5.2.2017

Ken on maassa kaunehin? 12.

Tänään selviää vihdoin Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS -kisan voittaja! Kilpailun kuudes ja viimeinen kausi alkoi lokakuussa 2016. Ennen kilpailun alkamista te äänestäjät saitte valita, ketkä neidot tulisivat kilpailemaan keskenään. Äänestäjien äänien perusteella kilpailuun pääsi kymmenen neitoa ja tuomarin äänillä kaksi. Suurin osa kilpailijoista oli tuttuja jo aiemmilta Ken on maassa kaunehin? -tuotantokausilta. Nyt kahdestatoista kisan aloittaneesta neidosta jäljellä on enää kaksi: Jasmine ja Anna. Pian selviää, kummasta kruunataan voittaja! Katsokaamme kuitenkin ensin, missä tunnelmissa finaalikaksikko on.


"Aaah, kun tämä on jännittävää! Tulimme Aladdinin kanssa yhtä matkaa finaaliin, sillä viime vuoden voittajana hän pääsee kruunaamaan minut tai Annan voittajaksi. En malta odottaa voittajan julistusta! Hirveä jännitys kihelmöi suonissani! Kertokaa jo, kuka saa kultaa!"


"Ääääääk! Ette voi kuvitella, minkä jännityksen pauloissa nyt olen! En voi uskoa, että minulla todellakin on mahdollisuuksia voittaa koko kilpailu! Kilpailun alussa olin varma, että Elsa pärjää minua paremmin, mutta toisin kävi. Äääääk! Paljastakaa jo voittaja!" 

Pian sen paljastammekin, älkää hätäilkö. Ensin kerromme kuitenkin, mitä kilpailun voittaja saa palkinnoksi! Ensinnäkin luvassa on hyvää mieltä sekä mainetta ja kunniaa. Toiseksi voittaja pääsee Ken on maassa kaunehin? -voittajien kunniakkaaseen joukkoon. Kruunun voittajan kutreille tulee laskemaan viime kauden voittaja Aladdin. Kolmanneksi voittajan kuva ilmestyy koristamaan blogin sivupalkkia piakkoin. Ja neljänneksi voittaja saa kysyessään taikapeililtä "Ken on maassa kaunehin?" vastaukseksi: "Sinä!" Aivan upeita ja ainutlaatuisia palkintoja on siis luvassa. 

No niin. On tullut aika. On aika julistaa Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS -kauden voittaja! 

Jännitys tiivistyy. 

Rummut pärisevät. 

Tuomari muistuttaa, että kyseessä on samalla myös viimeinen voittaja koko Ken on maassa kaunehin? -formaatissa! 

Jännitys tiivistyy yhä. 

Rummut pärisevät. 

Ellei kisan vastaavat joskus lämpene kisalle uudestaan, mutta toistaiseksi kisa on jäissä. 

Pitäisikö palata asiaan. 

Eli jännitys tiivistyy. 

Tuomari saa itselleen kultaisen kirjekuoren, jossa julistetaan kauden voittaja. 

Rummut pärisevät. 

Jasmine nyppii hermostuneena hiuksia vaatteistaan. 

Anna hihittelee maanisesti. 

Jännitys tiivistyy. 

Tuomari avaa kirjekuoren. 

Rummut pärisevät.

Voittaja on...

...

...

Jasmine ja Anna takertuvat toisiinsa purren hammastaan. Koska voittaja selviää!?!?

...

...

Rummut lakkaavat pärisevästä, koska rumpukalvot menivät lopulta kuuden kauden raivokkaiden jännitysten luomisten jälkeen rikki. 

...

...

Ääniä annettiin yhteensä 29 kappaletta, joista voittaja sai 18. Äänestäjien päätös oli siis suhteellisen yksimielinen. 

...

...

JÄNNITYS TIIVISTYY KONKREETTISEKSI PALIKAKSI!

...

...

...ANNA!!!!!!!!


ONNEKSI OLKOON ANNA!!!!! MILTÄ NYT TUNTUU!?!? "WAU! En todellakaan olisi arvannut tätä! Olin sataprosenttisen varma, että Jasmine tulee voittamaan kilpailun! Ja itse komea Aladdin tuli kruunaamaan minut, wau! Ihan tässä rupeaa ujostuttamaan... Mutta iso kiitos kaikille kanssakilpailijoilleni, erityisesti Jasminelle! Finaali kanssasi oli aivan upea! Ja kiitos kaikille äänestäjille, ilman teitä en olisi tässä! Kiitos!" 

Aivan mahtavaa! Päästämme nyt Annan juhlimaan ykköspaikkaansa kenties Runebergin torttujen pariin. Kauden kilpailijat tullaan näkemään vielä kerran Rinki tinki tinkin puolella! Helmikuun aikana teemme vielä katsauksen kilpailijoiden elämään nähdäksemme, mitä heille kuuluu nyt. Siihen asti morjenzta!

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea Anna. Tiesin jo finaalissa että voittaisit.^^ Ja onnea Jasminelle kakkossiasta, sekin on hyvä. Olet edelleen suosikkini, olit voittaja tai et^^.

  Muuten, jos joskus teet Ken on maassa kaunehin?- kilpailua eläinhahmoilla, niin otappas mukaan Judy Hopps, mun suosikki Disney nais-/eläin hahmoni.

  VastaaPoista
 2. No Anna on voittonsa ansainnut, vaikka Jasmine mun suosikki onkin (heti Bellen jälkeen). Anna kuitenkin kehittyi kisan aikana huimasti ja monesti pelkäsin hänen jo putoavan, vaan eipä sittenkään. =) Upea suoritus! Onnea Anna ja Jasmine hopea ei ole häpeä. <3

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen ilmiö... Kaikki äänestävät aina ihan innolla, mutta voittajaa ei jaksa kukaan enää tulla onnittelemaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, eipä se toivottavasti harmita ketään aivan hirveästi. :) ...toivottavasti? Anna osaa onneksi juhlia suoritustaan muutenkin, kuten vasemmalla olevata gifistä näkyy.

   Täytyy sanoa, että en olisi minäkään kyllä kisan alussa todellakaan osannut sanoa Annan voittavan!!!! Olisin veikannut Belleä tai Jasminea. Koskaan ei kuitenkaan tiedä, mitä käy. Ja olenkin nyt ylpeä kaimani puolesta! :D

   Poista
 4. Hienoa Anna!!!! Jeee!! Ei ollut lainkaan huono voittaja. Ja vielä Aladdin kruunaamassa, uuuuh. ;) Kai me saadaan vähän pidempi voittajan haastattelu vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khyllä! Pidempi haastattelu on tulossa - tosin ei monta sivua pitkä, mutta hieman pidempi kuitenkin. ;)

   Poista