1.2.2016

Ken on maassa komein? 12.

Ken on maassa komein? -kilpailussa alkaa olla jännittävät paikat! Tänään selviää kilpailun kärkikolmikko, joka ei liene tule yllätyksenä kenellekään äänestäjälle, sillä niin yksimielinen oli äänestysraati tällä kertaa. Yksi pudotusäänistä annettiin Aladdinille, mutta kaikki muut yksitoista ääntä menivät Flynn Riderille. Niinpä herrasmiesvarkaamme joutuu tyytymään kilpailussa sijaan neljä.


"Äääääh! Niin lähellä, mutta silti niin kaukana! En voi uskoa tätä! Miten uskolliset fanini saattoivat tehdä tämän minulle??? Ensi kerralla vastaavanlaiseen kisaan osallistuessani minun pitää käyttää hurmausilmettäni! Sillä peittoaisin kilpailijat mennen tullen! Noooh, kilpailuun osallistuminen oli mahtava kokemus. Oli ihanaa, että sain ottaa Tähkäpäänkin mukaan pariin kuvaan, niin hänkin pääsi pitkästä aikaa osalliseksi kameran etupuolella olemisesta. Onnea kisaan kavereilleni!" Kiitos, Flynn, kisaan osallistumisesta! Lohduttaaksemme Flynniä voinemme sanoa, että monet äänestäjät harmittelivat sitä, että joutuivat äänestämään häntä. 

Sitten kärkikolmikon pariin! Kuka olisi kilpailun ensimmäisinä päivinä uskonut, että kolmen parhaan joukossa ovat Tarzan, Aladdin ja Philip!!!??? Miehet ovat tehneet aikamoisen matkan tänne asti päästäkseen. Valitettavasti vain kaksi heistä voi päästä finaaliin asti. Kolmikon kuvateemana tällä viikolla on rakkaus. Haluamme nähdä herkkiä, suloisia ja rakkaudentäyteisiä kuvia miehistä heidän rakastettujensa kanssa! Saimme, mitä tilasimme... vai saimmeko?


Awwww! Mikä ihana kuva Tarzanista ja hänen vaimostaan Janesta! Parivaljakko liehuu liaaneissa pitkin viidakkoa, ja Tarzan näyttää pitävän Janea hellästi sylissään. Kuvassa on vauhtia, mutta silti se onnistuu hurmaamaan lämmöntäyteisellä tunnelmallaan. Tarzanin ja Janen katseista voi tuntea parin rakkauden toisiaan kohtaan, ja molemmat ovat todella söpöjä kuvassa! Awww!!! Loistava kuva tässä vaiheessa kilpailua!
....
....
Hetkinen! Tuomari selaili Ken on maassa kaunehin? -kilpailun arkistoa, ja mitä sieltä löytyikään? Kilpailun toisella tuotantokaudella Janen osallistuessa kisaan finaalissa on vähän liiankin samanlainen kuva Tarzanista ja Janesta liaanin kyydissä. Kuvissa on pieniä eroavaisuuksia, mutta kuva on otettu selvästi samasta tilanteestä. Onko tämä siis plagiointia!!!!???? Yrittääkö Tarzan ratsastaa Janen finaalikuvalla itsensäkin finaaliin????!?!!??? Voiko tällaista hyväksyä!!!????? Hmmm hmm.... Vastaavaa ei ole tapahtunut ennen Ken on maassa kaunehin? -kilpailun historiassa (että kilpailijalla olisi samanlainen kuva jonkun toisen kilpailijan kanssa)! Tarzanin kohtalo jätettäköön nyt äänestäjien moraalin varaan! Tarzan on tehnyt kauhean erheen, mutta voidaanko se antaa hänelle anteeksi finaalipaikan saamiseksi? Kiperä kysymys!


Philip pääsi kärkikolmikkoon koskemattomuuden avulla - tosin mistä sitä tietää, olisiko hän tässä muutenkin. Philip esittelee kuvassaan meille vaimonsa prinsessa Auroran. Kuva on hyvin kuninkaallisen ja virallisen oloinen, sillä kuninkaallinen pari poseeraa vierekkäin asetelmallisesti seisoen. Rakkaudenkipinääkin kuvaan on päässyt, sillä Philipin ja Auroran silmistä näkyy selvä välittämisen tunne. Prinssi ja prinsessa katsovat toisiaan intensiivisesti silmiin, ja hymyilevät söpösti toisilleen. Awww! Kuva on onnistunut ja hieno, mutta ehkä Philipiltä olisi kaivattu jonkinasteista parempaa heittäytymistä rakkauden pauloihin: esimerkiksi viime viikolla hän tuuletti yökuvassaan paljon rentoutuneemman näköisenä kuin mitä hän nyt seisoo tässä kuvassa. Otos ei ole kuitenkaan epäonnistunut, ehkä vain liian virallinen.


Flynnin ohella Aladdin joutui viime viikolla pudotusuhan alle. Miehellä oli kuitenkin ainakin yksi fanaattinen fani, joka hehkutti jo tässä vaiheessa Agraban prinssin voittoa. ;) Katsotaan, mitä Aladdinille käy. Tällä kuvalla paikka finaalissa näyttäisi kuitenkin olevan selvä: katsokaa nyt tuota söpöilyä! Aladdinilla ja Jasminella on menossa herkkä hetki, ja heidän otsansa ovat painautuneet toisiaan vasten. Jasmine hymyilee vienosti, mutta Aladdinin katse on nauliutunut hänen rakastamaansa prinsessaan. Miehen katse on herkkä ja hänen hymynsä on suloinen. Awww! Todella suloinen ja intiimi kuva Aladdinista ja Jasminesta. Jes jes, hyvä Aladdin!


Kilpailuhan meni tässä vaiheessa hyvin jännittäväksi! Kaikilla kilpailijoilla oli omantyylisensä kuva: Aladdinilla intiimi ja söpö, Philippillä virallinen ja suloinen, ja Tarzanilla söpö, mutta plagioitu! Äänestäjillä on nyt suurempi tehtävä kuin koskaan: ketkä kaksi miestä pääsevät finaaliin taistelemaan kilpailun voitosta keskenään!!!??? Kenelläkään ei ole nyt koskemattomuutta, eli ketä tahansa voi äänestää! Huuuu!!!! Finaalikaksikkomme paljastuu (ja täten seuraava jakso ilmestyy) tasan viikon päästä, maanantaina 8.2. Saa nähdä, miten kisassa käy!

18 kommenttia:

 1. Aladdinin kuva on nyt voittaja-ainesta. Tarzanin kuva on parempi ja rennompi kuin Philin, mutta plagiointisyystä äänestän Tarzanin kuitenkin huonoimmaksi.

  VastaaPoista
 2. Olisin muuten pitänyt Tarzanin kuvaa näistä parhaimpana, mutta epäilykset tosiaan heräävät Janen kuvaa katsoessa. Phillipin kuva on vähän tylsä, mutta jotenkin omatuntoni kehottaa minua silti äänestämään Tarzania huonoimmaksi, vaikka kuva muuten söpö onkin. Voi Tarzan, miksi menet möhlimään näin kilpailun tässä vaiheessa? :(

  VastaaPoista
 3. Tarzan pudotkoon myös. Ei ole kyllä panostettu tähän erään oikealla tavalla jos on alennuttu plagioimaan toisesta kilpailusta.

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi! En millään haluaisi äänestää Tarzania poissa, mutta koska kuva on liian samanlainen Janen kuvaan nähden, joudun äänestämään Tarzanin pois. :(

  VastaaPoista
 5. Ou nouuuu! En halua Tarzanin putoavan, koska hänellä on ollut loistavia kuvia kisassa niin paljon. Aladdinin kuva on ehdottomasti voittaja-ainesta ja Aladdin itsekin on voittaja-ainesta ;) Annan pudotusääneni Philipille, koska hänen kuvissaan olen jäänyt kaipaamaan sitä jotain. Tiedä mitä sitten, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
 6. Eäää, ei mitään plagiointia! PHILIP on tylsä joten hän pois!!!

  VastaaPoista
 7. Philip pois!
  t. fanaattinen fani :) :)

  VastaaPoista
 8. Tarzan pois. Philip on ihana.

  VastaaPoista
 9. Philip pudotkoon!

  VastaaPoista
 10. Philip on näistä ainoa oikea prinssi ja sen huomaa. Tarzan pois.

  VastaaPoista
 11. Philipin kuva vaikuttaa muita kolkommalta, joten häntä äänestäisin poistumaan.

  VastaaPoista
 12. Suuri valokuvaajaguru8. helmikuuta 2016 klo 16.03

  Philip saa tippua, koska kuvien taso kautta kisan on ollut matalampi kuin Tarzanilla ja Aladdinilla.

  VastaaPoista
 13. Kyllä pudotusääneni rääkyn Philipille.

  VastaaPoista
 14. Kerta kiellon päälle, sanoi Darth Vader kun Lukelle sukulaisuussuhteistaan avautui. Philip lentäköön kotipesään!

  VastaaPoista
 15. Äänestysaika on nyt päättynyt!

  VastaaPoista