8.10.2013

Luota vaan ja aikanaan sä löydät onnen maan

Syksy on ehtinyt jo hyvin pitkälle. Kalenteri näyttää siltä, että olisi aika aloittaa uusi kausi kilpailussa Ken on maassa kaunehin?!!!!! Jihuu!!! Tätä on odotettu!! Saimme viime vuoden voittajan kiinni ja kysyimme häneltä hieman kuulumisia.


Jane, mitä sinulle kuuluu? 
"Elämä menee vallan mainiosti. Olen tehnyt kovasti töitä koko ajan voittoni jälkeen. Pitämäni hermoloma oli todella lyhyt, enkä sen jälkeen ole kerennyt oikeastaan pysähtyä kertaakaan. Kesäkuussa lähdin Australiaan, sen jälkeen kävin Aasiassa kokeilemassa onneani ja syksyllä palasin Eurooppaan. Nyt olen viimeisen kuukauden ajan tehnyt töitä Suomessa. Olen mm. auttanut tulevan kauden suunnittelussa. Nyt, kun suunnittelu on loppunut, lähden vihdoin Afrikkaan. On tullut aika levätä."

Lepo tekee hyvää varmasti sinullekin. Mitä neuvoja antaisit tulevan 3. kauden kilpailijoille? 
"Annan samat neuvot, kuin keväällä kisan voittaessani. Muista olla ystävällinen ihmisille, sillä et voi koskaan tietää, kuka tulee olemaan tulevaisuudessa työnantajasi. Älä lannistu vastoinkäymisestä äläkä koskaan anna periksi. Muista se, että haaveesi voivat toteutua! Luota itseesi!"

Jane, kuten sanoit, olit mukana suunnittelemassa kolmatta tuotantokautta. Haluatko kertoa tulevasta jotain? 
"Minulla on salassapitovelvollisuus näihin asioihin liittyen. Tuomari haluaa pitää kilpailijoiden henkilöllisyyden salaisena viimeiseen asti. Sen verran voin sanoa, että tuomari oli valinnut kilpailijat ennen kuin ehdin mukaan suunnitteluryhmään. En siis ota valinnoista mitään vastuuta, itse olisin ehkä panostanut niissä enemmän... ulkonäköön. Ei millään pahalla! Minun kädenjälkeni näkyvät lähinnä kuvausteemojen valinnassa. Kisassa nähdään sekä vanhoja tuttuja teemoja että ihan uusia! Mutta nyt minun pitää nousta Afrikan laivaan. Onnea tuleville kilpailijoille!"

Kiitos ajastasi, Jane. Ken on maassa kaunehin? -kisan 3. kausi starttaa ensi viikolla! Muista olla mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti