21.2.2015

Luota vaan ja aikanaan sä löydät onnenmaan.

Kesäkuussa aloitin sarjan, jossa esiintyi muokkaamiani kuvia Disney-hahmoista meidän maailmassamme. Sarja piti aluksi julkaista jo kesäloman aikana, kunnes se venyi syksyn aikana julkaistavaksi. Kröhöm.... Nyt on kevät.... Vuorossa on siis vihdoin viimeinen osa Disney-hahmoista meidän maailmassamme, olkaa hyvät! Viimeiseen satsiin on ängetty kaikkien jäljelle jääneiden elokuvien hahmoja. (Atlantikseen sopivaa kuvaa oli muuten tosi vaikea etsiä! Joko löytyi sopiva tausta, mutta ei siihen sopivaa kuvakaappausta, tai kuvakaappaukselle ei löytynyt sopivaa taustaa. Niinpä Atlantiksen kuva on tylsä, mutta luovutin vasta ankaran etsinnän päätteeksi!)
Taustan lähde: https://www.flipkey.comTaustan lähde: http://thegeneralist.me/tag/roads/

Hahmoja elokuvista Kaunotar ja Kulkuri, Saludos Amigos, Riemukas Robinsonin perhe, Atlantis, Pinocchio, Aivan villit, Pikku Kananen, Make Mine Music, Big Hero 6 ja Bolt.

8 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Kaunotar ja Kulkuri sekä Pikku Kananen mun suosikkikuvia näistä.

  Anna tulla lisää!

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen, eli siis todella hienoja ja upeita kuvia jälleen:)! Minulla olisi myös pari toivetta liittyen top-listoihin: Toivon, että tekisit top-listan pelottavimmista Disney-elokuvista, sekä surullisimmista Disney-elokuvista? Ei ole siis mikään pakko, mutta olen toivonut kyseisiä listoja jo pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! :) Olen itse asiassa tekemässä tavallaan listoja pelottavimmista ja surullisimmista Disney-kohtauksista... Mutta teen kyseisiä listoja sillä tavalla, että katson klassikoita järjestyksessä, ja laitan aina elokuvan katsottuani muistiin, jos joku kohtaus pelotti tai itketti minua erityisesti. Olen suunnitellut, että kaikki klassikot katsottuani ja arvosteltuani kirjoittaisin TOP-listat näistä kohtauksista puhtaaksi ja julkaisisin ne. Kysymys kuuluukin nyt siis sinulle, että maltatko odottaa TOP-listoja niin pitkään, että olen saanut kaikki klassikot katsottua? Ja haluatko listoja siis esim. pelottavimmista elokuvista vai kohtauksista? Jos haluat listoja nimenomaan elokuvista (et kohtauksista), niin voin sellaiset jo ennemmin väsätä. :)

   Poista
  2. Elokuvista nuo surullisimmat ja pelottavimmat haluaisin, siis nimenomaan kokonaisista elokuvista, ei yksittäisistä kohtauksista:)

   Poista
  3. Selvä! Enköhän sitten listat tee tässä piakkoin... tai ainakin maaliskuun aikana. :)

   Poista
 3. Jee, tosi kekseliäitä kuvia! Se on paras sana kuvaamaan niitä! Ja tietysti tosi hienoja. :) Eikä ollut Atlantis tylsä yhtään! Minun suosikkejani olivat... Pinokkio ja Pikku Kananen. Piti ihan miettiä, kun oli niin monia hyviä. Kiitos muuten sähköpostista, olipa mahtava palata reissulta "kotiin" Wieniin ja lukea se! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiva, että pidit! :) Minun lempparini on tuo vika, Boltista. (Ehkä, koska sen tekemiseen meni eniten aikaa...) Ja olepa hjyvä sähköpostista! :) Kiva, että se piristi päivääsi!

   Poista