19.1.2014

Ken on maassa kauhehin? 9.

Tervetuloa taas Ken on maassa kaunehin? -kisan pariin! Tällä viikolla kisassamme tapahtui käänne, jota ei ole koskaan aiemmin tapahtunut. Kisassa ei annettu yhtään ainoata tippumisääntä kellekään kilpailijoista! Huhhuh! Tällaisessa tapauksessa arvon tuomari siis suorittaa arvonnan tippujasta... ja arvontaan otetaan mukaan KAIKKI kilpailijat!!! Kukaan ei siis ollut turvassa tämänkertaiselta tiputukselta. Rehellisen arvonnan perusteella kisassa neljänneksi sijoittui Cruella de Vil!

 
"Mitä, mitä!?!? Minäkö muka tipuin!!?!??! Miten tämä on mahdollista??? Enhän minä ole ollut kertaakaan pudotusuhan alla! Tämä on epäreilua! Senkin kurjat äänestäjät, kuinka te voitte jättää minut tällaisella hetkellä!!!!???? Sähhhh!" Tuomarille sähisemisen jälkeen Cruella pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa nopeasti ja suhahti ovesta ulos tukka vain tuulessa liehuen. Kiitos kisaan osallistumisestasi, Cruella de Vil.

Tällä viikolla kuvien teemana on kuva hyviksen kanssa. Naispahiksemme joutuivat siis kohtaamaan pahimman päiväunensa, eli hyviksen, jonka hyviä tekoja ei voi millään muotoa sietää. Kilpailijat pääsevät myös kertomaan, kuka kuvassa seikkaileva hyvis oikein on. Katsokaamme, mitkä seuraukset näillä järjestämillämme kohtaamisilla oli...


"Merlin on velho. En pidä hänestä." Matami Mimmi jatkaa uskollisena tiivistettyä puhetapaansa. 

Kuvassa Matami Mimmin seurana on Merlin-velho. Kuvassa esiintyvien henkilöiden välillä on selkeä yhteys. Noita ja velho tuijottavat toisiaan silmiin. Mimmin vasen etusormi on pystyssä sojottamassa kohti Merliniä. Noita siis ilmiselvästi keskittyy vain ja ainoastaan Merliniin. Matamin ilme ja koko asento on hyvin veikeä. Merlin taas näyttää todella vihaiselta; hän ei näytä yhtään pitävän siitä, mitä Matami Mimmillä on hänelle kerrottavanaan. Kuvan vastaikkainasettelu on loistava. Mimmi on yhä tuttu riemullinen itsensä, mutta tähän kuvaan se sopii mainiosti. Hyvä hyvä!


"Tähkäpää on kasvattityttöni. En voi sietää häntä! Tykkään omasta rauhasta, ja nyt kotonani elää hullu nuori nainen. En kestä sitä tekopirteyttä! Mutta minun on pakko sietää Tähkäpäätä, sillä hänen hiuksistaan on suurta hyötyä minulle. Niissä on taikavoimia! Kidnappasin tytön tämän ollessa vielä pieni, sillä muut eivät olisi osanneet käyttää hänen taikavoimiaan oikein. Välillä toivon, että voisin palkata lastenvahdin tätä sekopäätä hoitamaan, mutta silloin hänen salaisuutensa voisi paljastua. Onneksi hän luottaa minuun, eikä hänellä ole minkäänlaisia pakoaikeita," Gothel kertoo. 

Gothelin kuvaan hyvikseksi on päässyt Ken on maassa kaunehin? -kisan ensimmäisellä tuotantokaudella kilpaillut Tähkäpää, joka sijoittui tuolloin yhdeksänneksi. Neidossa on säilynyt yhä sama innostuneisuus, mitä jo tuolloin kisan aikana oli havaittavissa. Tähkäpää tarraa tiukasti kiinni Gothelin kädestä ja yrittää jakaa positiivisuuttaan myös häneen. Kuva on kuin suora lainaus Gothelin kertomasta tekstistä, sillä kuvassa Gothel vetäytyy poispäin Tähkäpään iloisuuden tieltä ja katsoo tätä pieni inho silmissään. Kuvasta tulee todella hyvin ilmi Gothelin tunteet tyttöä kohtaan. Kaiken lisäksi pahis otti viime kerran tuomarin kommenteista oppia, ja kuvasta onkin kadonnut kaikki teatraalisuus, mistä aiemmilla viikoilla on saanut kyllikseen. Inho Tähkäpäätä kohtaan kumpuaa Gothelin sisimmästä asti. Mahtava kuva!


"Auttaa tahdon vaan, oi surkeita sieluja! Ariel on surkeista sieluista surkein. Hän on kuningas Tritonin tytär, ja kuningas ajoi minut pois valtakunnastaan. Haluan kostaa! Ja mikäpä olisi suloisempi kosto, kuin kostaa Tritonille hänen läheisensä kautta... Hahahaa! Vihaan Arielia, koska hän tulee liikaa isäänsä. Samanlainen evä, yhtä pitkät hiukset... Äääh! Ariel on vielä niin naiivi, että uskoo kaiken, mitä hänelle sanotaan! Merenneito on mitä mainioin kostoni välikappale," Ursula uhoaa.

Ursulankin kuvaan on päässyt kisan konkari. Samalla kaudella Tähkäpään kanssa kilpaillut Ariel pääsi aikoinaan kisassa sijalle kahdeksan. Kuvassa Ursula on selvästi lumonnut Arielin sanojensa tenhoon. Neito on kiedottu monelle rullalle hänen pikkusormensa ympärille. Voi Ariel raukkaa... Ursulan ilme on todella mairitteleva, mutta jotenkin hänen kasvonsa näyttävät oudoille. Kenties vinossa oleva pään asento ei imartele hänen kasvonpiirteitään. Arielin ja Ursulan välillä on kuitenkin hieno yhteys ja katsekontakti toimii. Ihan hyvä kuva.


"Haluan keisariksi keisarin paikalle! Ainoa este tielläni on nykyinen keisari, Kuzco. Vihaan häntä! Hän on niin täynnä itseään ja luulee olevansa kaikkia muita parempi. Minä olen kaikista paras! Olisin tuhat kertaa parempi hallitsija kuin hän! Kuzco luulee olevansa niiin hauska ja kaikkien pitäisi tanssia hänen pillinsä mukaan... Ei! Minä näen hänen lävitseen! Joskus minusta vielä tulee keisari Kuzcon paikalle... Lupaan sen!" Yzma toteaa.

Kuvasta näkee selvästi, että Yzma vihaa Kuzcoa. Yzma tuijottaa keisaria murhaavasti ja jopa hänen suupielensä on vääntynyt hirmuiseen virneeseen. Yzma ei todellakaan halua olla minkäänlaisissa tekemisissä Kuzcon kanssa. Kuzco sen sijaan ei ota Yzmaan mitään kontaktia. Hän näyttää puhuvan naiselle jotain, mutta kiinnittää enemmän huomiota kattoon kuin keskustelukumppaniinsa. Kuvan perusteella Kuzcossa siis näyttäisi tosiaan olevan niitä piirteitä, mitä Yzma sanoikin hänellä olevan... Kenties parin välillä olisi voinut olla enemmän yhteyttä. Se, että molempien etunimessä on z-kirjain, ei riitä yhdistäväksi tekijäksi tässä kisassa. Enemmän yritystä peliin, Yzma. 


Tässä olivatkin kaikki kuvat tältä viikolta. Ensi kerralla selviää tämän vuoden Ken on maassa kaunehin? -kisan kolmen kärki! Ei siis muuta kuin inhokkianne äänestämään!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. P.S. Luulin äänestäneeni viime kerralla! Vissiin kelasin sitten siihen sitä edelliseen tekstiin enkä tuohon viimeisimpään!

      Poista
  2. Äänestysaika on päättynyt.

    VastaaPoista