26.4.2013

Todellisuus niin uusi ja tuntematon...

Tehdäänpä katsaus tuleviin Disney-elokuviin. Julkaisupäivät ovat Amerikan julkaisuja, Suomeen elokuvat tulevat luultavasti pari kuukautta myöhemmin.

Monsters University - 21.6.2013 (by Pixar)

Kertoo Monsterit Oy -elokuvan hahmojen opiskeluajoista.




Planes - 9.8.2013 (by Pixar)

Autot -elokuvista tutut(?) lentokoneet seikkailevat omassa seikkailussaan! Rahastuksen makua...



Frozen - 27.11.2013

Kertoo Hans Christian Andersonin kirjoittaman tarinan Lumikuningattaresta. Päähenkilönä Anna!!!! :) Tämä elokuva vaikuttaa mielenkiintoiselta. Vihdoin Disney-elokuvassa pohjoismaat tulee huomioitua! Ehkä... Tehtävä: keneltä Disney-prinsessalta Anna näyttää??? (Vihje: esiintynyt elokuvassa Kaksin karkuteillä.)

Lähde: http://www.experiencefilm.com
Lähde: http://www.filmofilia.com

The Good Dinosaur - 30.5.2014 (Pixar)

Elokuva kertoo ilmeisesti siitä, mitä olisi tapahtunut, jos dinosaurukset eivät olisikaan tuhoutuneet miljoonia vuosia sitten... Pixarin elokuvista odotan tätä kaikkein eniten, koska muut ovat lähinnä jatko-osia edellisiin elokuviin.

Lähde: http://pixar.wikia.com

Finding Dory - syksy 2015 (Pixar)

Nemoa etsimässä saa jatkoa, kun etsimään lähdetään Dorya. Minua harmittaa se, että Pixar näyttää tekevän kaikille elokuvilleen jatko-osan. Toy Storyn jatko-osat olivat hyviä, mutta Autot 2 oli mielestäni turha. Monsterit Oy ja Nemoa etsimässä olisivat olleet hyviä yksittäisinä elokuvina... No, ei saa arvostella ennen kuin on nähnyt elokuvat.

Lähde: http://www.geekosystem.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti