4.1.2017

Ken on maassa kaunehin? 8.

Oikein hyvää tätä vuotta Ken on maassa kaunehin? -tiimin osallistujilta. On aika palata suositun sarjamme pariin. Viime vuoden viimeiseksi kuvausteemaksi jäi tehokaksikko-kuvat. Ääniä parhaasta kuvasta saivat Ariel, Jasmine, Anna ja Tähkäpää. Huomattavasti eniten ääniä sai Anna - ja niinpä hän voittaa koskemattomuuden jo toista kertaa kisassa!


Anna sai kehuja spontaanista ilostaan, ilmeikkäästä olemuksestaan, intoilustaan ja vuorovaikutuksesta Tähkäpään kanssa. Annan innostuksen kehuttiin tarttuvan (melkein) katsojaankin ja hänessä nähtiin ihanaa kihelmöintiä ja energiaa. Tähtikuvan saatuaan Anna ei voi siis tippua seuraavassa äänestyksessä kisasta ulos. Anna voitti muuten myös kilpailun toiseksi viimeisen tähtikuvan äänestyksen, sillä tämän viikon tähtikuvaäänestys on oleva se viimeinen! Pian kilpailussa alkaa kärkikahinat, emmekä halua antaa kenellekään kilpailijalle koskemattomuutta siinä vaiheessa! 

Koskemattomuudesta olisi ollut hyötyä kisasta kuudenneksi sijoittuneelle kilpailijalle. Äänestysuhan alle joutuivat äänestyksessä itse asiassa kaikki muut, paitsi viime kerralla koskemattomuuden voittanut Pocahontas. Eniten ääniä kuitenkin saivat Tähkäpää ja Belle, mutta äänistä huomattavasti enemmän sai Tähkäpää. Niinpä Coronan prinsessa ei palaa enää joululomalta kilpailuun.


"Ääääh! En voi ymmärtää tätä! Miten ihmeessä samasta tehokaksikko-kuvasta toinen voitti koskemattomuuden ja toinen tippui kisasta? Mielestäni vuorovaikutukseni Annan kanssa onnistui hyvin ja ilmeeni oli vähintään yhtä onnistunut kuin Annan. Pöh. Noh, ei kai tälle mitään voi. Ainakin paransin sijoitustani viime kilpailukerrasta. Onnea kaikille kilpailijoille loppukilpailuun - ottakaa loppuspurtti ja otattakaa itsestänne loistavia kuvia! Minä jään kotiin kannustamaan teitä!" Kiitos sinulle Tähkäpää, kauniista sanoistasi ja kilpailuun toistamiseen osallistumisesta! 

Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS -kilpailussa jäljellä on enää viisi kilpailijaa: Anna, Pocahontas, Belle, Jasmine ja Ariel. Tällä viikolla kilpailussa nähdään harvinainen teema, joka on nähty kisassa vain yhden kerran aikaisemmin 3. kaudella, pahisten kanssa. Viikon kuvausaiheena on naamiaiset. Olemme kuitenkin harventaneet kilpailijoiden pukeutumisvaihtoehtoja: heidän pitää pukeutua joksikin kilpailijaksi, joka on kilpaillut mukana ALL-STARS -kaudella. Kuvan estetiikka on tietenkin tärkeää. Katsotaan, keitä kilpailijat esittävät!


Annan naamiaisasu ei ole yllätys: hän on tietenkin halunnut pukeutua rakkaaksi siskokseen. Päällensä Anna on pukenut Elsan upean glitter-mekon, ja kuvauspaikkana toimii viileän kuningattaren viileä jääpalatsi. Anna eläytyy kuvassaan täysin siskokseen. Hän tuntuu täyttävän Elsan raamit hyvin, ja hän on nostanut kätensä kohtisuoraan sivuilleen kuin koko jääpalatsin omistaen. Kuin omia taikojaan ihastellen Anna on nostanut katseensa ylöspäin, ja suu on hiukan auki hämmästyksestä: Osaanko minä taikoa jotain näin upeaa? Anna ei ole kuitenkaan unohtanut kuvasta omaa tavaramerkkiään, ja niinpä jääkuningattaren päässä heiluu kaksi lettiä yhden sijasta. Kuva on säkenöivä ja loistava! Wau! Anna totisesti ansaitsee tämän viikkoisen koskemattomuuden!


Ariel on pukeutunut Auroraksi, ja hän tanssahtelee metsässä prinssiksi pukeutuneiden lintujen kanssa aivan kuin Aurora. Valitettavasti Ariel ei ole tuonut kuvaan Ruususen viehkeyttä. Sen sijaan hän näyttää kuvassa jotenkin oudolta. Arielin hiukset toki liehuvat tanssin pyörteissä kauniisti, mutta neidon ilme on hieman liian ihmettelevä. Siinä ei näy edes pientä hymynvärettä. Maan päällinen elämä lienee taas niin ihmeellistä merenneidolle, että hän vain ihmettelee tanssivaa pöllöä - joka sekin on kääntänyt selkänsä kameralle, mutta koska kyseessä ei ole kilpailija, ei se haittaa. Ilmeen lisäksi Arielin kädet näyttävät kuvassa hieman kömpelöiltä, vaikka ne yrittävätkin jäljitellä Auroran elegantteja liikkeitä. Arielin kuvassa on onnistumisen elementtejä, mutta tämä otos ei valitettavasti ole Arielin kuvien parhaimmasta päästä. Voi voi.


Arielin lailla myös Jasmine on päässyt tanssin makuun. Jasmine tosin on pukeutunut kuvassaan Esmeraldaksi, ja täten hänen tanssinsa on hieman vauhdikkaampaa kuin Arielin. Jasmine näyttää olevan kuvassa vauhdin pyörteissä. Hänen liikehdintänsä muistuttaa aivan Esmeraldan vastaavaa, ja hänen hiuksensa ovat auki Esmeraldan tavoin. Jasmine katsoo viehkosti katsomoon päin olkapäänsä yli, ja hänen katseensa tuntuu viekoittelevan katsojia katsomaan hänen upeaa tanssiaan. Jasmine kantaa Esmeraldan roolin hyvin ja naamiaisasu on oikein onnistunut. Lisäksi Jasminen kaunis hymy hurmaa katsojan. Mahtavaa!


Pocahontas on päättänyt pukeutua kilpailussa vielä mukana olevaksi neidoksi, Arieliksi. Kuva on otettu oikein legendaarisesta kohtauksesta Pocahontasin poseeraatessa kivellä aallon murtuessa kaikkialle hänen ympärilleen. Neidon hiukset vain liehuvat ilmavirtojen voimasta, eivätkä ilmeisesti ole vielä kastuneet. Pocahontas katsoo kauas horisenttiin hymyilevä ilme kasvoillaan ja itsensä kauniisti kantaen. Naamiaisasu on puettu päälle simpukkabikinejä ja merenneidonpyrstöä myöten, joten Pocahontas on todellakin panostanut tähän kuvauskertaan - ja se kannattaa. Kuva on onnistunut. On tosin harmi, että Pocahontas jojottelee kilpailussa onnistumisten ja epäonnistumisten välillä. Toivottavasti hän pysyy näissä hyvissä suorituksissa loppukisan ajan.


Naamiaiskuvassaan Belle on pukeutunut Mulaniksi. Geisha-tyyli on näkyvillä kasvomeikkejä myöten, mikä on hyvä, sillä ilman meikkejä tyyli jäisi vaillinaiseksi. Kuva on otettu hieman lintuperspektiivistä, ja täten taustalla näkyy vain hiekkainen maa ja yksittäisiä jalkoja. Taustan yksinkertaisuus saa katsojan luomaan katseensa kuitenkin kuvan varsinaiseen kohteeseen, Belleen, ja se on hyvä. Belle näyttää kuvassa kauniilta: hänen vieno hymynsä on suorastaan vastustamaton. Kuvassa on nähtävillä myös tiettyä vaatimattomuutta, mitä geishoilta (ja Mulanilta) vaaditaan. Kuva on täydellinen, ja tämä tyyli jopa sopii Bellelle! Loistavaa! Jatka samaan malliin, Belle! 


Siinä olivatkin kaikkien neitojen kuvat! Kylläpäs niitä oli vähän! Kenen naamiaiskuva teki sinuun vaikutuksen? Entä kenen kuva oli epäonnistunut? Äänestä suosikkiasi ja inhokkiasi, niin voit vaikuttaa kilpailuun! Tällä viikolla koskemattomuus on Annalla, eli häntä ei kannata äänestää, koska hän ei voi tippua kisasta pois! Tällä kertaa äänestetään myös viimeistä kertaa tähtikuva-äänestys, joten mieti tarkasti, kuka ainakin ansaitsee paikkansa kärkikolmikossa! Huuu!!! Seuraavan kerran Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS ilmestyy ruutuihinne 14. tai 15. tammikuuta.

21 kommenttia:

 1. Olen niin pahoillani Tähkäpää, etenkin kun äänestin sua monesti pois, mutta se ei tarkoita että olisit hahmona huono.

  Oijoijoi, taas tuli vaikee päätös kuka olisi paras! Mutta kaksi omaa suosikkiani ovat Bellen ja Jasminen kuvat, mutta tähtikuvaksi äänestäisin Jasminea, koska tuo tyyli pukee häntä täydellisesti. Mekko sopii hänelle kun nenä päähän, hiukset on laitettu hyvin, ja asento on niin ihq. X3
  Ja ehdottomasti äänestä Pocahontasia pudotukseen. Ei silleen että hän olisi ruma tai jotain, vaan koska merenneito tyyli ei vaan sovi hänelle, intiaanitytölle. Tosin en ole ennen nähnytkään inkkarimerenneitoa.

  VastaaPoista
 2. Pidän Jasminen ja Pocahontaksen kuvista. Pocahontas kantaa itsensä hyvin ja vaikka mereneitotyyli ei puekkaan häntä yhtä hyvin kuin metsä niin on kuva silti onnistunut ja siinä on tiettyä esteettisyyttä. Jasmine on taas kuvassaan niin lumoava että tähtikuva hänelle. Ilme on vangitseva ja Jasmine huokuu idän eksoottisuutta.

  Huonoin kuva taas on Arielilla. Ei kuva kauhean huono ole mutta kilpakumppanit vetivät paljon pidemmät korret. Arielin ilmekään ei ole kaikista onnistunein joten valitettavasti äänestän häntä pudotukseen.

  VastaaPoista
 3. Komppaan Alex Bergiä. Sekä Jasmine että Belle ovat lumoavia, mutta kyllä Jasmine vie nyt tähtikuvan. :)
  Pocahontas näyttää luonnottomalta merenneito asussaan. Ei ihan paras valinta joten äänestän Pocan pois.

  VastaaPoista
 4. Minäkin komppaan Alex Bergiä. Paras kuva on siis Jasminella ja putoajaksi äänestän Pocahontasia täysin samoista syistä.

  Upeita muokkauksia muuten, täytyy sanoa! :)

  VastaaPoista
 5. paraskuva Jasminella ja huonoin ehdottomasti Arielilla, vaikka Pocahontas näyttää liian miehiseltä merenneidoksi niin hänen kuvansa on onnistuneempi kuin Arielin

  VastaaPoista
 6. Jasmine on upea tanssiessaan. Ehdoton voittaja.
  Edellistä mukaellen Poca on liian maskuliini simpukankuoriin.

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia! Anna, Jasmine ja Belle ovat parhaita. Annan kuvakokonaisuus on hieno, ja tykkään sinisestä ympäristöstä. Belle taas on supersöpö, mutta kokonaisuudessaan kuva ei ole täydellinen. Paras on silti Jasmine, joka on ällistyttävä! Mukana on liikettä, hieno kuvakulma, upea ilme ja lisäksi ympäristökin sopii kuvaan. Jasmine myös asettuu kuvassaan oikeaan paikkaan. Tähtikuva siis Jasminelle!

  Huonoimpia ovat Ariel ja Pocahontas. Mietin hetken, kumpaa äänestän, ja ensin aattelin Arielia. Mutta nyt kun katson tarkemmin, Arielin kuva on sentään aidompi. Siinä ei ole liikaa yrittämistä ja täydellisyyden tavoittelua, mitä Pocahontaksella on. Poca näyttää kuin patsaalta, hän on asettunut kivelle tyyliin "tiedän, että tästä tulee täydellinen otos" eikä kuvassa ole siksi sielua!! Pocahontas siis uikoon tiehensä.

  VastaaPoista
 8. Tähtikuvan saa ehdottomasti Pocahontas, jonka kuvassa kaikki on kohdillaan! Jos Pocahontas saat ensi kerralle tähtikuvan tittelin, niin älä esittele meille taas epäonnistunutta kuvaa kiitos! Kunniamaininta Bellelle nätistä kuvasta!

  Pudotusäänen saa valitettavasti Ariel. Harmittaa pudottaa hänet, sillä pidän hänen kuvastaan myös, mutta muut olivat tällä kertaa vain parempia.

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti huonoin on Ariel! Hänen kuvansa on tosi omituinen ja muiden kvuat ovat onnistuneet paljon paremmin. Paras on taas mielestäni Annan Elsaa mukaielva kuva.

  VastaaPoista
 10. Ariel pudotukseen. Hänen liikkeensä on tuntunut jäävän kesken ja hän näyttää hölmistyneeltä.

  Kaunein kuva taas Bellellä. Kuva on suloinen ja hän vetää roolinsa hyvin. Kunniamaininta myös Pocalle riskinotosta ja yllättävän hyvästä kuvasta.

  VastaaPoista
 11. Uuuh, Jasmine on kyllä valloittavan näköinen. Tähtikuva hänelle.
  Pocahontasille pudotusääni.

  VastaaPoista
 12. Paras: Belle
  Huonoin: Ariel

  VastaaPoista
 13. Paras kuva Pocahontaksella koska hän ottanut riskin ja kuva on muutenkin onnistunut. Jasminelle myös pointsit eksoottisesta kuvasta.

  Huonoin taas on tällä kertaa Ariel. Hän näyttää söpöltä mutta ilme on muuten hämmentynyt ja liike on jäänyt kesken.

  VastaaPoista
 14. Parhaaksi äänestän Belleä. Huonoja kuvia ei minusta mukana ole, mutta Arielin juttu näyttää tosiaan jääneen vähän vaiheeseen, joten hänelle pudotuspiste.

  VastaaPoista
 15. Paras kuva on Jasminella, hän todella eläytyy rooliinsa ja hänen ilmeensä on hurmaava.

  On vaikea pudottaa ketään, koska kaikki ovst minusta onnistuneet hyvin kuvissaan. Minun täytyy kuitenkin äänestää Arielia huonoimmaksi, sillä vaikka itse pidän hänen ilmeestään, kädet ovat niin oudossa asennossa, ettei sitä voi olla ihmettelemättä.

  VastaaPoista
 16. Olen iloinen, että saan viimein tilaisuuden äänestää Jasminea tähtikuvaksi - tämän viikon kuva on kerrassaan valloittava! En tiennytkään, että Jasminen kyvyissä piilee tanssijankin puoli. :) Quasikin hämmästelee taustalla!

  Pocahontas saa tällä kertaa pudotusäänen, sillä hän ei vaikuta olevan kovin elementissään merenneitopuvussa. Muuten kuva on kyllä upea hulmuavine hiuksineen!

  VastaaPoista
 17. Vähän myöhässä, mutta hälläkö väliä. Onpas tällä kertaa kaikilla neidoilla onnistuneita kuvia! Parasta on vaikea valita, sillä varsinkin Jasmine ja Pocahontas miellyttävät silmää. Sanoisin kuitenkin, että Jasminen kuva on piirun verran parempi. Hän näyttä nauttivan tanssimisesta ja siitä, että on huomion keskipisteessä. Erittäin eksoottinen ja lumoava.

  Huonointa kuvaa ei mielestäni ole, eli annan pudotusäänen sen mukaan mikä on heikoin kuva. Arielin kuva ei kuitenkaan yllä kilpakumppanien tasolle. Ilme on ihanan söpö, mutta liike on tuntunut jäävän kesken. Hulmuavat hiuksetkin ovat kivat, mutta kuvasta puuttuu silti se jokin.

  VastaaPoista
 18. Belle on lumoavan kaunis. Tähtikuva hänelle.
  Pois Pocahontas.

  VastaaPoista
 19. Paras:Jasmine
  Huonoin:Pocahontas

  VastaaPoista
 20. Äänestysaika on päättynyt.

  VastaaPoista