisit kertoa Disney-unelmistasi!! :D Jos vain mielikuvitus on rajana, millaisen Disney-päiväm viettäisit? Missä maailmoissa, kenen kanssa, mitä tekisit? Vai onko tämä liian henkilökohtainen tai pöhkö idea?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä myös muita Disney-unelmiasi voisit avata, ihan realistisia sellaisia. Siis vaikka että haluat tän DVDn tms. Ja sit mä muuten toivon niitä postauksia, joihin lukijat voi osallistua, niin kuin ystävänpäivänä!

   Poista
  2. Hyvä että muutos miellyttää! Ajattelin, että se olisi värimaailmaltaan nyt hieman rauhallisempi kuin ärhäkkä pinkki! En tiedä, oliko värimaailman muutos sitten huono juttu, kun postaustahtikin on rauhoittunut muutoksen myötä aikalailla... ;)

   Oooo! Kivoja teksti-ideoita annoit! Uuuu! Pitää miettiä, toteutanko ne täällä vai Ihmeiden aukion puolella, mutta ilmoittelen asiasta sitten sinulle! Uusi lukijapostaus on suunnitteilla! ;)

   Poista