14.12.2011

Who's the fairest of them all? 2.

Tervetuloa takaisin Ken on maassa kaunehin? -kisaan!!!! Ensimmäinen pudotus oli todella tiukka. Kaikille äänestetyille tuli nimittäin saman verran ääniä. Niinpä sääntöjen mukaan neidoista tippuu se, ketä äänestettiin ensimmäisenä. (Tuomari olisi halunnut toteuttaa kaikkien ystäviensä toiveet ja pudottaa kaikki äänestetyt, mutta se ei sovi kilpailun sääntöihin.) Ensimmäisenä kisasta putosi siis Jane Porter, joka lähti saman tien takaisin kohti Afrikkaa.

Lähde: http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
Tässä ovat Janen tunteet putoamisen jälkeen: "En olisi uskonut, että putoan ensimmäisenä. Mielestäni minulla on kuitenkin sitä karismaa, mitä kaunein neito olisi tarvinnut. Katsokaa nyt vaikka Lumikkia, hänhän on vain bimbo mustissa hiuksissa! Noh, palaan kyllä innolla kotiin Tarzanin luo, olen kaivannut häntä."

Kiitos Jane osallistumisestasi kilpailuun. Aloitetaanpa kuitenkin tämän viikon Ken on maassa kaunehin? -kilpailu! Tällä viikolla 11 kilpailijaa saivat esitellä meille jonkin harrastuksensa. Kilpailijoista otettiin kuva, joka liittyi kyseiseen harrastukseen. Eiköhän katsota kilpailijoiden kuvat.

Lähde: http://lauratobin.webs.com
Bellen harrastus on kirjojen lukeminen. Parhaimmillaan hän lukee kuusi kirjaa viikossa, jos ne vievät hänet oikein mukanaan. Belle kertoo, että hänen kotilinnassaan on todella mahtipontinen kirjasto, josta ei luettava lopu kesken hänen elinaikanaan. Lempikirjansa Belle sanoo olevan Kuningas Arthur.

Tällä viikolla Belle tuotti tuomarille pettymyksen. Hänen suunsa on jäänyt todella epämääräisesti auki, ja hänen oikea kätensä ei ole luontevasti paikallaan. Ja mitä ihmettä kori tekee hänen kädessään, eikö kirjassakin olisi ollut tarpeeksi pitelemistä kvuaa varten? Myöskään sammakkoperspektiivi ei sovi Bellelle. Aijai Belle, minkä menit tekemään viime viikkoisen loisto-otoksesi jälkeen!!!

Lähde: http://www.fanpop.com
Tähkäpäällä oli vaikeuksia valita lempiharrastustaan, sillä hän kerkeää vaikka mihin. Lopulta hän valitsi kuvansa aiheeksi neulomisen. Tähkäpää on neulonut elämänsä aikana tuhannet parit villasukkia, ja nyt hän on siirtynyt kaulahuivi-osastolle. Kuvaan piiloutui myös Tähkäpään hyvä ystävä Pascal.

Tähkäpää jatkaa samaa linjaa kuin viime viikolla. Tähkäpää näyttää kuvassa taas luonnolliselta, omalta itseltään. Hänen hymynsä ei ole kylläkään kauhean edustava, mutta se osoittaa keskittymistä neulomista kohtaan. Ilmeessä on siis vieläkin petrattavaa. Kuitenkin kuka tahansa lankojen valmistaja tai myyjä valitisisi tämän kuvan mainokseensa. Hyvä, Tähkäpää!

Lähde: ???
Amerikan ihmeemme Pocahontas nauttii uinnista erityisesti luonnon vesistöissä. Hän tykkää tehdä pellehyppyjä veteen, ja sukeltaminen on hänelle tärkeää. Pocahontas vaatimalla vaati, että hän saisi kuvaan kaveriksi ystävänsä Nakoman. Viime viikon jackpotin perusteella annoimme hänelle luvan siihen...

... mutta kuinka ollakaan, kuvassa Nakoma näyttää paremmalta kuin Pocahontas! Pocahontas on puoliksi veden alla, eikä hänen nenäänsä erota kunnolla. Neidon pitäisi olla kokonaan joko veden päällä tai alla, niin hänen kauneutensa pääsisi esille. Voi voi voi, olemme hyvin pettyneitä tämän viikon suoritukseen.

Lähde: http://lnx.ginevra2000.it
Megara kertoo harrastavansa antiikin Kreikkaa keräilemällä kaikkea siihen liittyvää. Erityinen intohimo hänelle ovat vanhat ruukut. Megaran mukaan hänellä on ruukkuja jo niin paljon, että Hercules alkaa kyllästyä niihin. Huomatkaa, että yhdessä ruukussa on Herculeksen kuva!

Megaran asento on jälleen huolella mietitty nilkkoja myöten. Hänen vasen kätensä pitää ruukkua juuri sopivalla korkeudella, ja hänen kasvojensa profiili on loistava. Mutta mitä on tapahtunut oikealle kädelle!!! Se näyttää loppuvan kesken! Aijai, mikä harrastelijavirhe! Myös Megaran suu on jäänyt hassusti auki, mutta onneksi se ei näin profiilikuvassa näytä yhtä pahalta, kuin edestä päin katsottuna.

Lähde: http://www.michaelspornanimation.com
Lumikin lempiharrastus on ruoan laitto. Erityisen hyvä hän on tekemään piiraita, mutta kaikenlainen ruoka käy. Lumikki tykkää tehdä ruokaa perinteisesti; hän käyttää paljon mieluummin takkaa ja oikeaa tulta kuin hellaa.

Voi kauhistus tätä kuvaa!!! Lumikki näyttää siinä melkein noidalta! Katsokaa nyt tuota pikkurillin kynttäkin, miten terävä se on! Hänen otteensa soppakauhasta on todella riuska, kuin jollain työmiehellä. Ei valokuvassa otteen tarvitsisi olla ollenkaan tuollainen. Lisäksi Lumikin vähäinen kumartuvuus tuo mieleen osteoporoosin. Helma ei sentään onneksi ole tulessa. Jopa kiehuva keitto näyttää kuvassa paremmalta kuin Lumikki! Voi hyvänen aika!

Lähde: ???
Prinsessa Aurorasta ei ehkä uskoisi, mutta hän tykkää todella paljon kuurupiilon tai kirkonrotan leikkimisestä. Erityisen mukavaa leikki on metsässä, jossa on paljon piiloja. Aurora kertoo, että harrastus on alkanut hänen paparazzien pakoilustaan. Nykyään hän leikkii piilosta joka lauantai linnan väen kanssa.

Aurora valitsi täydellisen kuvauspaikan: metsä takana on satumainen. Myös Auroran asento on todella hieno ja leikkiin eläytyvä. Miinuspisteet tulevat Auroran ilmeestä, sillä se on mitäänsanomaton. Vähän tunnetta enemmän peliin!

Tekijä: AP10
Pocahontasin lailla Arielkin tykkää erityisen paljon uimisesta. Ariel rakastaa meressä uimista, ja voi olla pinnan alla tuntikausia. Mistäköhän se johtuu...?

Ariel teki kuvassaan sen, mihin Pocahontas ei pystynyt. Hän näyttää meille mainion kuvan uimisen ihanuudesta, elämästä vedenpinnan alla. Vekkulimainen ilme kasvoillaan Ariel lumoaa kaikki. Tuomaria vain alkoi huolestuttaa Arielin laihuus; ei kai ole anoreksia tulossa?

Lähde: http://lauratobin.webs.com
Mulan harrastaa karatea. Hän sanoo, että harrastuksella on pitkät juuret hänen suvussaan, eikä hän ole valmis niitä katkaisemaan. Mulan omistaa jo mustan vyön, eli on aika hyvä!

Viime viikon ujostelusta ei tässä kuvassa näy jälkeäkään! Hyvä Mulan! Hänellä on karatelle ominainen asento, ja kasvojen ilme kertoo, ettei armoa anneta! Muiden neitojen tuleekin varoa tätä armotonta kilpakumppania!

Lähde: http://www.fanpop.com
Jasmine kertoo työskentelevänsä vapaa-aikanaan osa-aikaisena kampaajana. Niinpä hiusten laitto ja leikkaaminen on hänelle hyvin mieluisa harrastus. Jasminen pitäisi laittaa Tähkäpään hiukset kuntoon, niissä sitä riittäisikin hommaa vähäksi aikaa!

Mitä ihmettä!!! Jasmine on antanut ottaa itsestään kuvan hiukset auki ilman normaalia kampaustaan! Kenties viime viikon syytökset aiheuttivat tämän. Hyvä hyvä! Peilin käyttäminen kuvassa on loistava idea. Niin katsojat näkevät sekä etu- että takapuolen. Molemmat puolet näyttävät tässä kuvassa oikein hyviltä ja haaveilevilta. Kiitos!

Lähde: http://diydilettante.wordpress.com
Tiana kertoi, että hän tykkää roolileikeistä. Erityisesti hän tykkää pukeutua... sammakoksi?

Jos en paremmin tietäisi, väittäisin, että kuvassa on Tianan lemmikki, eikä hän itse. Se täytyy kyllä myöntää, että Tiana on todella hyvä pukeutuja. Mutta tuota... kuuluuko tälläinen kuva Ken on maassa kaunehin? -kisaan? Tämä olisi pikemminkin Ken on maassa kauhehin -tuotantoa. Mutta oikein sievä ja vihreä Tiana on sammakkona.

Lähde: http://moviemarmiteman.blogspot.fi
Tuhkimo kertoo olevansa intohimoinen siivoaaja. Saisi tulla sitten siivoamaan minunkin taloni, hehheh. Tuhkimo kertoo laulelevansa paljon siivoamisen ohessa, niin siivous sujuu kuin tanssi.

Kuvassa Tuhkimon kädet ovat ihanat, hänen asentonsa on täydellinen, ja saippuakupla sopii tunnelmaan mainiosti. Tuhkimo yritti kuvassaan saada kasvoistaan profiilia, mutta hän taisi kallistaa päätään vähän liikaa kamerasta poispäin. Viime viikon kasvot yhdistettynä tämän viikon asentoon, niin täydellinen kuva on valmis!

Tässä olivat kilpailijamme tällä kertaa. Monella oli tullut huima pudotus kuvan laadun suhteen viime viikosta. Johtuukohan se jouluvalmisteluista? Joulusta puheen ollen Ken on maassa kaunehin -kilpailu saattaa jäädä joulutauolle, tai sitten ei. Se riippuu sekä kilpailijoiden että tuomareiden kiireistä. Mutta jonakin keskiviikkona tai torstaina tytöt palaavat taas ruutuihinne! Kiitos tästä kerrasta, ja muistakaa äänestää, kenen kuva on teidän mielestänne onnistunut huonoiten.

3 kommenttia:

  1. Tähkäpään pitää tippua koska on ihan eri sarjaa kuin muut!

    VastaaPoista
  2. Lumikin pitäisi tippua! Ei ollut kovin onnistunut kuva...

    VastaaPoista
  3. Äänestän edelleen Lumikin tippumista!

    VastaaPoista