1.12.2011

Ja nää tytöt tätä miestä haikaa...

HYVÄÄ JOULUKUUTA!!!!! HII!!!!! Toivomme enää vain valkeata joulua... Joulukuun kunniaksi seuraa taas lista. Tällä kertaa listataan 10 komeinta Disney -urosta. Listalle pääsi siis vain Disney -animaatioista tutut komistukset. Ja eikun ihastelemaan:


10. Jim Hawkins


Jim on päähenkilö Aarreplaneetta -nimisessä elokuvassa. Hän taitaa olla ainoa listalle päässyt, jonka täysikäisyydestä en ole varma, mutta luulisin hänen olevan vähintään 18 (tosin jos Aurorakin on 16 elokuvassaan, niin en kyllä osaa sanoa...). Jim seikkailee tulevaisuudessa. Hän on hyvä ilmasurffailija, hän taistelee pahiksia vastaan ja löytää tarunomaisen aarteen. Jim osaa myös kiintyä hänelle läheisiin ihmisiin (tai humanoideihin). Elokuvan loputtua hän on vielä sinkku! Uu! :)


9. Prinssi Naveen


 Ei, en tarkoita, että sammakko olisi minusta komea. Prinssi Naveen on tuhat kertaa komeampi ihmishahmossa. Elokuvan Prinsessa ja sammakko alussa Naveen on itseään täynnä oleva omahyväinen henkilö, joka välittää vain rahasta ja huvittelusta. Elokuvan aikana prinssi kuitenkin muuttuu ihanaksi, muita ajattelevaksi mieheksi rakkauden tähden. Tosiaan, Naveen menee naimisiin Tianan kanssa, eli varattu mies. Mutta ah, niin komea!


8. Flynn Rider


Flynn Rider on ammattivaras, ja todella hyvä varastamaan. Hän on itserakas ja omahyväinen lurjus, joka tahtoo kaiken itselleen (niinkuin Naveenkin, hmm... Miksi uusimpien leffojen sankarit ovat tälläisiä?). Lisäksi hän (Naveenin tapaan) iskee aina naiset. Flynn pakenee lakia kaukaiseen torniin, jossa asuu Tähkäpää. Ja kuinka ollakaan, elokuvan myörrerryksessä Flynn ja Tähkäpää rakastuvat. Ja rakkauden myötä Flynn tajuaa, että elämässä on muutakin kuin vain hän itse. Ah ja voih! Mielenkiintoista on, että Flynn toimii elokuvan kertojana, vaikka päähenkilönä (on ainakin minun mielestäni) Tähkäpää.Ja Flynnhän esiintyy elokuvassa Kaksin karkuteillä.


7. Aladdin


Aladdin on samannimisen elokuvan päätähti. Hän on köyhä katupoika, joka varastaa elääkseen. Hän myös haaveilee elämästä rikkaana palatsissa.Vaikka varas onkin, muuten Aladdin ei muistuta ammattikuntansa toista edustajaa, Flynn Rideria. Aladdin nimittäin on heikkojen puolella, epäitsekäs ja huomaavainen mies. Lisäksi hän varastaa vain elääkseen. Kuinka ollakaan erinäisten sattumusten kautta Aladdin pääsee kuin pääseekin palatsiin... rakkautensa kohteen kanssa. Ja se on Jasmine. :(


6. Prinssi Eric


Prinssi Eric muistuttaa minusta hirveän paljon Aladdinia. Samanlaiset kulmakarvat, melkein samanlaiset hiukset... Joten heidät pitää laittaa peräkkäin tähän komistus -listalle. Tosin olisi Aladdinkin voinut olla ennen Ericiä, mutta nyt siniset silmät menivät edelle. Ja ei ne nyt tarkemmin katsottuna näytä juuri yhtään toisiltaan, mutta vähän kuitenkin.

Eric on prinssi, jolla on todella karvainen koira kaverinaan. Tästä voimme siis päätellä, että Eric pitää eläimistä ja pystyy kiintymään erilaisiin eliöihin helposti. Ja niinpä hän pääsee kiintymään myös Arieliin, jonka kanssa sitten meneekin elokuvan Pieni Merenneito lopussa naimisiin. Yhyhyy!


5. Prinssi Philip


Prinssi Philip Prinsessa Ruususesta on hyvin perinteisen Disney -prinssin näköinen, joten hänet voisi rinnastaa Lumikin tai Tuhkimon prinssiin. Mutta minä ne tee niin! Sillä Philipissä on sitä jotakin särmää, jota edeltäjissään ei ole. Mutta silti hän on perinteistä Disney -kamaa. Philip on urhoollinen, hän pelastaa rakastamansa neidon oikein taistelemalla lohikäärmettä vastaan. Hän osaa olla myös romanttinen ja yllätyksellinen. Täydellinen prinssi! ... Paitsi varattu Auroralle.


4. Kapteeni Phoebus


Phoebus on oikeudenmukainen ja hyvä kapteeni elokuvasta Notre Damen kellonsoittaja. Elokuvan alussa minä aina luulin, että Quasimodo saa tytön, mutta Phoebushan sen sitten lopulta vie. Phoebus on vaan ihan paras! Hänellä on mahtavia kommentteja koko elokuvan ajan. Eikä ulkonäkökään ole jäänyt puolitiehen.


3. Tarzan


Tiedän, että Tarzanilla on rastat. Ja että hän elää puolialastomana viidakossa gorilloiden keskellä. Mutta kun... hän on vain niin komea. Ja lihaksikas. Ja viisas. Ja vahva. Ja taitava hyppimään puusta puuhun. Hän voitti Shaborin ja Claytonin, sekä myös Kerchakin. Ja katsokaa nyt noita kasvoja tuossa vasemmalla, kuinka komean näköinen hän on rakastuneena!!! Harmi, että rakkauden kohde on vain Jane... :(


2. Kapteeni Li Shang


Nyt ollaan etnisiä. Li Shang (jonka nimeä minä en meinaa melkein koskaan muistaa) esiintyy elokuvassa Mulan. Hän on kiinalainen, armeijan kapteeni, joka valmentaa uusia sotureita hyökkäykseen hunneja vastaan. Shangin isäkin on armeijan leivissä, ja heillä on läheinen suhde. Shang on loistava soturi, komea kropaltaan, oikeudenmukainen ja ihana! Hän on vielä vähän ehkä ujo näissä naisasioissa, kun oikein keisarin pitää rohkaista häntä tekemään aloite... eli siis Shangillakin on tyttö. ÄÄ!


1. Hirviö


Hirviö elokuvasta Kaunotar ja Hirviö on vain niin komea, etenkin prinssiksi muututtuaan. Mutta vielä hirviönä ollessaan hänellä on ihanat silmät, ja jotenkin hän on inhimillinen ja suloinen. Prinssinä hirviö on niin komea, että huhhuh vaan! Vaikka hirviöllä onkin äkkinäinen temperamentti ja hän ryhtyy karjumaan helposti, on hän vain niin suloinen (no nyt tuli toistoa). Ihme kyllä, hirviölle ei ole elokuvassa annetti nimeä, häntä kutsutaan vain hirviöksi. Jossain netissä luki, että hän olisi prinssi Adam, mutta minä en usko siihen. Minulle hän on aina ihana hirviö.

2 kommenttia:

  1. Hihhi, mitähän se Tero mahtaa tästä tykätä..? No, ehkäpä ymmärtää, että in real life hän on sinun sankarisi..
    Listaa voisin muuten kommentoida niin, että ensinnäkin se oli tosi mielenkiitoista ja viihdyttävää luettavaa näin tenttiin pänttäämisen tauon aikana! Ja ykkösen arvasin tosi helposti.. Ylläreitä olivat Li Shang ja prinssi Philip. Minä en kyllä ees muista niitä kunnolla, häpeällistä.. Oma lempparini on tietenkin ihana ensirakkauteni Aladdin! Ja myöskin Tarzan on huippu, kiitos muistutuksesta. Pitääkin tästä lähteä samoilemaan viidakkoon ja etsimään oma Tarzan. Kunhan olen Aladdinia käynyt huutelemassa tosin.

    Hyvää joulukuun alkua!

    VastaaPoista
  2. Voi Saara, toivottavasti Aladdin ja Tarzan ovat löytyneet. Tai edes jompikumpi heistä. :) Meijän pitää kuule katsoa Mulan ja Prinsessa Ruusunen joskus, jos et näitä urhoja muista kunnolla. Peukkuja tenttiin! Ja vie sinne muutkin sormesi...

    VastaaPoista