22.1.2017

Ken on maassa kaunehin? 10.

Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS on ruuduissanne jälleen! Tällä viikolla ei enää tähtikuvia ja koskemattomuuksia jaetakaan, joten siirrymme suoraan putoajan ilmoittamiseen. Pudotusääniä saivat Belle ja Pocahontas, ja äänet jakautuivat hyvin tasaisesti näiden kahden neidon välille. Myös Jasminen kuvaa äänestettiin huonoimmaksi, mutta ääntä ei laskettu mukaan Jasminen viime viikkoisen koskemattomuuden takia. Seitsemän ääntä Pocahontasta enemmän sai Belle. Niinpä Belle putoaa kilpailusta yhdeksäntenä jääden sijalle neljä.


"Huomaan, etten ollut parhaimmillani tässä kilpailussa. Ykköskaudella pääsin kilpailussa toiseksi, nyt putosin harmistuttavasti kisasta pois juuri ennen mitalisijoja. Noh, ei voi mitään. Näin käy joskus. Osallistuin kilpailuun mielelläni näin toista kertaa. Jos kilpailu järjestetään vielä joskus, ja minulle tulee mahdollisuus osallistua siihen, tavoittelen kisapaikkaa mielelläni. Haluan kiittää vielä kaikkia puolellani olleita ja minua äänestämättömiä kansalaisia. Te olitte minulle suuri tuki ja turva, eikä putoamiseni tunnu niin pahalta kun tiedän, että puolellani oli kuitenkin paljon äänestäjiä. Kiitos! Ja onnea Jasminelle, Pocahontasille ja Annalle loppukilpailuun!" Kiitos Belle, kisaan osallistumisestasi! (Nyyh! Tuomari itkee täällä suosikkinsa putoamisen tähden... tai siis, kröhöm, eihän tuomarilla tietenkään mitään suosikkeja ole.... ihan puolueeton olen... mutta silti höh!!!!) 

Kilpailussa jäljellä on nyt siis kolmen kärki: Pocahontas, Anna ja Jasmine! Onneksi olkoon kaikille semifinaaliin pääsemisestä! Kilpailun ollessa näin pitkällä voimme asettaa neidoille haastavan kuvausteeman. Tällä viikolla heidän pitää poseerata samassa kuvassa pahiksen kanssa! Hui! Katsojia huojentaaksemme mainittakoon, että kilpailijat eivät olleet missään vaarassa kuvia ottaessaan, vaikka kuvaustilanteet melko jännittäviä olivatkin. Tässäpä tulee kärikolmikon kuvat!


Anna on saanut samaan kuvaan kanssaan Weseltonin herttuan. Prinsessan ilme on hyvin hämmentynyt ja neito näyttää olevan varuillaan, kun herttuan tuima katse yrittää lukea Annan salaisimmat ajatukset. Anna on uskaltanut mennä herttuaa todella lähelle, vaikka miehellä ilkeä luonne onkin. Joku voisi tässä huomauttaa, että eihän herttua mitenkään pahalta näytä! Tuomari kuitenkin tietää Annan lailla, että herttuan hömelön ulkonäön alla piilee valtaa tavoitteleva ja ilkeämielinen luonne. Hui! Anna suoriutuu kuvasta vallan mainiosti. Hän näyttää kauniilta juhlatamineissaan ja -kampauksessaan. Ilme on hauskan hämmentynyt ja kehonkielestä näkee, että koko neito on valmiina juoksemaan karkuun, jos tarvitsee. Hyvä hyvä!


Jasminen kanssa kuvaan on päässyt Agrabahin entinen suurvisiiri Jafar. Kuvassa Jasmine on kahleissa Jafarin vallan alla, ja Jafar näyttäisi käyttävän Jasminea ylimielisesti omana ruokapalvelijaan. Ihan kuin mies ei itse saisi nostettua omenaa suuhunsa, huh! Jasminen kasvoilla on hieman samantapainen hämmästelevä ilme kuin Annan kasvoilla. Jasminen suu on apposen auki ja hän katsoo kauhusta pyöristyneillä silmillään Jafaria. Jasminekin uskaltaa olla hyvin lähellä kuvansa pahista, mutta toisaalta hänellä ei ole vaihtoehtoja Jafarin vetäessä prinsessaa itseään kohti kettingin avulla. Jasminen kuva on onnistunut. On kiva nähdä neito välillä toisenlaisessa lookissa kuin aiemmilla viikoilla. Loistavaa!


Pocahontas on saanut parikseen kuvassa kuvernööri Ratcliffen. Kaksikko näyttää olevan laivan kannella sateen piiskatessa heitä, ja Ratcliffe on ahdstanut Pocahontasin nurkkaan uhaten tätä miekalla. Kuvernööri on todella julman näköinen. Valitettavasti täytyy todeta, että Pocahontas ei ole onnistunut tässä kuvassa hyvin. Hänen pelkonsa sopii kyllä mainiosti viikon teemaan, mutta kaunis poseeraus on unohtunut. Ehkäpä Pocahontasta jännitti oikeasti olla samassa tilassa Ratcliffen kanssa, ja hän unohti olevansa vielä mukana kilpailussa. Aijaijaijai!!!! Ei kuva sinällään huono ole teeman huomioonottaen, mutta muiden semifinaalissa vielä mukana olevien neitojen kuvia vertaillessa Pocahontas ei valitettavasti yllä samalle tasolle. Voi harmi! Tiedämme, että intiaanineidosta on parempaan! 


Siinä olivat kärkikolmikon pahismaiset kuvat. Kuka kolmikosta onnistui huonoiten? Kuka ei teidän mielestänne ansaitse paikkaa finaalissa? Äänestäkää! Haluaisin kuitenkin muistuttaa kaikkia äänestäjiä siitä, että äänestäessänne muistakaa noudattaa hyviä käytöstapoja ja hyvää kieltä. Jokaisella äänestäjällä saa olla oma äänestystyylinsä, oli se sitten parhaimman kuvan puolesta äänestäminen tai oman suosikkineitonsa puolesta äänestäminen. Tuomari ei hyväksy muiden äänestäjien kritisoimista heidän mielipiteidensä takia! Tuomaria ja kilpailijoita saa toki kritisoida, jos siltä tuntuu. Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS finaali ilmestyy ruutuihinne sunnuntaina 29.1. (ellei tuomari tai kilpailijat ole hirveässä taudissa, mutta mahdollisesta lykkääntymisestä ilmoitetaan tänne). Näkemisiin!

24 kommenttia:

 1. Viimeeksi teki kyllä pahaa lukea joitakin kommentteja ja en edes kaikkia lukenut, kun kielenkäyttö oli ala-arvoista. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen eikä sitä sovi ulkopuolisen kritisoida. Hyvä, että otit asian esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo. Minäkin hieman ihmettelen, millaisia kommentteja tämä tuotantokausi on saanut aikaan jo joidenkin edellistenkin jaksojen aikana. Jos tuollainen kommentointi jatkuu, pitänee ottaa käyttöön kommenttien valvonta (eli että hyväksyn ne ennen julkaisua), ja se on kurjaa meidän kaikkien kannalta. Onneksi suurin osa teistä lukijoista osaa kommentoida asiallisesti! Kiitos siitä! <3

   Poista
 2. Pocahontaksella on valitettavasti viikon huonoin kuva - vaikka tilanne onkin vaarallinen, ei kuvasta välity sen suurempaa dramatiikkaa. Ratcliffe vaikuttaa katsovan merelle, ja Pocahontasta ei edes miekka näytä kovin kiinnostavan. :D

  Muiden kilpailijoiden kuvat ovat hienommin rajattuja ja vaikuttavampia. Jasmine on suosikkini, kuvan punainen sävy on upea!

  VastaaPoista
 3. Tällä kertaa joudun näemmä antamaan pudotusääneni Pocahontakselle. Hän näyttää tosiaan menevan aallon mukana välillä huipulle ja taas pohjalle. Tämän kertainen kuva tuntuu vähän väkinäiseltä. Vaikka kuvassa on draamaa ja uhkan tuntua, ei Radcliffen ja Pocan välillä ole sellaista tiettyä jännitettä. Pocahontas on todellakin näemmä unohtanut poseerata. Sääli äänestää häntä sillä hänen viime viikkoinen kuva oli upea.

  Itse pidän Annan kuvasta. Vessaton... eiku!... siis Weseltonin ilme on imelä ja lipevä ja Anna näyttää tosissaan haluavan pötkiä pakoon.

  VastaaPoista
 4. Pudotkoon Pocahontas, katsekontakti viholliseensa ei ole kovin onnistunut vaikka tilanne on oikein dramaattinen.

  Paras Jasminella, näkyy hyvin hänen suhtautumisensa Jafarin lipeviin lähentelyihin ja upealtahan neito näyttää tuossa punaisessa asussaan.

  VastaaPoista
 5. Onneksi ei tarvitse valita tähtikuvaa sillä Anna ja Jasmine ovat molemmat onnistuneet otoksissaan hyvin ellei jopa loistavasti!
  Äänestän putoajaksi siis Pocahontasia.

  VastaaPoista
 6. Mina olin jo innokkaasti aanestamassa Annaa parhaaksi kuvaksi, kunnes muistin, ettei niin tehdakaan nyt. Anna on loistava, Jasmine lahes yhta hyva, vaikka vahan keinotekoinen onkin.

  Pocahontas onnistuu huonoiten, ja suurin syy on minusta se, etta kuvan asettelu ei toimi. Paakohteena pitaisi olla Pocan eika suinkaan taman pahiksen, joka vie suurimman alan kuvasta! Pocahontas on kuvan nurkassa hyvin pienena. Sinansa minusta Pocahontaksen asento ja ilme ovat hyvat teemaan nahden, mutta kokonaisuudessaan se haviaa Jasminelle ja Annalle.
  Pudotkoon Pocahontas, finaaliin A ja J.

  VastaaPoista
 7. Paras: Pocahontas
  Huonoin: Jasmine

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti parhain on Jasminen.
  Huonoin kuva on vaikea valinta, mutta se on ehkä Pocahontas. Syy on se että pahis on enintään päähahmo siinä, eikä Pocahontas. Lisäksi kuva ei ole kovin värikäs.

  VastaaPoista
 9. Huonoiten onnistui ehkä Pocahontas. Vaikka kuinka haluaisinkin pitää hänen kuvastaan, niin jokin ei täsmää ja tunnelma jää ehkä vähän latteaksi. Joka tapauksessa Poca on pärjännyt kisassa hienosti!

  Parhaiten mielestäni onnistui Anna, Jasmine näyttää omassa kuvassaan ehkä turhankin hämmästyneeltä, mutta se on onneksi vain pieni seikka.

  Innolla ja jännityksellä odotan finaalia!

  VastaaPoista
 10. Huonoin kuva valitettavasti Pocahontaksella. Haluaisin kovasti pitää hänen kuvastaan, mutta kuvan asettelu on väärä. Jos Poca ja Radcliff olisivat asettautuneet eri tavalla kuva voisi olla onnistunut. Kuva ei ole huono, mutta silti huonoin koko kolmikosta.

  Annan kuva on aivan ihana, sillä hänen ilmeensä on täydellinen ja Vessaton taas lipevän näköinen.
  Peukut pystyyn tuleville finalisteille!

  VastaaPoista
 11. Pakko kai se on äänestää Pocahontasia huonoimmaksi, vaikka pidän kyllä kovasti hänenkin kuvastaan.

  On harmi, kun jotkut eivät vain osaa kommentoida asiallisesti. Aiheuttavat vain muille huonon mielen! :(

  Ja herranjestas kuinka vähän kilpailijoita on enää jäljellä, onnea finaaliin pääseville neidoille! :)

  VastaaPoista
 12. Nyyh täältäkin Bellen puolesta, mutta elämä jatkuu. Belle itse ottaa asiallisen tyynesti putoamisensa joten oli kai varautunut siihen.

  Pocahontas pois.

  VastaaPoista
 13. Pocahontas on huonoin, annampa hänelle toisen äänen. Kai se oli sallittua?

  VastaaPoista
 14. Annalla on kyllä huippu ilme kuvassa. =)
  Sanonko suoraan mitä ajattelen Jasminen kuvasta. No sanon. Tuomari saa poistaa kommentin, jos siltä tuntuu. Jasminen kuva on minusta kröhöm...Hieman eroottinen. Johtuu varmaan kahleista ja punaisesta väristä. Hieno kuva ja rohkea veto olla noin lähellä pahista ja vieläpä kahlesiin sidottuna. Toiset on vapaita juoksemaan karkuun milloin vain, mutta ei Jasmine. Pointsit hälle tästä urheudesta.
  Niin ja Pocahontas on jäänyt turhan pieneen rooliin omassa kuvassaan. Taitaa olla kotiin lähdön aika hällä.

  VastaaPoista
 15. Pocahontas pois kuva ei ole onnistunut ja poca jää sivurooliin

  VastaaPoista
 16. Paras Jasmine, huonoin Pocahontas.

  VastaaPoista
 17. Loistavaa! Nyt olen vähän paremmin kärryillä äänestämisestä.

  Voi,voi sääli äänestää näistä kolmesta neidosta yksi pois, mutta eiköhän tuo ole tällä kertaa Pocahontas. Kuvan asettelu on väärä, vaikka pidänkin kuvan dramatiikasta ja Pocahontaksen ilmeestä.

  VastaaPoista
 18. Ääääää! Minun tietokone temppuilee! Blogger ei suostu toimimaan kunnolla! Katsotaan, saanko kirjoitettua ja missä vaiheessa uuden tekstin...! :( Mutta äänestysaika on auki siihen asti, että kone toimii kunnolla. (Kommentti kirjoitettu kännykällä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo tosissas. Täällä, kun jännätään ja ootetaan finaalikuvia kynnet loppupurtuina jännityksestä! =)

   Poista
  2. No joo, minun piti heti aamusta jo juttu kirjoittaa. Höh! Odotin sitä (minäkin) jo pitkään! Mutta nyt toimii kone kun on Windows asennettu uudestaan: on aika ruveta kirjoittamaan! Jejjj!

   Poista
 19. Äänestysaika on nyt päättynyt.

  VastaaPoista