13.5.2014

The future has arrived!

Olen istunut tämän päivän sairaana tietokoneen edessä ja käyttänyt kaiken aikani kirjoittaakseni blogiin Rinki tinki tinkin sivuja. Löydät tekemäni sivut vasemmasta palkista. Sieltä pääset lukemaan hieman blogin ja erityyppisten tekstien esittelyä. Päivitin muutenkin hieman Rinki tinki tinkin ulkoasua. Mitä mieltä olette uudesta Rinki tinki tinkistä? Menikö blogi aivan liian pinkiksi teidän makuunne? Antakaa vain tulla palautetta! :)

3 kommenttia:

  1. Kehno juttu, että oot sairaana. :( Mutta oletpa saanut hyvää jälkeä aikaiseksi! Mun mielestä tuo uusi pinkki logo on ihana, fontti on niin huippu! Ja uusi tausta on kans kiva, kun piirroksissa on sitä "aidon Disneyn" makua. Että hyvä hyvä!!

    VastaaPoista
  2. Oon kyllä ehdottomast samaa mieltä, että uus ulkoasu on hyvä! =) Mahtavaa, että Mikki on päässy taustalle, onhan sil ollu kuitenkin niin iso merkitys Disneyyn. Joku postaus Mikist voiskin olla hyvä, vaikka miten sen ulkomuoto on kehittyn samal kun animointi on kehittyn :P Tai mistä se sai alkunsa.

    VastaaPoista
  3. Kiva, että pidätte! Munkin mielestä tämä on ehkä hieman rauhallisempi edelliseen blogiversioon verrattuna. Ja se oli tarkoituksenakin. :) Hii! Pitää pistää korvan taakse tuo ehdotus Mikkiin liittyvästä kirjoituksesta. Minullahan on pari kirjaa, joissa kertomuksia Mikistä kyllä piisaa...

    VastaaPoista