23.1.2015

Who's the furriest of them all? 11.

No huhhuh! No huhhuh! Tuomarilla ei ole muuta sanottavaa kuluneen viikon äänestyksestä. Ääniä annettiin yhteensä 44 kappaletta!!! Tämä ei ole Ken on maassa kaunehin? -kisan kaikkien aikojen suurin äänestysmäärä, sillä toisen kauden semifinaalissa ääniä jaettiin jopa 166 kappaletta!!! 44 ääntä on kuitenkin toiseksi suurin äänimäärä, ja oli senkin kanssa laskemista. Herttuatar sai 19 ääntä, mutta Kaunotar sai 25 ääntä. Näin ollen Kaunotar putoaa kisasta pois.


Voi että, tuomari aivan itkee Kaunottaren puolesta! Mitkä ovat cockerspanielin tunnelmat nyt? "Tällä hetkellä olen pettynyt, vaikka onhan pronssimitali jo kova saavutus. Kyllä huomasi, että äänestäjät olivat selvästi kissaihmisiä, nyyh! Olen itse oikein tyytyväinen kisassa ottamiini kuviin. Mielestäni niistä välittyi selvästi oma, iloinen luonteeni. Valitettavasti en päässyt ihan finaaliin asti, mutta hävisin koville vastustajille. Kiitos kaikille minun puolellani olleille äänestäjille!" Kiitos, Kaunotar, kisassa mukana olostasi! 

Nyt on sitten aika siirtyä finaalin pariin! Parhaasta paikasta keskenään taistelevat Nala ja Herttuatar. Tällä viikolla kilpailijoita ei arvostella vain yhden kuvan perusteella, vaan luomme katseemme koko kilpailun aikana otettuihin kuviin. Lisäksi molemmista kilpailijoista on kuvattu lyhyt video, jonka visuaalisuus otetaan myös huomioon äänestyksessä. Edellisistä Ken on maassa kaunehin? -kausista poiketen ns. "viimeistä kuvaa" ei tänä vuonna oteta, vaan finaali koostuu vain kuvasaldosta ja videosta. Ei siis muuta kuin finaalikaksikon tekeleitä katsomaan!


Yllä olevassa kollaasissa on kaikki Herttuattaresta kisan aikana otetut kuvat. Herttuattaren kuvissa on huomattavissa selkeää vaihtelevuutta; on vain hyvä, etteivät kaikki kuvat toista toisiaan. Herttuatar on aristokattina hyvin rauhallinen, lempeä ja tyylikäs ilmestys - ja tämä kaikki välittyy katsojille myös hänen kuvistaan. Herttuatar on hurmannut meidät viikko toisensa jälkeen ihanan tuuhealla hännällään, upeilla tähtisilmillään ja tarkoin valituilla asennoillaan. Tarpeen tullen Herttuatar osaa kuitenkin heittäytyä hulluttelemaan, kuten näemme hulluttelu-kuvasta. Parhaimmat kuvat Herttuattaresta otettiin jo kisan alussa: lähikuva, vartalokuva ja harrastuskuva ovat yhä aristokatin kuvien parhaimmistoa. Huonoimmat kuvat Herttuattaresta ovatkin kenties juuri loppusuoralla otetut rakkauskuva ja kuva ihmisen kanssa. Kaiken kaikkiaan Herttuatar on tehnyt kuitenkin vakuuttavaa ja upeaa työtä. 


Videollaan Herttuatar on halunnut keskittyä lapsiinsa, sillä lapset ovat Herttuattarelle tärkeintä maailmassa. Näemme videolla lasten aristokraattimaisia harrastuksia, joista Herttuatar meille jo aiemmin on kertonut. Voi sanoa, että äitikissa saakin ylpeillä poikastensa taidoilla. Tietysti näemme videolla myös itseään Herttuatarta, vaikka hän tuntuukin olevan siinä pelkässä sivuosassa. Herttuatar esittelee meille myös omaa, kaunista laulutaitoaan. Video on todella aristokattimainen lopetus Herttuattaren kilpailulle. Oikein hyvä!


Nalan kuvasaldo on oikein kaunista katseltavaa, ja myös Nala on ottanut kilpailun aikana kivasti vaihtelevia kuvia itsestään (mikä hämmästyttää tuomaria!). Nala on eloisa ja leikkisä luonnonlapsi, eli täysin toisenlainen persoona kuin Herttuatar. Nalassa meitä on ilahduttanut tämä leikkisyys ja ilo, joka hänen ihanan sinisistä silmistään paistaa. Nala osaa eläytyä kaikkiin erilaisiin kuvaustilanteisiin, ja hulluttelukuvassaan Nala on todella pannut tuulemaan. Parhaimmiksi kuviksi Nalalta nostaisin viime viikkoisen rakkauskuvan, harrastuskuvan ja kuvasarjan. Huonoin kuva on kuva ihmisen kanssa, jossa kuvausteema ei onnistunut. Nalan kuvat ovat olleet hyvin tasaista laatua koko kisan ajan, ja niitä katsoo mielellään. 


Nalan video on ilmiselvä rakkausvideo, ja sitä ei voi olla katsomatta tuntematta liikutusta sydämessään. Videolla Nalan kanssa esiintyy Simba, eli Nalan rakkaudenkohde, sekä Nalan ystävät Timon ja Pumba. Pääsemme kuulemaan videolta Nalan laulua, joka soi vähintään yhtä kauniisti kuin Herttuattaren laulu. Nalan video kuvastaa hyvin leijonan leikillistä luonnetta, ja se on todella ihana loppuhuipennus koko kilpailulle.


Täytyy sanoa, että kyllä finaaliin pääsivät ne kaikista parhaimmat kilpailijat, ja finalistit ovat todella ansainneet paikkansa. On myös jännää, mitenkä finalistit sattuivat samaan tehokaksikko-kuvaan - ja aivan sama juttu tapahtui Ken on maassa kaunehin? -kisassa viime vuonnakin! Hui! Nyt on kuitenkin aika antaa raikuvat aplodit finalisteillemme! Kumpi heistä voittaa Ken on maassa kaunehin? -kilpailun neljännen tuotantokauden; eläväinen Nala vai rauhallinen Herttuatar? Äänestäkää sitä kilpailijaa, joka teidän mielestänne EI ansaitse voittoa. Ensi viikolla meille selviää vihdoin, kuka kruunataan kisan voittajaksi. Huuuu! Äänestelemisiin!

25 kommenttia:

 1. Nyyh nyyh nyyh, melkein kieltäydyn äänestämästä enää koska Kaunotar tippui pois... mutta sanotaan sitten taas, että Herttuatar tippukoon. ;) Nala voittoon!! :)

  VastaaPoista
 2. Pudotkoon nyt viimeisenä Herttuatar. Ei hänessäkään mitään vikaa sinänsä, kaunis kuin mikä, mutta Nala vie nyt kyllä voiton viehkeydessään ja persoonallisuudessaan.

  VastaaPoista
 3. Täytyy sanoa että Nala voittoon! Eli Herttuatar pudotkoon, vaikka onkin ikävää sanoa niin

  VastaaPoista
 4. Herttuatar voisi pudota. Nala voittakoon!

  VastaaPoista
 5. Minä sanon, että Nala saa tippua. Hän ei pärjää Herttuatteren tähtisilmille ja viehkeydelle ihanasta videostaan huolimatta.

  VastaaPoista
 6. Nalan kuvakokoelma jättää pikkuisen viileämmän yleisvaikutelman, vaikka onkin ehkä laadultaan tasaisempaa tavaraa. Leijona siis pois ja pienemmälle sukulaiselle kruunua.

  VastaaPoista
 7. Herttuatar tippumaan!

  VastaaPoista
 8. Herttuatar poijes! :)) Täydellinen Nala ansaitsee voiton.

  VastaaPoista
 9. Kannustan Herttuatarta. Nala pudotkoon pois.

  VastaaPoista
 10. Äänestän Nalan voittoon!

  VastaaPoista
 11. Nala voisi pudota, vaikka animointinsa onkin tasaisempaa. Herttuattaren hahmodesignissa on enemmän persoonallisuutta ja viehkeyttä ja arvostan kypsänrauhallista ja määrätietoista Herttuatarta myös hahmona enemmän.

  VastaaPoista
 12. Samoilla linjoilla edellisen kanssa. Nala pois ja Herttuatar voittoon!

  VastaaPoista
 13. Herttuatar pois, Nala voittoon!!!!

  VastaaPoista
 14. Nala pois. Herttuatar ansaitsee voiton!

  VastaaPoista
 15. Löysin tämän blogin vasta hiljattain, joten äänestän nyt ensimmäistä kertaa. Täytyy sanoa, että mahtavia kuvia on ollut koko kisan ajan! Äänestän Herttuatarta tippuvaksi, sillä vaikka kissa onkin kaunis, Nalan kuvat ovat energisyydessään persoonallisempia, ja leijonan videokin on koskettavampi. Eli Nala voittoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jejjj, kiva, että olet löytänyt blogini! Ja kiva, että äänestät, nyt kun vielä kerkeät! :)

   Poista
 16. Nalan on aika tippua nyt. Herttuatar on niin ihana!

  VastaaPoista
 17. Pudotkoon Nala ja Herttuatar voittakoon.

  VastaaPoista
 18. Herttuatar pois ja Nala voittoon!

  VastaaPoista
 19. Nala pois ja Herttuatar voittoon!

  VastaaPoista
 20. Rakastan Nalaa niin suuresti, että minun pakko sanoa vielä kerran, että Herttuatar pois!

  VastaaPoista
 21. Nalalle voitto ja Herttuatar pois.

  VastaaPoista
 22. Herttuatar pois, Nala voittoon!

  VastaaPoista
 23. Äänestysaika on päättynyt.

  VastaaPoista