3.1.2012

Who's the fairest of them all? 3.

Ken on maassa kaunehin? -kilpailu palaa ruutuihinne taas joululoman jäljiltä! Tällä kertaa kilpailu ilmestyy jo tiistaina pitkän loman jälkeen (ja sen takia, kun tuomari erehtyi päivästä). Tytöt ovat viettäneet rentouttavan ja voimia keräävän loman, jonka takia onkin tylyä antaa yhdelle heistä rukkaset joululahjaksi. Ikävä kyllä tällä kertaa kisasta putosi lumenvalkean ihon omaava Lumikki.


Saatuaan tietää pudotuksesta Lumikki vajosi heti maahan itkien. Onneksi hänen kani -ystävänsä osasi lohduttaa neitoa sen verran, että Lumikki pystyi kertomaan meille tunnelmistaan. "Olen todella otettu, että pääsin kilpailuun ylipäänsä mukaan. Olen kyllä itsekin samaa mieltä, että viime viikon kuvani oli huono, mutta en minä sentään noidalta näytä! Nyyh! Olisi pitänyt valita harrastuksekseni tanssi. Loppujen lopuksi en olisikaan halunnut olla kaikkein kaunehin! Ihan tyhmä kisa! Lähden samantien takaisin linnaan prinssini luo! Byääh!"

Kiitos näistä mieltä ylentävistä kommenteista, Lumikki, ja hyvää jatkoa sinulle. Tällä viikolla neidot pääsevät uuden vuoden kunniaksi esittelemään meille juhlapukuja. Eiköhän siirrytä juhlamielelle seuraavien kuvien välityksellä.
Lähde: http://quirkyfusion.com
Tianan juhlapuku on tyköistuva ja kauniisti alas laskeutuva. Tiana osaa kantaa pukua hienosti, ja kuva on oikein onnistunut. Käsien asento saa kuvaan pientä ujoutta, jonka kasvojen ilme poistaa. Viime kerran vihreä, limainen sammakko on muuttunut kauniiksi prinsessaksi. Tarkkasilmäisimmät katsojat huomaavat, että Tianalla on yllään sama kruunu ja kaulakoru, kuin ensimmäisellä kisaviikolla. Tuomaria se ei haittaa, sillä Tiana on viimein löytänyt hymyn kasvoilleen. Ja miten valloittava hymy onkaan! Jopa ihana hymykuoppa mahtuu kuvaan! Tiana näyttää, että hän todella kuuluu aktiivisesti mukaan tähän kilpailuun. 

Lähde: http://www.fanpop.com
Tällä viikolla valokuvaaja teki karhunpalveluksen Megaralle. Hän ei nimittäin ottanut kuvaan mukaan Megaran jalkoja, joiden näkyminen saattaisi muuttaa kuvan laatua. Asia on nyt nimittäin näin, että tällä viikolla Megara epäonnistui. Viime kerran tapaan hänen suunsa on jäänyt auki, mutta tällä kertaa se ei näytä hyvältä. Katseen tulisi kohdistua intensiivisesti kameraan, jolloin kuva olisi paljon kauniimpi. Vasemman olkaimen riippuessa alhaalla ja käden heilauttaessa liinaa Megara viestii tuomarin mielestä jollakin tasolla huorahtavaa meininkiä, joka ei kuulu kilpailun arvoihin. Megara jännittää myös olkapäitään liikaa, eikä hän vieläkään ole tehnyt kulmakarvoilleen mitään. Huono juttu. Tausta on kyllä nätti.
Lähde: http://www.fanpop.com
Tämän viikon kuvassa Tähkäpää antaa meille taas maistiaisia luonnon läheisyydestään, ja esiintyykin kuvassa ilman minkäänlaisia kenkiä. Mekko ei tosin ole mikään iltapuku, sillä sen helma ei yllä maahan saakka, mutta kyllähän sitä voisi vaikka yo-juhlissa käyttää. Kuvassa Tähkäpää esittelee mekon ohella pitkiä hiuksiaan. Tuomarin mielestä mekkoon olisi pitänyt keskittyä enemmän, ja jättää hiukset vain taustatekijöiksi. Yksinkertaisuus on kaunista, ja tässä kuvassa yhdistyy liian monta kuvattavaa elementtiä. Tällä kertaa Tähkäpää kuitenkin onnistuu hymyilemään todella kauniisti. Silti kuva on onnistunut huonommin kuin aikaisemmat.

Lähde: ???
Tämä kuva on todellinen muodonmuutos verrattuna edellisten viikkojen kuviin. Tässä kuvassa Tuhkimo näyttää prinsessalta. Hänellä on päällään upea puku, ja kampaus on mestarinäyte. Kasvot näyttävät haaveilevilta ja hyvin vakavilta. Pieni hymy tekisi kuvalle terää, mutta on ilme näinkin hyvin eteerinen. Sen sijaan kädet näyttävät siltä, että ne pitäisivät mekon sijasta kiinni siivousrätistä tai lakanasta. Jos helmasta pitää kiinni vain yhdellä kädellä, tulos olisi paljon prinsessamaisempi. Kuva on kuitenkin onnistunut, mutta petrattavaa riittää yhä.

Lähde: http://www.fanpop.com
Ariel esittelee meille upeaa vaaleanpunaista mekkoa. Sen sijaan Arielista ei voi sanoa samaa. Istuma-asento näyttää todella epämielyttävälle; mekolle edustavampaa olisi ollut seisominen. Mekon helma on jäänyt Arielin takapuolen alle, eikä se siis laskeudu kunnolla alas. Arielin olisi pitänyt kääntää kasvonsa toiseen suuntaan, jolloin asento näyttäisi mielyttävämälle. Näyttää siltä, että Ariel venyttäisi tahallaan kaulaansa ylöspäin, mikä ei näytä hyvältä. Myös hänen ilmeensä vaikuttaa jotenkin väkinäiselle. Mihin on hävinnyt aikaisemmat niin upeat kasvot? Aattelepa vähän, Ariel.

Lähde: http://disney-clipart.com
Tällä viikolla Jasmine esittelee meille perinteistä Agraban asua. Nyt tuomarin pitää kuitenkin sanoa: "Täh?" Jasminella taitaa viirata päästä, kun hän otti tälläisen asennon. Mikä ihme asento se tuollainen on? Näyttää kyljellään lepäämisen ja punnerruksen välimuodolta. Asento ei esittele meille pukua tarpeeksi hyvin. Sen sijaan Jasminen hymy on valloittava ja silmät näyttävät kysyviltä. Monien tunteiden neito on taas palannut. Plussaa tulee myös siitä, että olkapäät eivät ole jännittyneet, toisin kuin moisessa asennossa niiden voisi kuvitella olevan. Tsemppiä asennon valitsemiseen, ettei käy kuin Lumikille!

Lähde: http://www.fanpop.com
Tällä viikolla Pocahontas näyttäytyy meille taas kokonaisena. Mekko on upea, ja Pocahontas osaa esitellä sen juuri oikealla tavalla. Tuhkimoa tuomari moitti, kun hän piti mekon helmasta kahdella kädellä. Tässä Pocahontas tekee sen oikealla tavalla. Asento on kenties vähän nöyristelevä, suora selkä olisi ollut parempi valinta. Muttei asento loppujen lopuksi huono ole, kun vertaa sitä joidenkin muiden tyttöjen asentoihin. Kasvot sen sijaan kaipaavat parannusta, ne ovat aivan liian kulmikkaat. Ensimmäisen viikon kasvokuva on yhä Pocahontasin parhaiten onnistunut kuva.

Lähde: http://www.fanpop.com
Wuhuhuu, mikä upea ilmestys!!! Mekkoa ei esitellä edestä päin, mutta tässä tapauksessa se ei haittaa yhtään! Belle palaa taas edellisen kerran kömmähdyksensä jälkeen upeaan, täydelliseen kuvaan. Niin asento, ilme, helma, hiukset kuin pikkurillikin ovat kaikki täydellisiä ja tarkkaan mietityn näköisiä. Ihana kuva!

Lähde: http://dollspark.wordpress.com
En sano enää mitään kahdella kädellä hameen helman kiinni pitämisestä. Se asia on käsitelty. Auroran mekko on sininen, mikä oli häneltä yllätysveto (kaikki odottivat nimittäin punaista mekkoa). Auroran hiukset ovat upeat, ja taustalla näkyy hänen oma kotilinnansa. Sen sijaan Auroran ilme on mitätön, se on tylsä. Hän ei ole vieläkään onnistunut siinä, vaikka yrittämistä on näkyvissä. Täytyy kuitenkin sanoa, että kaksi kättä on ehkä liikaa Auroralle. Kädet alas, helma rauhaan ja ilme kuntoon niin hyvä tulee!
Lähde: http://media.tumblr.com/tumblr_lrn3dzN9W01qjc650.jpg
Mulan esittelee meille maansa perinteisen juhla-asun. Hän onnistuu kuvassa jälleen kerran. Asento on upea, ja jokaisen sormen asento on varmasti mietitty tarkasti. Vaikka Mulanin kasvot on maalattu, näkyy maalin alta vekkulimainen ilme ja tutut sielukkaat silmät. Ainoastaan nenä hukkuu maalin alle. Päivänvarjo sopii kuvaan erinomaisesti. Hyvähyvähyvä.

Osalle neidoista joulutauko oli tehnyt hyvää, mutta osan suoritukseen se oli vaikuttanut alentavasti. Nyt on jälleen teidän vuoronne päättää, kuka kymmenestä neidosta tippuu. Jäämme odottamaan jännityksellä ensi viikkoa, jolloin Ken on maassa kaunehin -kilpailu jatkuu.

2 kommenttia: