11.2.2014

Sun katseesi kohtaan niin kuin tein ennenkin...

Pitkästä aikaa kuuntelemme erilaisia sovituksia tietystä Disney-kappaleesta. Aiemmin olen tehnyt samanlaiset tekstit kappaleista On sulla ystävä, Aalloissa siis ja Se on kuin yö. (Tekstit löytyvät blogista hakusanan "musiikki" alta.) Tällä kertaa otamme käsittelyymme kappaleen Unessa kerran kohtasin elokuvasta Prinsessa Ruusunen

Ensimmäinen versio on vuoden 1995 suomalainen dubbaus, joka on ainakin itselleni se kaikista tutuin. 


Toinen versio on kappale alkuperäisessä suomalaisessa dubbausmuodossaan vuodelta 1987. Tässä aiemmassa versiossa kappaleessa on erilaiset sanat ja se on nimettykin "Varmaan kerran" -nimiseksi.


Kolmas video on alkuperäinen englanninkielinen versio kappaleesta.Neljännessä videossa Emily Osment esittää meille oman popahtavan versionsa kappaleesta. Emily on lisännyt kappaleeseen uuden osan ja lisää sanoja.Viides video on sähkökitaralla soitettu instrumentaali. 


Kuudes video on syy, minkä takia innostuin tämän tekstin kirjoittamiseen. Lana Del Rey on julkaissut uuden version kappaleesta. Kyseinen kappale tulee soimaan touko-kesäkuussa ensi-iltansa saavassa uudessa näytellyssä Disney-elokuvassa. Maleficent-elokuva kertoo Prinsessa Ruususen tapahtumista Pahattaren silmin. Pahatarta näyttelee Angelina Jolie. Yleensä en ole näytellyistä Disney-elokuvista innostunut, mutta tästä olen! Hii! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti