7.10.2015

Ken on maassa komein? 2.

(Jouduin heti perumaan lupaukseni, sillä kilpailun toinen osa ilmestyi jo tänään keskiviikkona, ei torstaina, kuten edellisessä tekstissä lupasin. Tuomarin aikatauluun tuli muutoksia, enkä kerkeä huomenna välttämättä ollenkaan koneelle. Ajattelin, että ehkä on parempi julkaista teksti päivä aikaisemmin kuin pari päivää liian myöhään. Toivottavasti tämä aikataulun muutos ei haittaa ketään hirveästi näin alkuvaiheessa kilpailua. Koitan vastaisuudessa pysyä kiinni aikataulussa. Anteeksi!)

Ensimmäinen viikko Ken on maassa komein? -kilpailusta on takana. Tänä vuonna kilpailijat pääsivät muuttamaan jälleen saman katon alle tänne kylmään Suomeen. Ensimmäinen kisaviikko onkin mennyt uuteen maahan ja kilpailijoihin tutustuessa. Valokuvaajamme kävi kurkistamassa kilpailijoiden taloon, ja alla onkin kuvamateriaalia tältä tutustumiskäynniltä.


Kuvaajan saapuessa talolle Gaston otti kuulemma vetovastuun kuvaajan viihdyttämisestä, ja hyppäsikin koko ajan kameran eteen linssiluteeksi. Tässä kuvassa hän pääsee lihastensa sijaan esittelemään rintakarvoitustaan. Naveen ja Jim eivät näytä olevan haivenista yhtä innoissaan kuin Gaston itse. Taustalla Aladdin pullistelee lihaksiaan Abun kiipeillessä häntä pitkin - ei kai Aladdin yritä piikitellä Gastonia tämän poseerauksista? Ja miksi hänen leukansa alla on leipä?

Sitten itse kilpailun pariin. Viime vuoden tapaan tänäkin vuonna valitaan parhaimman, tähtikuvan itsestään ottanut kilpailija. Tällä viikolla tähtikuvan äänet jakautuivat seitsemän kilpailijan kesken. Eniten ääniä saivat Aladdin, Flynn ja Eric. Vedonlyöjät voisivat päätellä tästä kenties jo kärkikolmikon... Mutta kilpailussa kerkeää tapahtua vielä vaikka mitä! Tähtikuvan parhaasta lähikuvasta sai niukin naukin Aladdin. 


Aladdinin kasvokuvassa äänestäjät hurmasi hänen rento lupsakkuutensa, herkkyytensä sekä sydämet sulattava ilmeensä. Aladdin sai tähtikuvan myötä koskemattomuuden ensi viikolle, joten hänen saamiaan pudotusääniä ei lasketa. Haluanpas muuten tarkentaa vielä erään asian säännöistä. Toisin kuin viime vuonna, tänä vuonna tuomari katsoo ensimmäisenä, kuka kilpailijoista on saanut tähtikuvan, ja vasta sitten, kuka on putoaja. Jos sama henkilö olisi jollakin viikolla saanut eniten ääniä sekä parhaimman että huonoimman kuvan saajaksi, tulee hänestä parhaimman kuvan saanut kilpailija, eikä hän putoa. Eli jos tällä viikolla Aladdin olisi saanut eniten pudotusääniä, ei hän olisikaan pudonnut, koska sai eniten ääniä myös parhaimmasta kuvasta. Niinpä tähtikuvan saanut kilpailija on voittanut koskemattomuuden itselleen peräti kahdeksi viikoksi! Tähtikuvan äänet ovat siis myös suhteellisen tärkeitä.


Pudotusuhan alle jäi viisi kilpailijaa: Gaston, Hans, John Smith, Shang ja Herkules. Kiistatta eniten ääniä itselleen sai kuitenkin Gaston, joka putoaa kisasta ensimmäisenä pois. Äänestäjät eivät pitäneet Gastonin lihasten esittelystä kasvokuvakierroksen aikana, hänen jykevä leukansa ja nenänsä eivät tehneet vaikutusta ja hänen katsottiin muutenkin painivan eri luokassa muiden "nättinaamaisten kilpailijoiden" keskellä. Miltä nyt tuntuu, Gaston? "Pöh! Minun katsottiin selkeästi olevan liian paha vastus voitettavaksi, ja minusta haluttiin mahdollisimman nopeasti eroon. Voi ei, mikä julkinen nöyryytys! Tässä ei auta muu, kuin suunnata ajatukset iloisempiin ajatuksiin: olen nimittäin suunnitellut kosaisevani Belleä! Hän ei voi vastustaa komeuttani!" Onnea kosintaasi Gaston, ja kiitos, kun olit mukana kilpailussa! (Tuomaria vähän harmittaa, että Gaston äänestettiin ulos näin nopeasti, sillä hänestä olisi ollut tiedossa hauskoja kuvia...) 

Nyt viralliset asiat on hoidettu ja pääsemme katsastamaan uusia kuvia komeilta kilpailijoiltamme. Tämän viikon kuva-aiheena on harrastus. Kukin kilpailija on saanut luoda omat puitteet kuvalleen, ja kuvan kriteereinä on, että siinä esiintyy kilpailija ja hänen rakas harrastuksensa. Olemme pyytäneet kilpailijoilta myös kommenttia harrastukseen liittyen.


Aladdin harrastaa näpistelyä. "Vaikka asunkin nykyään palatsissa, on kaduilta opittu harrastus jäänyt elämääni. Minun on pakko pitää sormeni nopeina ja mieleni virkeänä, etten tylsisty palatsin valmiiseen elämään. Ainoa ero nykyisessä varastelussani entiseen verrattuna on se, että nykyään maksan jälkikäteen kauppiaille varastamani tuotteen hinnan, tai palautan itse tuotteen myyntiin. On hauska nähdä kauppiaiden ilmeitä, kun he tajuavat tulleensa ryöstön kohteeksi vasta jälkikäteen! He haluaisivat kurittaa minua, mutta eivät voi, koska olen kuitenkin palauttanut tai maksanut tuotteen! Hahaa!" 

Onpas siinä Aladdinilla harrastus... Toivottavasti hän toteuttaa käytännössä nyt lausumiaan sääntöjä. Kuvassa Aladdin istuu rennosti Agrabah'n basaarilla myyntikojun katolla. Käsissään hän heittelee vesimelonia, joka on ilmeisestikin varastettu. Teltan katolle on kiipeämässä myös Abu, Aladdinin eläinystävä. Aladdinin ilme on iloinen, ja hän selvästi nauttii harrastuksestaan. Kuvasta välittyy rentous ja iloisuus, hyvä hyvä! Jos huuliaan nuoleskelevaa Abua ei olisi kuvassa, olisi kuva paljon tyylikkäämpi. Ehkäpä seuraavassa kuvassa apinan voisi yrittää pitää aisoissa? Aladdin on kuitenkin tähtikuvan koskemattomuuden alla, joten hänellä ei ole mitään hätää.


Eric tykkää purjehtimisesta. "Laivoissa, ja erityisesti meressä, on sitä jotain, mitä kaipaan kuivalla maalla ollessani. Raikkaan meri-ilman suolainen tuoksu ja lokkien kirkuna saavat minut tuntemaan oloni kotoisaksi. Harrastan paljon liikuntaa, ja mieluiten liikun uimalla tai soutuveneellä soutaen.  Tykkään myös purjehtimisesta purjeveneellä, mutta eniten rakastan seilaamista isolla purjelaivalla. Jokainen laivamatka on eräänlainen seikkailu, ja uskokaa tai älkää, tapasin vaimoni erään purjehdusmatkan päätteeksi!" 

Ericin kuvasta välittyy se ilo ja nautinto, mitä mies saa itselleen purjehtimisesta. Tuuli näyttää käyvän vasten hänen kasvojaan, mutta prinssi vain hymyilee katsoen horisonttiin. Näemme taas Ericin ihanan hymykuopan, oijoi! Ericin seuraan laivapurjehdukselle on liittynyt hänen koiransa Max. Max ottaa Ericin lailla kaiken ilon irti purjehtimisesta omalla koiramaisella tavallaan. Hän sopii kuvaan paljon paremmin, kuin Abu Aladdinin kuvaan. Toisaalta miksi koira on otettu kuvaan, kun hän ei nyt niin oleellisella tavalla liity Ericin harrastukseen... Kuva on iloinen ja onnistunut, vaikka onkin väritykseltään hieman tumma. Kysymys herää, uskaltaako noin synkällä säällä purjehtia ensinnäkään, ja onko Eric yllytyshullu?


Flynn Riderilla on samanlaiset harrastukset Aladdinin kanssa, hänkin on harrastanut varastelua. Entinen harrastus on nyt muuttunut kuitenkin toisenlaiseksi. "Ymmärrän Aladdinia, ja meillä on ollut pitkät keskustelut yhteisestä menneisyydestämme. Itse en kuitenkaan koe enää vetoa näpistelyyn. Olen keksinyt itselleni uuden harrastuksen: keräilen vanhoja etsintäkuulutuksiani! Niitä katsoessa on hauska muistella menneitä keikkoja. Yhtä asiaa en vain ymmärrä... Miksei minun nenääni ole piirretty oikein yhteenkään etsintäkuulutukseen!!??!!!?" 

Flynn esittelee kuvassa yhtä etsintäkuulutuksistaan, ja on kääntänyt kuvan hienosti kameraan päin. Flynnin ilme on todella kauhistunut: hän ei yhtään pidä siitä, ettei hänen nenäänsä olla piirretty oikein. Miehen ilmeestä voi nähdä epätoivon. Flynn voisi suhtautua asiaan vitsillä: kuva olisi paljon parempi, jos Flynn naureskelisi itse etsintäkuulutukselleen. Vaikka onhan tuossa piirroksessa miehellä aika jättimäinen pottunenä...


Kristoff on musikaalinen mies. "Luutun soittaminen saa minut rauhoittumaan, ja soittelen monesti iltaisin ennen nukkumaan menoa. Tykkään laulaa samalla kun soitan, eikä soiton ja laulun yhdistäminen ole tuottanut minulle koskaan vaikeuksia. Yleensä lauleskelen täysin päästäni keksittyjä lauluja, vaikka ystäväni Sven pyytääkin minua aina silloin tällöin soittamaan Paranoidin." 

Kristoff oli viime viikolla ehdokkaana tähtikuvan saajaksi. Hänen lähikuvastaan hehkutettiin tunnelmavalaistusta. Kristoff yrittää nyt selvästi voittaa parhaimman kuvan pystin itselleen, sillä kuva on yhtä tunnelmallinen kuin viime viikolla. Kuva on ehkä jopa liiankin samanlainen, sillä tunnelman lisäksi kuvassa seikkailee yhä luuttu. Nyt näemme Kristoffista kuitenkin kokovartalokuvan (ja näkymät miellyttävät...). Mies on aivan musiikkinsa pauloissa, niinkuin kasvoista voi nähdä. Harmi, että kuva tuntuu viime viikon toistolta.


Philip tykkää auttaa vaimoaan puutarhatöissä. "Tykkään tuhota ohdakkeita ja muita rikkaruohoja pihaltamme. Valtakunnassamme vallitsee rauha ja olen onnellisesti ukkomies. Kaipaan jotain vaihtelua muuten niin seesteiseen elämääni. Niinpä annan rikkaruohojen kasvaa oikein pitkiksi puutarhassamme, ja kun ne ovat tarpeeksi isoja, hyppään Simsonin selkään ja lähdemme hävittämään rikkakasveja miekallani. Tällainen puutarhanhoito lievittää kivasti stressiä ja käy liikunnasta, kokeilkaa tekin kotona!" 

Valitettavasti kotoani ei löydy miekkaa, muuten tarttuisin ehdotukseesi. Philip pääsi kanssa viime viikolla ehdolle parhaasta kuvasta, mutta hävisi Aladdinille. Viime viikon kasvokuvassa Philip näytti lempeän ja ujon itsensä, mutta tässä kuvassa ujoutta ei ole jäljellä enää tippaakaan! Philip näyttää ryntäävän kauhealla vimmalla läpi ohdakkeiden, jotka yrittävät repiä häneltä viittaa irti. MIes on kohottanut kätensä iskuun valmiina leikkaamaan oksia, ja prinssin ilme on hyvin vakava. Kuva on intensiivinen ja raju, mutta jotain siitä puuttuu. On hyvä, että Philip on päässyt viime viikon ujoudestaan irti, mutta tässä kuvassa meininki menee jo vähän aggressiivisuuden puolelle... Koita löytää kuvien suhteen kultainen keskitie!


Naveen harrastaa Kristoffin lailla musisointia. Toisin kuin Kristoff, Naveen soittaa ukulelea. "Aah, musiikki, jazzmusiikki, on lähellä sydäntäni. Rakastan jazzin rytmejä, ja kotikaupungissani New Orleansissa pääsen suoraan jazzin ytimeen jammailemaan. Tykkään soittaa bändien mukana, ja tanssin samalla kun soitan. Rytmijalkani ei vain pysy paikoillaan jazzin soidessa! Hahaa! Laulan mukana vain erikoistilanteissa, enkä mielelläni laula suuren yleisön edessä." 

Naveen oli myös yksi tähtikuva-ehdokkaistamme, mutta ei ainakaan vielä voittanut muita parhaimmalla kuvallaan. Toisaalta erään äänestäjän mielestä Naveenin viime viikon poseeraava prinssikuva oli liian kliseinen, ja prinssin suojamuuri pitäisi murtaa. Muurit näyttäisivät olevan nyt alhaalla, sen verran rennosti Naveen tanssahtelee tässä kuvassa. Kuvassaan Naveen soittaa ukulelea yhdessä New Orleansin kaduilla soittelevan bändin kanssa. Naveenilla on myös vekkuli katsekontaksi pieneen poikaan, jonka kanssa hän tanssii. Prinssin vaatteet ovat vaihtuneet arkisiin, mikä on varmasti vaikuttanut miehen rentoutumiseen. Kuva on riemukas, eläväinen ja iloinen, hyvä hyvä! Jatka samaan malliin!


Tarzan tykkää katsella diakuvia. "Muuttaessaan viidakkoon Jane toi mukanaan diaprojektorin ja diakuvia, joista näkyy, millaista elämä on suuressa maailmassa. Katselemalla noita kuvia olen oppinut paljon asioita suurkaupunkien kulttuurista. Jane kehitti myös omat kuvansa Ken on maassa kaunehin? -kilpailusta dioiksi, joten olen pystynyt niistä katsomaan mallia poseeraamiseen. Kuvista olen myös nähnyt, millaisia teemoja kisassa voisi tulla eteen. Kehitän varmasti omatkin kisakuvani dioiksi, jotta voin näyttää kotiin palattuani, mitä olen täällä Suomessa tehnyt." 

Ei olisi uskonut, että Tarzanin lempiharrastus on diakuvien katseleminen. Luulisi viidakossa keksivän muutakin tekemistä. Kuvassaan Tarzan näyttää olevan todella innostunut kuvien selailusta. Hänellä on käsissään kolme kuvaa, joita hän valmistautuu työntämään projektorin sisään. Tarzanin katse on suuntautunut tiukasti valkokankaaseen, ja hänen kasvoillaan on innokas hymy. Kuvasta näemme myös Tarzanin lihaksikkaan, paljaan vartalon. Lihaksista näkee, että on sitä viidakossa harrastettu muutakin kuin vain kuvien katselua. Miehen asennosta näkee sen, että hän todellakin elää viidakossa. Selkää voisi yrittää suoristaa, ja asentoa voisi muutenkin yrittää korjailla tyylikkäämmäksi. Huonon ryhdin voi antaa kerran anteeksi, mutta ensi kerralla selkä voisi olla suorassa - jos se Tarzanilla enää suoraksi kääntyy!


Jim harrastaa aurinkopurjeella surffailua. "Aurinkopurjeella lentäminen on siisteintä, mitä olen ikinä kokeillut! En haluaisi kehua itseäni, mutta olen kiistatta Montressorin paras aurinkopurjehtija. Kovimpaan vauhtiin päästessäsi sinulla on sekunnin murto-osa aikaa miettiä, mihin suuntaan kallistat lautaa, jottet murskaudu vasten seinämää. Refleksien tulee olla nopeat, ja laudan käyttöohjeiden pitää tulla lihasmuistista. Aurinkolautailun aikana adrenaliini lähtee virtaamaan, ja minulle tulee hyvä olo."

Tässä kuvassa on totisesti vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Jim nojaa aurinkopurjeellaan taaksepäin, ja hänen laudastaan lentää kipinöitä sen osuessa johonkin metalliseen palkkiin. Jimin ilme on todella keskittynyt, ja vaikka kulmat ovatkin kurtussa, on kasvoilta luettavissa jotain riemun häivää. Kuva on onnistunut, ja siinä kuvataan hienosti Jimin harrastuksen tunnelmaa. Hyvä hyvä!


Tätä ei ehkä uskoisi, mutta Phoebus tykkää punoa koruja! "Tiedän, että kapteenin oletetaan harrastavan jotain maskuliinista ja urheilullista, mutta minä olen perehtynyt korujen teon jaloon taitoon. Korujen teko ei ole missään nimessä mitään naisten hommaa! Esmeralda opetti minut punomaan tietynlaisia kaulakoruja, ja olen soveltanut oppejani tehden paljon monimutkaisempia koruja, mitä vaimoni koskaan osaisi tehdä! Kaulakorujen ohella teen ranne- ja nilkkakoruja. Täällä kilpailussa en ole vielä voinut harrastaa punontaa, sillä en tiedä, miten muut kilpailijat suhtautuisivat siihen..." 

Voi ei Phoebus raukka! Toivottavasti muut kilpailijat antavat Phoebuksen olla rauhassa oma itsensä! Kuvassa kapteeni katsoo innostuneena vasta punomaansa korua, jonka on kohottanut silmiensä tasolle ilmaan. Mies näyttää olevan oikein tyytyväinen aikaansaannokseensa. Koru on nostettu noin lähelle silmiä ehkä sen takia, että kuva on todella hämärä! Jo viime viikolla toivoimme Phoebukselta valoisampaa kuvaa, mutta hän vastasi kritiikkiin vielä hämärämmällä kuvalla! Johan on! Ei kai arvovaltaisen tuomarin mielipiteitä kyseenalaisteta!? Ensi viikon kuvan olisi hyvä olla paljon valoisampi, jotta saamme kunnolla selvän kapteenista!


John Smithin harrastukset kulkevat samaa rataa prinssi Ericin kanssa. "Pidän todella paljon laivoilla purjehtimisesta. Minun tapauksessani matka ei ole kuitenkaan purjehtimisessa parasta, vaan matkan määränpää. Pidän siitä, kun laivan keula käännetään kohti tuntematonta. Ei voi koskaan aavistaa, millaisia maita edessä on vastassa, ja millaisia ihmisiä näissä maissa tapaa. Kai minua voisi kutsua eräänlaiseksi tutkimusretkeilijäksi. En ole ennen vieraillut Suomessa, joten tähän kilpailuun osallistuminen on minulle retki tuntemattomaan!"

John Smith aiheutti äänestäjissä monenlaisia reaktioita. Hänen kuvaansa äänestettiin tähtikuvaksi, mutta samalla hän oli myös pudotusuhan alla kivikasvoisuudestaan. Tämän viikon kuvan perusteella kasvojen ilmeen kehitystä ei juurikaan voi arvostella, sillä kuva on otettu niin kaukaa, ettei Johnin kasvot näy kunnolla. Kapteeni seisoo kuvassaan tykin päällä, jota ollaan ilmeisesti juuri nostamassa purjelaivan kyytiin. John Smith on oikein rohkean ja voimakkaan näköinen tykin päällä seistessään, ja myös Smithin asento tuo hänen olemukseensa jonkinlaista valtaa. Kuva ja kehon asento ovat oikein onnistuneet. Miinusta tulee siitä, etteivät kasvot erotu kunnolla - ja suu on ihmeellisesti suipistettu. 


Herkules kehittää lihaksiaan käymällä kuntosalilla. "Minua valmentaa personal trainer Phil, joka on jo nyt tehnyt kehossani valtavia muutoksia. Saan olla hänelle ikuisesti kiitollinen nykyisestä ulkonäöstäni. Ööh, jaksan nostaa rekan." 

Herkulesta ei ainakaan voi moittia itsekehuista. Miehen kommentti on lyhyt, mutta ytimekäs, ja jostain syystä hän antaa kaiken kunnian Philille. Phil on päässyt kuvaankin ihmettelemään Herkuleksen lihaksia, jotka ovat niin suuret, että mittanauha suorastaan räjähtää. Herkules tosiaan esittelee hyvinkin vaikuttavia lihaksiaan, ja näyttää olevan innostunut voimistaan. Hän jatkaa kuvassaan siis viime viikolla alkanutta innokasta kisataivaltaan. Intoa on yhä kiva katsella, ja tuomarista on kiva, että kilpailijat tykkäävät osallistua kilpailuun. Pikku hiljaa into voisi kuitenkin laskea, ja osallistua kisaan vakavammalla mielellä... Herkuleskin aiheutti äänestäjissä ristiriitoja, sillä hänen kuvaansa kehuttiin, mutta toisaalta hän oli myös pudotusuhan alla.


Shang harrastaa jousiammuntaa. "Olen Kiinan armeijan kapteeni, ja puolustan kotimaamme rajoja hyökkäyksiltä. Minun pitää pitää taistelutaitojani yllä, jotta osaan puolustautua hädän syttyessä. Harrastan karatea, juoksemista, miekkailua ja jousiammuntaa. Jousella ampuminen on siis vain yksi harrastuksistani, joista kaikilla on tarkoituksensa." 

Li Shang joutui viime viikolla pudotusuhan alle. Hänellä onkin tällä viikolla paljon näytettävää. Kuvassa Shang on juuri jännittämässä nuoltaan, ja kuvakulma on todella intensiivinen ja vaikuttava. Shang tähtää toinen silmä kiinni, mutta pieni hymynkare huulillaan. Shang on tällä kertaa paljastanut yläkroppansa, joten hänen upeat lihaksensa ovat näkyvillä. Uuuu! Kuva on onnistunut. ;) (Vaikkakin ilme on melkein samanlainen kuin viime viikolla...)


Hans tykkää leikkiä kuurupiiloa. "Pienenä isoveljeni eivät ottaneet minua koskaan mukaan leikkeihinsä, joten menetin monet hyvät hippa- ja piilosleikit. Vanhemmaksi kasvettuani olen ottanut harmin takaisin, ja olen leikkinyt vartijoiden kanssa piilosta linnassa. Leikki osaa olla todella koukuttava, vaikka harmittaa vieläkin, etten lapsena päässyt jakamaan tätä iloa veljieni kanssa." 

Hans joutui viime viikolla pudotusuhan alle. Hän sai Gastonin jälkeen toiseksi eniten ääniä, eli prinssin pitäisi nyt näyttää kyntensä. Valitettavasti Hans epäonnistuu kuvassaan. Ensinnäkin hän jää kuvassa aivan sivualalle linnan käytävän viedessä valtaosan ruututilasta. Hans on kuvassa myös todella jännittynyt ja pelokkaan näköinen. Eikös piiloleikin pitänyt olla ratkiriemukasta, ei pelottavaa? Tästä kuvakulmasta katsottuna Hansin leuka näyttää jättimäiseltä, ja hänen pulisonkinsa ovat vielä kuvaa häiritsemässä. Aijaijai... Olisit voinut skarpata edes hieman enemmän! 


Siinä olikin kaikkien kilpailijoiden harrastuskuvat. Kenen kuva oli teistä kaikkein onnistunein? Entä kuka epäonnistui täydellisesti? Äänestäkää alle omaa suosikkianne ja inhokkianne! Ja muistakaa, Aladdinia ei voi pudottaa pois kisasta, sillä hän voitti koskemattomuuden. Seuraavan kerran Ken on maassa komein? ilmestyy ruutuihinne perjantaina 16.10., eli teillä on yli viikko aikaa äänestää!

20 kommenttia:

 1. Flynn parhaaksi, nauroin tuolle kuvalle!

  Phoebus pois, mikä tuo ilme on olevinaan?

  VastaaPoista
 2. Huonoin kuva: Hans
  Paras kuva: Tarzan

  VastaaPoista
 3. Ericillä on kieltämättä hyvä kuva, mutta oletan että hän saa ääniä ilman minuakin. Siispä paras kuva on Li Shangilla. ;)
  Mikkihiiri Hans -> hus!

  VastaaPoista
 4. (No voi pyllerö, kirjoitin pitkän kommentin ja se hävisi!)

  Ratkiriemukasta!!! Ensimmäinen kuva pullistelevasta Gastonista sai nauramaan ja samoin viimeinen kuva kuurupiilottelevasta Hansista. Hihhi, mikä harrastus. Aivan mahtavaa, Anna, oot ihan huippuhauska kirjoittaja!

  Sitten asiaan. Parhaan kuvan valinta oli tällä kertaa helppoa, etenkin kun ei tarvinnut miettiä Aladdinin jatkossapysymistä. Eräs kuva iski suoraan sydämeen, tuli ihan VAU-efekti, kun sen näin. Enkä edes liioittele! Ja kyseessä on tietysti... ERIC! Mikä nautinto kasvoilla, mikä tunnelma, mikä vauhti... Shang pisti kovan vastuksen, mutta kyllä Eric lopulta voitti ylivoimaisesti. Kiidä vaan mun luokse kuule koirasi kanssa, Eric! :) Odottelen tuolla Jyväsjärven rannalla...

  Huonoin kuva on mielestäni Phoebusilla, jonka ilme on epäluonnollinen. Taitaa yrittää liikaa, mutta virheisiin ei ole varaa! Hus!

  VastaaPoista
 5. Paras oli Eric ja huonoin Hans

  VastaaPoista
 6. Paras kuva on Shangilla tai Flynnillä, ihastuttavia molemmat :3

  Hercules ei mielestäni ole koskaan ollut komea, eikä tilanne muutu nytkään, joten hän saa puolesta i häpyä.

  VastaaPoista
 7. Äänestän putoajaksi Hansia, hänen terävä nenänsä ja pulisonkinsa eivät ihan iske. Lisäksi tuomarin tavoin arvostelisin kuvavalintaa ilmeestä, joka ei lainkaan ilmennä innostusta harrastukseen. Harkitsin pudotettavaksi myös turhan mahtailevaa John Smithiä, mutta päädyin pitämään hänen kuvansa mautonta fallossymboliikkaa sen verran herttaisen hupsuna, etten hennonut antaa hänelle negatiivistä ääntä.

  Parhaan kuvan valitseminen taas oli vaikeaa, sillä monilla herroilla oli loistavia kuvia tällä viikolla. Erityisesti ihastuttivat poikamaisen komea ja ihanan innostunut Eric ja onnistuneen dynaaminen Shang. Voiton vie kuitenkin lopulta Tarzan, joka on niin vakuuttavan uppoutunut diojen katseluun ja niin kertakaikkisen lumoutunut puuhasta, etten voi antaa parhaan kuvan ääntä hyvällä omallatunnolla kenellekään muulle. Kyseenalaistan samalla tuomarin peräänkuuluttaman suoremman ryhdin tarpeen, sillä suuri osa herkullisen timmin apinamiehen viehätysvoimasta syntyy nimenomaan hänen ruumiinkielensä eläimellisyydestä, joka tuo häneen persoonallisuutta (en toki pane pahakseni ryhdikkyyttä, mutta se ei ole mielestäni välttämätöntä tässä tapauksessa).

  VastaaPoista
 8. Pudotus: Hans
  Paras kuva: Eric

  VastaaPoista
 9. Hmm, tällä kierroksella ei ole helppo päättää suosikkia... Lähes kaikkien kilpailijoiden kuvat ovat hienoja omalla tavallaan.

  On kuitenkin kuva, joka vei sydämeni yksinkertaisella hauskuudellaan, nimittäin Flynn Riderin kuva. Epätoivoinen ilme on selvästi miehen keino tuoda huumoria kuvaan, ja hauskat miehet iskevät minuun. Siispä äänestän Flynnia parhaan kuvan saajaksi!

  Putoajaksi olisi kaksi ehdokasta. Phoebuksen kuva on epäonnistunut niin valaistuksen kuin miehen oudon ilmeen vuoksi. Hansin kuva puolestaan on huono, koska prinssin ilme ei kuvasta lainkaan hänen intoaan harrastukseensa ja hän on vähän turhan sivualalla. Annan Phoebukselle kuitenkin vielä mahdollisuuden ja äänestän Hansin pois. Ei hän pärjäisi muutenkaan pitkälle noilla pulisongeilla...

  Täytyy vielä sanoa, että minuakin vähän harmitti, että Gaston tippui heti kättelyssä (vaikka häntä itsekin äänestin...), varmasti miehellä olisi riittänyt intoa kisaan! :D Mutta no, ei häntä kuitenkaan voi maan komeimmaksi kutsua, jos ei sitten kysy Gastonilta itseltään...

  VastaaPoista
 10. Olen edelleen sitä mieltä, että Hans pois. Jopa Gastonilla olisi ollut tähän kisaan enemmän annettavaa. Paras kuva on mielestäni Naveenilla. Hyvä sommitelma, ihanat värit ja Naveenin asento on rennon letkeä.

  VastaaPoista
 11. Paras kuva Naveenila juuri edellisessä kommentissa mainittujen syiden takia. Huonoin kuvan taasen Hansilla, joka ei ole mielestäni sitten yhtään komea, eikä näytä nauttivan kuurupiiloilusta sen erityisemmin

  VastaaPoista
 12. Ai että muistin tämän näin myöhään >:X Onneksi muistin edes nyt~

  Parhaaksi kuvaksi sanoisin Shangin kuvaa. Tappelin muutaman minuutin Shangin ja Kristoffin välillä ja päädyin sitten juurikin Shangiin, koska en vain kestänyt Kristoffin ilmettä :D Tai sitten näin nuori ei vain osaa ymmärtää tuollaisen ilmeen päälle vaikka herra muuten onkin oikein miellyttävä ilmestys kuvassa...

  Huonoimmaksi kuvaksi minäkin äänestäisin Hansia. Nuo pulisongit :'D Ja ilme ei todellakaan täsmää ratkiriemakkuuteen ja asento on niin jännittynyt, että menee ristiriitaan miehen puheiden kanssa. Toisin sanoen siis samat syyt kuin tuomari lateli.

  Ja minuakin harmittaa että Gaston tippui :< Tuo rintakarvakuva oli vain jotain niin kaunista silmilleni [=mitä? :'D Älkää kyseenalaistako] ja huvittaa se, mitä olisi vielä tullut vastaan :D Mutta toisaakla tämä on kauneus [tai komeus ehkä enemminkin tällä hetkellä]kilpailu, joten ehkä hän ei vain olisi sopinut joukkoon :c

  VastaaPoista
 13. Paras kuva: Flynn Rider
  Pudotus: Hans

  VastaaPoista
 14. Pudotusäänen annan Hansille. Kuten Arana jo kommentoi, mies ei näytä oikein innostuneelta tästä harrastuksesta ja ilme on kumman huolestunut. Ettei hänellä sittenkin olisi joku toinen harrastus, jota ei vain halua paljastaa meille muille..

  Hahaha, ihana tuo Phoebuksen harrastus, enpä olisi arvannut! :D Annan parhaan kuvan äänen hänelle ihan vain sillä perusteella, että hän uskaltaa olla kuvassa oma itsensä, vaikka monilla muilla kilpailijoilla on toinen toistaan miehisempiä harrastuksia. :)

  VastaaPoista
 15. Parhaan kuvan äänen saa Li Shang, harrastus on tuotu hyvin esille ja ilmekin on minusta kohdillaan :) Plussaa on tietysti alaston yläkroppa ;D Pudotusäänen saa Hans samoista syistä mitä onkin jo mainittu. Harrastuksen pitäisi tuoda innokkuutta, mutta Hans näyttää pelokkaalta ja vaivautuneelta.

  VastaaPoista
 16. Hans ei tosiaan kuvansa perusteella harrastustouhuistaan kovin kaksisia värähtelyjä irti saa, vaan meno on enemmän luokkaa "kunhan tässä nököttelen", eli voisi mennä muualle ihmettelemään. Tarzanilla taas vaikuttaa olevan suurempikin into kuvaharrastukseensa, joten yksi plussapiste hänelle.

  VastaaPoista
 17. Mitää! Hans on tippumassa, eiii!

  Pudotusääni Phoebukselle (vai Phoebusille) ja paras kuva on edelleen Ericin!

  VastaaPoista
 18. Pusotusääni Phoebukselle, kuva on aivan liian tumma ja ilmekkin omituinen. Paras kuva taas on Naveenilla.

  VastaaPoista
 19. Ääni parhaasta kuvasta menee Shangille (koska paljas yläkroppa)
  Pudotusääni menee Philipille jonka kuva on vähän njääh

  VastaaPoista
 20. Äänestysaika on päättynyt.

  VastaaPoista