21.4.2015

Man with pointy teeth...


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Samainen muokkaamani kuva löytyy pienellä höysteellä myös Rinki tinki tinkin Instagram-tililtä, nimellä rinkitinkitinkii. Oli vain pakko laittaa se tänne myös, kun olen siitä niin ylpeä! :)

(Hahmoja elokuvista Kaksin karkuteillä ja Frozen.)

3 kommenttia:

 1. Hauska kuva! Vaikka jo aluksi sun muokkaamat kuvat oli hienoja, niin kyllä taidot ovat kehittyneet selvästi! :) Mutta Instagram-tili, whhhaaatt!? Ohoo, siistiä! Tosin mulla ei ole instragramia.. :o

  VastaaPoista
 2. Hei jee, pääsin kattomaan instragramia tietokoneella! Mutta mitä, sullahan oli vaikka kuinka monta upeaa kuvaa siellä! :) ja niin paljon seuraajia! Multa on mennyt tämä Insta-juttu ihan ohi.

  VastaaPoista
 3. Joo, sitä pääsee kattoon netistä. Valloitin instagramin tuossa marras-joulukuun vaihteessa, ja mainitsin asiasta Rinki tinki tinkin joulukalenterin yhteydessä - muuten en ole asiasta pitänyt suurta meteliä, joten ajattelin, että on taas aika mainita se uudestaan. :) Ja ei niitä seuraajia ole oikeasti noin paljoa... Tai suurin osa on jottain, jotka mainostaa omaa juttuaan seuraamalla muita tms.

  Ja kiitos kiitos! Huomaan itsekin kehitykseni - mutta se ei vielä riitä!!! ;)

  VastaaPoista