17.5.2014

You're in my world now, not your world...

Nyt on tullut taas aika laatia TOP-lista. Tällä kertaa minua inspiroivat Disney-elokuvien pahikset! Kuten moni teistä onkin varmaan huomannut, suurin osa Disneyn klassikoista on musikaaleja. Musikaaleissa lauluja on sen verran, että pahiksillekin riittää usein ainakin yksi laulu laulettavaksi. Niinpä listan aiheena on 10 parasta pahisten laulua! Tällä kertaa en paljon laulujen mahtavuutta selittele, vaan annan YouTube-versioiden puhua omasta puolestaan! Video on listassa sillä kielellä, mikä on mielestäni parhain. 


10. Luota vain / Trust in Me9. Surkeat sielut / Poor Unfortunate Souls8. Oi Ratigan / The World's Greatest Criminal Mind


Oi Ratigan olisi ollut parempi suomeksi, mutta äidinkielellä olevaa versiota ei YouTubesta löytynyt! "Oi Ratigan" -kohdat ovat parhaita!


7. Suhteet henkimaailmaan / Friends on the Other Side6. Helvetin liekit / Hellfire5. Sitä suo en / Mother Knows Best4. Vallan saan / Be Prepared3. Kaiva, kaiva / Mine, mine, mine2. Gaston


Gastonilla on suomenkielisessä versiossa aivan mahtava ääni! Englanninkielisistä versioista olen tottunut musikaaliversioon, joten elokuvasta otettu laulu kuulostaa törkeältä musikaaliin verrattuna. Siksi suomenkielinen versio tässä, vaikka sanat olisivat paremmat englanniksi!


1. Cruella de Vil


Cruella de Vil ei ole pahiksen laulama laulu, mutta se kertoo todella yksityiskohtaisesti Cruellan julmuudesta. Englanninkielisessä versiossa on mahtipontiset sanat, vaikka suomalaisessa versiossa Rogerin (laulajan) ääni onkin mielestäni parempi. Mahtavan svengaava biisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti