19.3.2013

Magic mirror on the wall... 16.

Vihdoin ja viimein Ken on maassa kaunehin? -tiimi sai sumplittua yhteen aikataulunsa Janen ja Tianan kanssa, jotta heistä voitiin ottaa voittajan kuva. Eihän tässä mennytkään kuin kuukausi. Tiana ja Jane lopettivat eilen Amerikan kiertueensa, joten heille sopi vihdoin tulla pistäytymään Suomessa kuvaajan luona. Ja mikä kuva kahden vuoden voittajista syntyikään!


Ensimmäisenä kuvasta pistää silmään Janen vaatetus - miten kilpailun voittaja voi pukeutua kietaisuhameeseen ja toppiin näin hienossa kuvassa? Antakaamme Janen vastata kysymykseen itse. "Amerikan kiertue imi minusta mehut pihalle, kaikkialla piti hymyillä ja pukeutua toinen toistaan upeampiin mekkoihin. Alussa se olikin kivaa, mutta rajansa kaikella! Nyt haluan olla vain oma itseni, viidakon prinsessa. Nämä vaatteet sopivat vallan mainiosti viidakkoon, jonne suuntaan seuraavaksi. Hermoloma on kyllä nyt paikallaan pääsiäisen yli. Sen jälkeen kalenterini näyttääkin taas täydeltä."

Tiana hurmaa meidät kuvassa aina niin valoisalla olemuksellaan (vai johtuuko se taustasta...???). "Janen kanssa oli todella mukavaa työskennellä. Jane on hyvin luonnonläheinen ihminen, joka selvästi välittää muista ihmisistä ympärillään. Amerikan kiertueella vietimme keskenämme todella hauskoja hetkiä ja meistä tuli sydänystäviä. Luovutan ilomielin paikkani Janelle maan kauneimpana."

Kiitos viimeisistä kuulumisistanne, voittajat. Tällä kertaa Ken on maassa kaunehin? häipyy ruuduistanne oikeasti pidemmäksi ajaksi, ja palaa sinne vasta ensi syksynä. Kiitos ja kumarrus!

1 kommentti:

  1. Jippii, hieno kuva ja mahtavat voittajat! Harmi, että seuraavaan kisaan on niin kauan.. Luin muuten ensin, että Jane vetäytyy heimolomalle.. No, eiköhän hän vietä hermolomansa oman heimonsa parissa in the jungle.. :)

    VastaaPoista