28.3.2017

Ken oli maassa kaunehin?

Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS -kauden viimeisessä jaksossa lupasin, että luvassa olisi vielä yksi "tribuutti" Ken on maassa kaunein? -kilpailulle, joka muuten on nyt loppunut. Mikä olisikaan sopinut paremmaksi lopetukseksi kilpailulle, kuin juhlat, johon KAIKKI kilpailijat ilmaantuivat. Kyllä, kaikki kilpailijat kuudelta kaudelta pääsivät juhlimaan viimeisen kauden lopetusta. Valitettavasti juhlista on vain tämä yksi alla oleva kuva, sillä valokuvaajan kamerasta loppui patterit. Aijai... Kuvaa saa isommaksi painamalla siitä.


Mutta mitä ihmettä juhlissa tapahtui! Ainakin Anna pukeutui jälleen Lumikin suunnittelemaan juhlamekkoon. Missä on itse suunnittelija? Miksi Mulan on surullinen? Onneksi Nakoma lohduttaa häntä. Ei kai Naveen meinaa potkaista Perditaa? Mitä prinssi Eric tuijottaa hämmästyksissään? Entä löydättekö kuvasta kaikki 65 siinä olevaa henkilöä? Myös kisan pienimmät osaanottajat: Jessien, Helinän, Biancan ja Attan? 

Nyt kiitos ja kumarrus KOMK:in puolesta! Tuomari lähtee tekemään jotain muuta kuin kuvanmuokkausta, tämän kuvan myötä hän sai siitä hetkeksi tarpeekseen...

2 kommenttia:

 1. Lumikki keimailee väärälle miehelle!!! Omg!!
  Upea kuva ja upea kilpailu, kiitos tuomarille. Oli aina hauska ja jännä lukea sitä. :) Innolla odotan, mikä on seuraava kisa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HiiHiHiHi HiHiHiii! Kaikkea hauskaa kuvasta löytyy! XD
   Kiitos itsellesi kisaan osallistumisesta äänestämisen ja sen seuraamisen merkeissä! Toivottavasti seuraavakin kilpailuformaatti vetää sinua puoleensa! ;)

   Poista