8.12.2011

Who's the fairest of them all? 1.

Yleisön pyynnöstä kisa kaunehimmasta neidosta alkaa jo NYT! Hii! Ensin käytännön tietoa: Ken on maassa kaunehin -kisa-teksti ilmestyy aina kerran viikossa, keskiviikkona tai torstaina. Kisassa te, arvon lukijat, saatte äänestää, kuka teidän mielestänne kyseisen viikon perusteella joutaisi tippumaan pois kisasta. Äänestys tapahtuu kommentoimalla tekstiä. Saatte antaa ääneni minun puolestani niin monta kertaa kuin haluatte, jos haluatte. Jos kaksi kilpailijaa saa saman verran ääniä, se kilpailija tippuu, jota on äänestetty ensimmäisenä. Teillä on siis aina viikko aikaa äänestää ennen seuraavaa tekstiä. Mutta eiköhän aloiteta Ken on maassa kaunehin -kisa!!!!

Ensimmäisellä viikolla kilpailijat joutuivat heti tiukan paikan eteen: heistä otettiin lähikuva. Eiköhän katsota neitojen saavutukset. Samalla esittelemme kilpailijat.

Lähde: ???
Tuhkimo, tämä sinisilmäinen neito, on kilpailija Ranskasta. Ranskassa hän asuu unelmiensa miehen kanssa upeassa linnassa hiiriystäviensä kera. Tuhkimon motto on: "Haaveisiin jos luotat, uus aamu vielä kirkastuu."

Kuvasta huomaa, että Tuhkimo ei ole tehnyt ammatikseen näitä töitä aikaisemmin. Kuvaustilanteessa hän ei millään meinannut löytää sopivaa asentoa, saati sitten kohdistaa silmiään minnekään. Hänen paras otoksensa oli tämä, vahingossa otettu laukaus, kun hän kohensi hiuksiaan. Tuhkimolla on vielä paljon petrattavaa. Sen sijaan Tuhkimon kasvot ovat todella upeat, ja ne näyttävät kuvauksellisuutensa tässäkin kuvassa.

Lähde: http://2.bp.blogspot.com
Aurora tulee Itävallasta. Tämä metsässä asunut neito sai tietää olevansa oikea prinsessa, ja on jo nyt tottunut hovielämään. Auroran motto kuuluu: "Ain mietin, jos syömmeni laulaa, sen kuuleeko kaukaa myös toinen." Miten filosofista, Aurora.

Aurora on prinsessana tottunut paparazzeihin ja ihailijoihin. Kuten huomaatte, hän on varmoin ottein päässyt jo allekirjoittamaan kuvaan nimikirjoituksensa. Se Aurorasta täytyy sanoa, että hänen kasvonsa eivät ole edustavimmillaan tässä kulmassa. Lisäksi hänen hermostuneisuutensa näkyy kuvassa käsien hieromisena. Muuten kuva on oikein onnistunut.

Lähde: http://images2.fanpop.com
Pocahontas asuu Amerikassa, ja on sen alkuperäisväestöä, eli intiaani. Pocahontas elelee metsän keskellä perheensä kanssa kaukana kaupungin huvituksista, ja onkin tottunut luonnossa kulkija. Pocahontasin motto on: "On laulettava äänin jylhän isävuoren, maalattava värein tuulen sinunkin."

Muut kilpailijat olivat kateellisia Pocahontasille, sillä hän sai käyttöönsä niin savu- kuin tuulikoneenkin. Joskus ollaan epäreiluja. Ja upea, eteerinen ja ennen kaikkea luonnollinen kuva neidosta syntyikin!

Lähde: http://derekraycroft.com
Mulan saapui kilpailuun Kiinasta saakka! Hän sanoo olevansa poikatyttö, joka pitää sukuaan suuressa kunniassa. Vaatimattomuudessaan hän jättää mainitsematta, että on pelastanut koko Kiinan. Mulanin motto on: "Loiston kunniani saa!"

Mulan ujosteli kameralle aika paljon, mikä näkyy kuvassakin varovaisena hymynä ja hiusten räpläämisenä. Mulanin hieman pyöreät kasvot tuovat kuitenkin jotain uutta tähän bisnekseen, niinkuin myös hänen sielukkaat silmänsä. Vähän kun parantaa, niin tiedossa on puhkeava kukkanen.

Lähde: ???
Tiana tulee Amerikasta, suoraan New Orleansista. Tiana on vasta mennyt naimisiin prinssinsä kanssa. Hänen mottonsa on: "Voin kaiken saavuttaa!"

Tiana näyttää tässä kuvassa surulliselle tai pettyneelle. Hieman enemmän hymyä, Tiana! Hänen katseensa haahuilee jossain muualla kuin missä pitäisi, niinkuin on monen muunkin neidon katse tänään tehnyt. Tianan luonnonkiharat hiukset ovat kuitenkin lumonneet tuomarin.

Lähde: http://princessreligion.webs.com
Lumikki on prinsessa, ja kotoisin Saksasta. Elämänsä aikana Lumikki on asunut niin maalaismökissä kuin hienossa linnassa. Lumikin motto kuuluu näin: "Ain laulain työtäs tee."

Lumikin valkoinen iho ja eebenpuun mustat hiukset pääsivät oikeuksiinsa luonnonvalossa. Lumikki osasi ottaa heti kunnollisia poseerauksia, ja vaihtelikin asentoaan koko ajan. Käsikin on luontevasti kuvassa. Tuomaria jäi mietityttämään vain se, että onko Lumikki liian herkkä ja prinsessamainen tähän bisnekseen...

Lähde: http://images.wikia.com
Belle on tavallinen tyttö Ranskasta. Epätavallisen hänestä tekee se, että hän on naimisissa prinssin kanssa, joten on prinsessa. Bellen motto on: "Tähdet tuikkivat, voittaa hämärän."

Bellen itsensä ajatus oli, että hän voisi kuvassa kurkistaa puun takaa. Ajatus tuntui kuvaajasta typerältä, mutta tässä näette upean lopputuloksen. Sormet on sommiteltu juuri sopivasti puun runkoa vasten, pään kallistus on kohdallaan ja kasvoilla vieno hymy. Jäämme innolla odottamaan lisää kuvia.

Lähde: http://adventureinthegreatwidesomewhere.files.wordpress.com
Ariel tulee Jamaikan reggae -mainingeista kilpailuun. Hänen upean punaiset hiuksensa ovat ihan aidot! Arielin motto on: "Unelmiin taasen mä jään."

Unelmoimisesta ei ole merkkiäkään tässä kuvassa. Ariel vangitsee katsojan hymyllään, sinisillä silmällään ja noilla upeilla hiuksilla! Huonona puolena sanon sen, että hän jännittää olkiaan liikaa, ja se ei sovi tälläiseen lähikuvaan.

Lähde: http://0.tqn.com
Jasmine on kotoisin Agrabasta, Arabiasta. Hän on tottunut helteeseen, ja hänen paras ystävänsä on tiikeri. Myös Jasmine on prinsessa. Jasminen motto on: "Kuin tähti lentävä, tää elämä ei järkeäsi kuule."

Jasminellakin on pään kallistus kohdallaan. Hänen silmissään on hieman surumielinen katse, mutta suu hymyilee. Hän on siis monien tunteiden neito. Kuvaustilanteessa Jasmine ei suostunut laittamaan hiuksiaan millään muulla tavalla, kuin miten hän itse niitä aina pitää. Siitä tulee hänelle miinusta.

Lähde: ???
Tähkäpää on Lumikin lailla kotoisin Saksasta. Hän on kadonnut prinsessa (muttei ole silti sukua Lumikille), joka nauttii elämän pienistä iloista. Tähkäpään motto kuuluu: "Polku kaunis oottaa mua."

Tähkäpää on todellakin luonnollinen luonnon tyttö; hän koristeli hiuksensakin matkaltaan löytämillä kukilla. Vihreät silmät tuovat vaihtelua tähän kaikkeen sinisilmäisyyteen, ja tämän tytön hiukset ovat vain niin upeat! Tähkäpää näyttää sirolta kuin posliininukke. Ilme kuvassa kaipaa kyllä parannusta, mutta Tähkäpää jos kuka siihen pystyy!

Lähde: http://images4.fanpop.com
Jane on alunperin kotoisin Englannista, mutta asuu tätä nykyä pimeimmässä Afrikassa. Hän on kuuluisan professorin tytär, joka on ilmeisesti kokenut kotonaan hemmottelua. Janen motto on: "Luota vaan ja aikanaan sä löydät onnenmaan."

Tässä kuvassa Jane näyttää todella nyrpeältä, ja jopa vihaiselta. Kädetkin ovat ihan missä sattuu, ja vain toisessa kädessä on hanska. Ilmeisesti Janelle kävi samalla tavoin kuin Tuhkimolle: paras kuva tuli vahinkolaukauksesta. Aijaijai vain Jane, isäsi ei ole nyt pelastamassa sinua!

Lähde: http://images2.fanpop.com
Megara saapui kilpailemaan Kreikasta. Tuosta mytologioiden maasta kotoisin oleva neito pitää yhtä kuuluisan Herculeksen kanssa. Megaran motto on: "Se onnen sai, joka ain' rakastaa."

Megara valitsi itselleen neidoista kaikkein mielikuvituksellisimman poseerauksen. Hänen hymynsä on viekoitteleva ja flirttaileva. Megaralle sanoisin, että nypi hyvä ihminen kulmakarvojasi! Ei kellään ole tuollaisia!


Tässä näitte nyt kaksitoista kilpailijaa. Kuka heistä on maassa kaunehin? Eli siis kerrataan: äänestäkää ja kirjoittakaa, kenellä näistä neidoista teidän mielestänne oli huonoin kuva tällä kerralla, eli kuka joutaisi teidän mielestänne tippumaan pois. Viikon päästä ruutuihinne ilmestyy uudestaan Ken on maassa kaunehin!!!!!!

(... välillä mulle tulee niin tyhmä olo tekstejä kirjoittaessani...)

7 kommenttia:

 1. Janella oli huonoin kuva.

  VastaaPoista
 2. En pidä yhtään tuosta Megarasta...

  VastaaPoista
 3. HUU! Tämähän alkaa mennä jännäksi! :)

  VastaaPoista
 4. Äänestän että lumikki tippuu.
  Jee vihdoinkin sun blogin kommentoiminen onnistuu! :D

  VastaaPoista
 5. Hihii!!! Hienoa Riitta, että se onnistui vihdoin! :)

  VastaaPoista
 6. Muiden kommentteja lukematta valitsen, että Aurora on tiputtava! Aivan liian teennäinen kuva.

  Ja nyt kun katsoin muiden äänet, niin tämähän menee tosi jännäks! :D
  Hauska teksti kaiken kaikkiaan! Kiitos piristyksestä tähän tenttiahdistukseen..

  VastaaPoista