29.1.2014

Ken on maassa kauhehin? 10.

Nyt elämme jännittäviä hetkiä Ken on maassa kaunehin? -kisassa! Enää pari viikkoa ja voittaja on selvillä! Tällä viikollla äänestys oli harvinaisen yksimielinen. Neljänneksi kisassa sijoittui Yzma.


"EÄÄÄRGH!!!! Ei ole TOTTA!!!!  En voi uskoa, että tipuin muka kisasta! Tässä on täytynyt tulla jonkinlainen VÄÄRINKÄSITYS! HHHHHHHH!!!!!! HALUAN VOITTAJAKSI!!!!!" Yzma raivosi niin, että meinasi pyörtyä hengittämättömyyteen. Nyt hän on kuitenkin turvassa kotonaan Perussa silmäpussiensa kanssa. 

Nyt selvillä on siis finaalikolmikko. Tiensä finaaliin ovat raivanneet Matami Mimmi, merennoita Ursula ja Gothel. Sekä Gothel että Ursula ovat olleet kerran pudotusuhan alla, kun taas Mimmin saldo on ihan puhdas. Onko hän siis voittajasuosikki??? Tällä viikolla kuvien teemana on kuitenkin naamiaiset. Kilpailijoiden tarkoituksena on näyttää meille, millaiseen naamiaispukuun he pukeutuisivat, jos järjestäisimme heille naamiaiset. Voilá.


"Koot kot kot kot kot!" kotkottaa Matami Mimmi.

Matami Mimmi näyttäytyisi naamiaisissa kanana. Kaiken lisäksi hän olisi kana, jolla on sulkasato. Ainoa pulma Mimmin puvussa on se, että se ei ole puku. Matami Mimmi on loihtinut itsensä kanaksi, vaikka naamiaisissa tarkoituksena on pukeutua joksikin. Tietysti naamiaisten tarkoituksena on myös olla tunnistamaton, ja tästä kanasta ei kyllä ihan heti Mimmia tunnista. Kuva on sinällään hyvä, mutta viikon aiheen sivuuttaminen ei ole hyvästä. Taisit tehdä nyt pahan virheen, Matami Mimmi, ja aivan väärässä vaiheessa kisaa!

Kuvien lähteet: http://disney.wikia.com

 "Naamiaisissa pukeutuisin Meridaksi. Hän on luonteeltaan täysin vastakohtainen kanssani, joten minua ei kyllä helposti väen tungoksesta huomaisi. Lisäksi Meridan tyylitaju on pettämätön ja käyttäisin mielelläni hetken aikaa samanlaisia vaatteita kuin hän," Gothel kertoo. 

Gothel on kyllä jättänyt nyt teatraalisuuden kauas taakseen. Viime viikon kuvassa hän oli oma itsensä Tähkäpään seurassa ja tässä kuvassa hän ottaa niin chillisti kuin nainen vain voi ottaa. Gothel on pukeutunut viime kaudella kisassa kolmanneksi sijoittuneeksi Meridaksi. Onko tässä jotain tuomarin nuolemisen esimakua, kun halutaan pukeutua viime kaudella menestyneeksi kilpailijaksi? Toisaalta Merida jäi kolmanneksi, joten voiko häneksi pukeutuminen olla kohtalokasta? Gothelin asento on ihan hyvä. Sen sijaan hänen päänsä näyttää todella suurelta vartaloon verrattuna. Onko hän siis ahtautunut aivan liian pieneen pukuun? Miinusta Gothel saa siitä, että kuva ei ole aivan niin terävälaatuinen kuin mitä se voisi olla. Tosin se taitaa olla valokuvaajan moka...

Ursula-kuvan lähde: http://disney.wikia.com

"Minä pukeutuisin naamiaisissa munkiksi. Ai miksi? Koska minulla sattuu olemaan kaapin pohjalla ylimääräinen munkkikaapu eräältä edesmenneeltä asiakkaaltani... Naamiaisissa sitten jakaisin kaikille munkkeja. Hehheh!" Ursula vitsailee. 

Ursula taitaa olla hyvällä tuulella, kun on alkanut vitsailemaan. Ja täytyy sanoa, että munkkikaapu sopii hänelle! Ehkä hänen pitäisi ryhtyä kokoaikaiseksi munkiksi... Kuvassa Ursula antaa almuja (tai munkkeja) jonkun statistin tassuihin. Kuva olisi muuten hieno, mutta Ursulan kasvojen ilme ei todellakaan ole sellainen, mitä almuja jakavalla munkilla odottaisi olevan. Hän virnistää todella epämääräisesti ja työntää leukaansa eteenpäin kauhistuttavalla voimalla. Kuvassa on siis noudatettu teemaa hienosti, mutta Ursulan ilme ei sovi naamiaisaiheeseen. 


Tässä oli finaalikolmikkomme kuvat! Viikon päästä selviää, ketkä kaksi kilpailevat tänä vuonna maan kaunehimman tittelistä! Huu!!! Muista siis äänestää inhokkiasi!

2 kommenttia: