23.1.2016

Ken on maassa komein? 11.

Ken on maassa komein? -kilpailu alkaa olla jo kärkikahinoissaan! Ei mene enää montaa viikkoa, niin viidennen kauden voittaja on selvillä! Viime viikolla kilpailijat ottivat itsestään kuvia pahiksen kanssa. Parhaista kuvista keskenään taistelivat Aladdin, Philip, Tarzan ja Flynn. Parhain pahiskuva oli kuitenkin ylivoimaisesti Philipillä, joka voitti tämän kauden viimeisen tähtihenkilön tittelin!


Philipin kuvassa äänestäjät kehuivat kuvan jännittävyyttä, Philipin katseesta loimuavaa tulta, miehen viiltävää kylmyyttä ja jämäkkyyttä. Joku totesi jopa, että Philipin pahis oli se kaikista viime viikon pahiksista vaarallisin, joten tästä selkeästä kiipelissä olemisesta tulee antaa ääni. Philip voitti siis viimeisen koskemattomuuden tältä kaudelta. Viime viikolla tuomari totesi, että koskemattomuudesta kilpailtaisiin vielä tällä viikolla, mutta ensi viikollahan on selvillä jo kärkikolmikko! Jos joku parhaimmista kolmesta saisi koskemattomuuden, olisi se aika epäreilua! Niinpä tähtikuvia ei ole enää jaossa. 

Huonoimmasta pahiskuvasta ääniä saivat Flynn, Kristoff ja Tarzan. Kristoff sai yhden äänen enemmän kuin Flynn, joten Kristoff tippuu kilpailusta tullen sijalle viisi. 


Osa äänestäjistä kehui Kristoffin lyhtypylväs-kuvaa suloiseksi, ja totesi, että lyhtypylväät voivat olla todella viheliäisiä vastuksia. Tämä ei kuitenkaan pelastanut Kristoffia, sillä side silmillä touhun ei katsottu olevan edustavaa, kuvan katsottiin menevän reippaasti ohi kuvausaiheesta ja kuvan taso ei yltänyt kilpailun vaatimiin edellytyksiin. Kristoff näyttää olevan tiputuksestaan todella haikein mielin. "En tietenkään olisi halunnut tippua kilpailusta. Harmittaa, että joudun aiheuttamaan Annalle pettymyksen. Olin jo niin lähellä kärkeä! Toivotan onnea rakkaalle ystävälleni Flynnille. Toivottavasti voitat koko kisan!" Voi sinua Kristoff! Älä nyt vain masennu! Kiitos kilpailuusi tuomistasi mainioista kuvista ja kaikkea hyvää jatkoon! 

Jäljellä on enää neljä komeinta kilpailijaa! Tällä viikolla Philip, Tarzan, Aladdin ja Flynn kohtasivat hämäräperäisen haasteen: kuvausaiheena on nimittäin yökuva. Kuvat on otettu tasan 00.00 yöllä, ja yllättäen huomasimme, että se oli kaikille miehille vielä alkuiltaa. Kukaan heistä ei ollut nukkumassa. Kysyimme heiltä lyhyttä selvitystä valvomisen suhteen.


"Sovin monesti Auroran kanssa öisiä treffejä jonnekin linnan ulkopuolelle. Voimme liikkua valtakunnassamme rauhassa vain yöllä, kun innokkaat fanit eivät piiritä meitä joka puolelta. Kuvassa olen siis menossa tapaamaan vaimoani muilta salassa metsän keskellä olevaan hylättyyn mökkiin." 

Prinssi Philip näyttää kuvassaan hyvin voitonvarmalta. Tuuletuksesta päätellen mies on todella tyytyväinen, sillä onhan hän koskemattomuutensa myötä kolmen parhaan joukossa. Sen sijaan Philipin tarina yöllisestä retkestä ei oikein vakuuta tuomaria. Miksi hänen pitäisi tavata vaimoaan salaa, kun he voivat etsiä rauhallisen sopen linnansa sisältä? Eikä prinssi voi olla yksin mökin ovella, sillä hän ilmiselvästi katsoo jotakuta kuin hyväksyntää salareissulleen hakien. Ketä Philip onkin siis menossa mökkiin tapaamaan? Ei kai salaperäinen, yöllinen hiipparointi tarkoita salasuhdetta!!??? Ei varmasti, sillä silloin Philipin pitäisi olla todella tyhmä, että hän menee tekemään paljastuksen yöllisistä retkistään kaiken kansan silmien edessä. Oli Philipin mökkireissun syy mikä tahansa, on kuva hauska. Philipillä on ihana hymy kasvoillaan, ja voitontuuletus tuo lisää riemua kuvaan. Jes! Kyllä tämä mies ansaitsee paikkansa kolmen parhaan joukossa!


"Professori Porter ja vaimoni Jane ovat monilahjakkuuksia. Professori on opiskellut joskus nuoruudessaan tähtitiedettä, ja aina tähtitaivaan ollessa selkeimmillään hän näyttää minulle sieltä universumin ihmeitä. Kuka olisi arvannut, että pystymme näkemään muita maailmoja vain pienen kaukoputken avulla!?" 

Tarzanin kuva on todella hämärä. Pitäähän sitä hämäryyttä ollakin, että tähdet ja planeetat näkyvät taivaalta selkeästi. Ja onhan aiheena yökuva. Tarzanista itsestään ei kuitenkaan oikein meinaa saada selvää. Näemme, että siellä hän on paljaana ja lihaksikkaana kuin ennenkin, mutta emme saa tarkkaa kuvaa kehon upeudesta. Jos siristelemme silmiämme, huomaamme, että Tarzanin kasvoilla on vieno hymy. Mukaan kirkkaan tähtitaivaan alle ovat tulleet Jane, Ken on maassa kaunein? -kilpailun toisen tuotantokauden voittaja, sekä Tarzanin appiukko professori Porter. Onko Janen kuvassa oleminen laskelmointia, jolla Tarzan uskoo saavansa lisäpisteitä kärkikolmikkoon päästäkseen...??? Ei voi tietää. Kuva on hieno ja tähtitaivas ihana, mutta olisimme odottaneet Tarzanilta jotakin parempaa. 


"Vaikka olemme olleet jo vuosia naimisissa, Jasmine ei ole vieläkään tottunut Taikamaton kyytiin.  Minä rakastan äkkisyöksyjä maton päällä matkustaessani, kun taas Jasmine tykkäisi rauhallisemmasta ajotyylistä. Olen yritellyt totutella Jasminea maton kaahailuun siinä toistaiseksi onnistumatta. Paras aika lentää Taikamatolla on keskellä yötä tähtien tuikkeessa. Päivällä Agrabassa on niin kuuma, että sulaisimme!" 

Tähdet todella pääsevät tuikkimaan Aladdinin ja Jasminen lentomatkalla. Jasmine on peittänyt silmänsä maton kaahailun takia, ja Aladdin yrittää saada Jasminea katsomaan eteensä. Vauhdin nopeuden näkee kuvasta, sillä niin kovasti Aladdinin vaatteet ja Jasminen hiukset lepattavat. Kuvassa parasta on Aladdinin lempeä katse. Katsokaa, kuinka hellästi ja hymyssäsuin hän katsoo vaimoaan! Katseesta näkee, että vuosien naimisissaolonkin jälkeen Aladdin rakastaa yhä Jasminea. Awww! Kuva on vauhdikas, mutta myös todella herkkä. Tämä on juuri sitä tasoa, mitä näin pitkälle kisassa päässeiden kilpailijoiden pitäisi näyttää!


"Teemme välillä Tähkäpään kanssa retkiä Coronan metsiin. Linnassa eläminen on hienoa, mutta kaipaamme molemmat välillä takaisin luontoon. Tähkäpää asui 18 vuotta suljettuna torniin, minä asuin koko tuon ajan lainsuojattomana. Niinpä palaamme välillä juurillemme metsään nuotion ääreen muistellen menneitä." 

Voi, menneiden muistelu on aina kivaa! Valitettavasti samaa ei voi sanoa tästä kuvasta. Kuvassa Flynn Rider on Tähkäpään kanssa metsässä nuoriopiirillä, mutta leirielämän tunnelma jää katsojalle todella etäiseksi. Flynn lepäilee nuotion vieressä sitä ilmeisesti pian kohentaen, mutta Tähkäpää seisoo nuotion toisella puolella selkä kameraan päin. Flynn ei edes katso Tähkäpäätä kohti, vaan tuntuu olevan omissa ajatuksissaan. Ei kai tässä ole käynnissä parisuhdedraamaa? Metsäretkessä olisi ollut aihetta vaikka miten loistavaan kuvaan, mutta valitettavasti Flynn epäonnistuu... jälleen. Voi voi! 


Siinä olivat neljän kilpailijamme kuvat. Valitettavasti enää ei voi äänestää parhaasta kuvasta, sillä tähtikuvan palkintoja ei enää jaella. Tai tietysti parasta kuvaa voi äänestää, mutta koskemattomuuksia ei tule. Tällä viikolla Philipillä on vielä käytössään viimeinen koskemattomuus, eli häntä ei voi äänestää pois. Muut miehet ovat vapaata riistaa: eli ei muuta kuin äänestelemään kilpailijaa, jonka kuva ei vakuuttanut teitä! Äänestysaikaa on hieman yli viikko, sillä seuraavan kerran Ken on maassa komein? ilmestyy ruutuihinne joko sunnuntaina 31.1. tai maanantaina 1.2. Silloin meille selviääkin kärkikolmikko kokonaisuudessaan! Huuuuu!!!!

13 kommenttia:

 1. Hyvät kilpailijat ovat kärkinelikköön päässeet! :) Ja kuvatkin ovat melko onnistuneita... paitsi Flynnin. Harmin paikka, sillä komeutta miehestä kyllä löytyy. Tuosta kuvasta ei vain ota mitään selkoa! Kuva olisi paljon parempi, jos Flynnillä ja Tähkäpäällä olisi oikeasti kontakti toisiinsa. Tässä sitä ei kuitenkaan ole, joten valitettavasti pudotusääni Flynnille.

  VastaaPoista
 2. Pudotusääni Flynnille vaikka hänet jatkoon haluaisinkin. Tällaista kuvilla hutilointia ei voi kuitenkaan katsoa läpi sormien. Kuva on epäesteettisin otos Flynniltä koskaan.

  VastaaPoista
 3. Uuuu tämä alkaa käydä tosi jännäksi! Ja mitä (mahdollista) draamaa kuvat paljastavatkaan! Ja tietysti romantiikkaa. Hiihii!! :)
  Kolme ensimmäistä kuvaa ovat upeita, laadukkaita, finaalin arvoisia. On valitettavaa, että Flynnin kuva on noin huono... Siinä ei oikein mikään onnistu: se ei ole sopivan hämärä tunnelmaltaan, mutta ei sitten tarpeeksi valoisakaan. Flynn ei katso Tähkäpäätä tai hänen ilmeensä on muutenkin tosi outo. Olisi voinut olla aineksia paljon parempaan... Toisaalta Flynn on epäonnistunut monesti aiemminkin, joten tuntuu oikeudenmukaiselta pudottaa Flynn.

  p.s. ALADDIN ON PARAS!! :) Jee! Se vielä voittaa! Ihana Aladdin! Tiedän, ettei tämä hehkutus auta, mutta silti hehkutan!

  VastaaPoista
 4. Pudotkoon Flynn. Komea mies ja hyvin pärjännyt kilpailussa, mutta tuo kuva jättää hieman kylmäksi. Katsekontaktin puute Tähkäpäähän tuo miinusta, samoin tunnelman puute. Nuotion äärellä otetusta kuvasta olisi ollut potentiaalia vaikka mihin yötunnelmissa.

  VastaaPoista
 5. Flynn pudotkoon, tosi huonosti onnistunut kuva. Paras kuva Tarzanilla. Olisin valinnut Aladdinin jos miehen kädet ei olisi noin oudot tuossa kuvassa. Mikään näistä ei kovin hyvä ollut mutta Tarzan vei voiton minun mielestä.

  VastaaPoista
 6. Voi ei, Kristoff! :'( No äänestän toiseksi komeinta, eli Tarzania! Ja komppaan ylempää, mikä Aladdinin käsiä riivaa?? Siitä syystä pudotusääni Aladdinille.

  VastaaPoista
 7. Olisin äänestänyt tässä vaiheessa Philipin pois, mutta koska hänellä on koskemattomuus ja Flynn todellakin epäonnistui tässä kuvassa, niin pudotusääni Flynnille. =)

  VastaaPoista
 8. Flynn pois, Tarzan paras

  VastaaPoista
 9. Äänestysaika on päättynyt.

  VastaaPoista