11.1.2012

Who's the fairest of them all? 4.

Tervetuloa taas Ken on maassa kaunehin? -kisan pariin!!! Jihulihei!!! Äänestys oli taas tiukka, ja molemmat pudotusvaarassa olleet saivat 50% äänistä. Niinpä pudotamme taas sen, ketä on äänestetty ensimmäisenä. Tällä viikolla kisasta putoaa siis Megara.

Lähde: http://i.ytimg.com/vi/k9BS5H2Vhz4/0.jpg
Megara lähti kisapaikalta ovet ryskyen pois. Tässä ovat Megaran tunnelmat putoamisen johdosta: "Siis ihan ensiksi KUKA ei haluaisi samanlaisia kulmakarvoja kuin mulla on? Nypin ne joka aamu tarkasti! Viime viikkoinen kuva oli mietitty tarkasti, ja huivi toi siihen eleganssia, jota TÄSSÄ kisassa ei ilmeisesti ole. Siis enhän mä ois oikeesti jaksanut ollakaan enää noiden typerien tyttöjen kanssa, koska kaikkihan tässä tietää, kuka on kaikista kaunein. Se olen mä! Onneks mä pääsen taas ihanan Herkku-pojun ja ruukkujeni luokse tästä läävästä. F*** you!" Ohoh, hänpäs suutahti meille.

Tällä viikolla kilpailijat jatkavat upeiden asujen esilletuomista. Tällä kertaa teemana on talvivaatteet. Mikä olisikaan sopivampaa tähän vuodenaikaan? Neidot saavat siis näyttää, millä lailla he pukeutuvat talvella. Neidot saavat myös kertoa omista talvenvietto tavoistaan. Lähdetäänpä esittelykierrokselle.

Lähde: http://blingee.com
Jasminelle talvi ei merkitse samaa kuin meille suomalaisille, sillä Agrabassa ei ole vielä hänen elinaikanaan satanut koskaan lunta. Saa nähdä, mitä ilmastonmuutos saa aikaan... "Ompelutin itselleni ja Aladdinille joulupuvut, jotka saivat inspiraation itsensä joulupukin vetimistä. Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Koska Agrabassa ei sada lunta, vietän talvea ihan normaalisti; dyyneillä surffaten, vedessä uiden ja aurinkoa ottaen." Näin kertoi Jasmine.

Tällä viikolla Jasmine jatkaa outojen asentojensa sarjaa. Kuvassa hän saa paketin, ja halusi sen takia näyttää yllättyneeltä, mutta yllättyneeltä voi näyttää muutenkin kuin nostamalla olkansa korviin ja laittamalla kätensä ihmeelliseen ristiasentoon. Myös jalat ovat oudosti mutkalla. Tuomarin täytyy myös ikävä kyllä sanoa, että Jasminen puku on todella tyylitön ja ällöttävä. Sen huomioon ottaen Jasmine saa kyllä kasvojensa ilmeellä ja hiuksilla kuvasta suhteellisen kauniin, mutta se ei ole miellyttävää katseltavaa. Ei ollenkaan.

Lähde: http://www.fanpop.com
Toisin kuin Jasminelle, Bellelle lumi on kyllä tuttua. Talvella neito tekee seuraavaa: "Talvella vietämme tietysti prinssini kanssa joulua. Tykkäämme myös erilaisista lumileikeistä, erityisesti lumipallojen heittelystä. Kaikkein tärkeintä minusta talvella on kuitenkin muistaa eläimiä, sillä he eivät välttämättä löydä ruokaa lumen keskeltä. Niinpä ruokimme lintuja, peuroja ja muita metsän eläimiä."

Belle halusi kuvaan mukaan lintuystävänsä muistuttamaan meitä lintujen ruokkimisen tärkeydestä. Lintu sopiikin kuvaan kuin nakutettu, ja Belle osaa pitää sitä sormellaan todella kuvauksellisesti. Neidon kasvot ovat myös onnistunut pakkaus. Miinusta Belle saa sen sijaan vartalonsa asennosta, joka on kumartunut liian eteenpäin. Näyttää siltä, kuin hän olisi nousemassa pystyyn, ja ottaisi tukea maasta. Suora selkä, parempi kuva. Bellen oikea käsi katoaa jonnekin ruudun ulkopuolelle, mikä on kenties hyvä, sillä se näyttäisi olevan epäesteettisessä asennossa. Ihmetystä tuomarissa herättää myös se, että vaikka mekko onkin todella kaunis, tarkeneeko tuollaisessa talvella ulkona? Kaiken kaikkiaan kuva on kuitenkin onnistunut.

Lähde: http://moviemusereviews.com
Mulankin tuntee talven ihmemaan. "Talvella teen lumiukkoja, jotka Mushu sitten käy sulattamassa. Niinpä minun täytyy rakentaa niitä paljon, jotta edes yksi säilyisi Mushulta. Enimmäkseen viihdyn kuitenkin talvella sisällä, jossa on lämmintä."

Ja sen huomaa kuvasta. Mulan on käärinyt itsensä vilttiin, jotta pysyisi lämpimänä talven viimojen keskellä. Viltin takia emme näe, millaista asua Mulan käyttää talvella. Vai onko viltti hänen ainoa asusteensa? Mulanista näkyy vain hänen päänsä. Hänen kasvonsakaan eivät pelasta kuvaa, sillä niillä on mitäänsanomaton ilme. Ensimmäistä kertaa näemme kuitenkin Mulanin hampaat, jotka on pesty hyvin Pepsodent White:lla. Joka tapauksessa Mulanin kuva on hänen pohjanoteerauksensa tähän astisessa kilpailussa.
Lähde: http://www.hdwallpaperspics.com
"Talvella tapanani on nauttia lumesta. Olen mahdollisimman paljon ulkona, teen lumienkeleitä, lumilyhtyjä, lumiukkoja sekä tietysti lumihiiriä. Kaikkein mieluiten kuitenkin ompelen talvivaatteita ja asusteita. Haluan, että kaikilla hiiriystävilläni on lämmintä, kun he juoksentelevat ulkona." Näin Tuhkimo kuvaili talviharrastuksiaan.

Wau! Tuhkimo on todella ottanut opikseen edellisten viikkojen palautteesta. Katsokaa Tuhkimon hymyileviä kasvoja, ja ihastukaa! Hän on vihdoin löytänyt hymynsä! Viime viikon prinsessamaisuus jatkuu myös tässä kuvassa, ja Tuhkimolla taitaakin talvisen viittansa alla olla tuttu juhlapuku. Tuhkimo teki kyllä hyvin jättäessään pukunsa helman rauhaan ja antaessaan käsilleen tekemistä korin pitämisestä. Kädet pitävät korista somasti kiinni. Myös Tuhkimon asento on ryhdikäs, mikä on eduksi puvun esittelemiselle. Oikein kaunis kuva, Tuhkimo! Jatka samaa linjaa!

Lähde: http://www.fanpop.com
Ariel tunnustaa, ettei hän ole talven ystävä. "Inhoan talvea. Oletteko koskaan yrittäneet päästä meren pohjasta pinnalle ihmisiä katsomaan, mutta veden pinta onkin ollut jäässä? Tunne on todella inhottava; tuntuu, kuin olisi vankina jossain lasimaljassa. Näin on tapahtunut minulle kerran elämässäni. Jälkikäteen sain kuulla, että normaalisti talvisin meri ei jäädy, varsinkaan Jamaikalla. Kyseessä täytyi olla joku todella kylmä talvi. Mutta sen takia en tykkää talvesta."

Kuvassa Arielin inhosta talvea kohtaan ei näy jälkeäkään. Hänen kasvoillaan on kaunis hymy, vaikka hän seisoo lumihangessa lumisateen keskellä. Ariel näyttää olevan pukeutuneen lämpimimmin tähänastisista kuvista, josta pointsit hänelle. Etenkin nätti kaulahuivi on plussaa. Teemana kuvassaan Arielilla on joulukuusen koristelu, ja hankalasta asennosta riippumatta asento näyttää hyvin kuvaukselliselta. Kuitenkin Ariel on jotenkin oudon näköinen verrattuna viime viikkojen kuviin. Hän ei näytä omalta itseltään. Hmm...

Lähde: http://www.fanpop.com
Aurora kertoo näin: "Olen enemmän kesäihminen, mutta pidän kyllä talvestakin. Erityisen mukavaa minusta on luistelu jäällä. Tykkään enemmän luonnonjäällä luistelusta kuin jossain jäähallissa luistelusta. Olen aika haka tekemään piruetteja, vaikkette sitä ehkä minusta uskoisi. Kaikkein parasta on kuitenkin rusettiluistelu. Järjestän vuosittain rusettiluistelutapahtuman linnani pihassa, joka on tarkoitettu erityisesti lapsille."

Tällä viikolla Auroran mekko on punainen. Oikein kaunis on hänen talviasunsa viittaa myöten. Huomatkaa oikeassa alakulmassa näkyvä helman kuviointi, joka kruunaa mekon ilmeen. Aurora otti oppia viime viikosta Tuhkimon tapaan, ja pitää nyt mekkonsa helmasta kiinni vain yhdellä kädellä. Hyvin tehty. Sen sijaan toinen käsi on jäänyt sivulle oudosti, ja katsokaa, kuinka ihmeelliseen asentoon se on kääntynyt! Miten tuo on edes mahdollista? Vartalon sivuprofiili on hieno, ja oli fiksu veto kääntää kasvot kameraan päin. Auroran hymy alkaa jo toimia, mutta silmät eivät ole mukana kuvassa. Vähän eloa silmiin niin hyvä tulee. Täytyy vielä mainita kampaajalle se, että tällä viikolla Auroran etuhiukset on laitettu jotenkin oudosti. Muuten hiukset ovat samanlaiset kuin aina ennenkin: kiharat. Ja kauniit.

Lähde: http://www.fanpop.com
"Lumi on ihanaa! Rakastan sitä, kun Charlotte pitää keskitalven tanssiaiset. Silloin kaikki pukeutuvat parhaimpiinsa ja syövät valmistamiani herkkuruokia. Rakastan mekkoa, jonka Naveen osti minulle viime vuoden tanssiaisiin. Haluaisin pitää sitä joka päivä päälläni, mutta se ei tietenkään käy päinsä. Pitäähän mekko välillä pestäkin!" Näin kertoi Tiana ja selitti samalla, miksi hänen päällään näkyy nyt tälläinen juhlamekko.

Onkohan Tiana ruvennut vähän diivamaiseksi viime viikon kehumisen jälkeen? Hänen nimittäin oli saatava kyseinen mekko päälleen, ja lisäksi hänen oli pakko kirjoittaa nimikirjoituksensa kuvaan.Tianan asu on toki varmasti yhtä lämmin, kuin muidenkin neitojen asut, mutta se ei ole talvinen. Siitä tuleekin miinuspiste Tianalle. Neito kantaa asun kauniisti päällään, ja pitää helmasta viehkeästi kiinni pikkusormeaan koukistaen. Yrittääkö Tiana tehdä saman, minkä Belle teki viime viikolla? Siinä hän ei kuitenkaan onnistu, sillä kasvot jäävät ilmeettömiksi. Suu kyllä nauraa, mutta silmät eivät ole naurussa mukana. Viime viikon ilme, niinkuin koko kuvakin, oli paljon parempi.

Lähde: ???
Pocahontakselle talvi on vaikeaa aikaa. "Talvella heimomme joutuu elämään sillä ruoalla, minkä olemme korjanneet viime kesän sadosta. Jos sato on ollut huono, emme saa talvella kunnolla syötyä. Pidän kuitenkin lumesta, ja tapanani on tehdä pitkiä vaelluksia metsien keskellä lumesta huolimatta. Helpommaksi vaellukset ovat tehneet lumikengät, jotka englantilaiset toivat mukanaan. He mainostivat myös suksia, joita aikovat tuoda ensi talvella luoksemme. Saa nähdä, millaisia kapistuksia ne on. Eivät vaikuta paremmilta kuin lumikengät."

Pocahontas halusi ottaa kuvan Kaarnamuorin vieressä. Tällä kertaa Pocahontas istuu, ja näyttää surulliselta. Kenties häntä suretuttaa heimon huono ruokaisuus. Silti tässä kisassa ei armoa anneta, ja hymy kuuluu kuvaan kuin kuvaan tärkeänä elementtinä. Pocahontasin talviasu on oikein hieno, ja varmasti lämpimämpi kuin hänen kesäasunsa. Sen sijaan en ymmärrä, miksi neidon on pitänyt laittaa kaulakoru kaulaansa, minusta se ei oikein sovi yhteen asun kanssa. Pocahontasin kädet ovat sylissä nätisti ja asento on hyvä. Kunhan kasvot vielä parantaisivat ihanuuttaan, ja kuvanlaatu olisi parempi, olisi edessämme mahtava kuva.

Lähde: ???
Tähkäpää kertoo, että hän rakastaa lumessa leikkimistä. "Ollessani suljettuna tornissa en koskaan päässyt osalliseksi lumen ihanuudesta. Nyt otan kaiken menettämäni takaisin korkojen kera. Lumisota on parasta, lumiukkojen teko hauskaa ja lumilinnat mahtavia. Erityisesti tykkään kuitenkin mäen laskemisesta."

Voi Tähkäpää, voi Tähkäpää! Miten ihmeessä on mahdollista, että näytät kuvassa niin... muoviselta? Talvimekko näyttää kyllä ihastuttavalta, ja lumi on käsinkosketeltavan näköistä, mutta itse tyttö... Tähkäpään kädet ovat kuin jäätyneet samaan asentoon, ja katsokaa tuota kyynärpäätä! Neidon katse haahuilee jossain ihan muualla kuin missä pitäisi. Hymy on toki nätti, mutta jotenkin vaivalloisen näköinen. Mitä ihmettä Tähkäpäälle on tapahtunut tällä viikolla? Ehdottomasti huonoin kuva häneltä tähän asti! Nyt on kyllä paljon parannettavaa!

Tässä olivat talviset kuvat tältä viikolta. Huomasitteko muuten, että hyvin monen neidon talviasusta löytyi valkoista karvaa vaatteiden reunoista. Onkohan se jokin uusi muotisuuntaus? Joka tapauksessa äänestäkää taas neitoa, joka teidän mielestänne joutaisi tippumaan kisasta. Ken on maassa kaunehin? -kisa viikon päästä tässä samassa paikassa samaan aikaan(?)!!!

(Vastaanotan huomenna vieraan tänne Savonlinnaan Ranskasta asti, joten turha odottaa uusia tekstejä viikonlopun aikana. Hahaa!)

5 kommenttia:

 1. nyt se tähkäpää saa jo tippua!!

  VastaaPoista
 2. Ariel tippukoon. Mulanin kuva ei muuten näy, ainakaan mulla..?

  Ja sitten yks juttu tähän upeaan kisaan liittyen. Jos äänet menee tasan, niin olisko reilumpaa jos sitten järjestäisit virallisen arvonnan, että kuka tasapisteissä olevista tippuu? Kun jos ei kerkiä/muista tulla heti äänestämään, niin ei yleensä sitten saa vaikutettua äänestykseen kovin hyvin.. :(

  VastaaPoista
 3. Hmm... Mietitäänpä ehdotusta. :)

  VastaaPoista
 4. Välitän Riitan äänen: Tähkäpää saa tippua.

  VastaaPoista