13.9.2015

We can make the dress so pretty, there's nothing to it, really!

Huhhuh, kylläpäs arki ja työt painavat päälle. Aikaa koneella kirjoittelulle ei ole paljon, mutta edes jonkinlaisen päivityksen aikaansaamiseksi päätin kirjoitella lyhyen TOP-listan - tai oikeastaan kaksi lyhyttä TOP-listaa! Kesäkuussa inspiroiduin Eleanorin kirjoittamasta TOP-listasta, jolla hän listasi kymmenen parasta Disney-prinsessojen asukokonaisuutta, ja päätin tehdä vastaavan listan itse. Listan laatiminen oli kuitenkin hankalaa, sillä Disneyn naishahmoilla on niin monenlaisia, kauniita ja vähemmän kauniita vaatteita. Päädyinkin tekemään siis kaksi TOP5-listaa: toisessa käsitellään viisi kauneinta arkimekkoa ja toisessa viisi kauneinta juhlamekkoa Disneyn (ja Pixarin) elokuvista. Housupukuja en ole siis ollenkaan laskenut listoille mukaan. Teen nyt myös niin, etten ala selittelemään, miksi mikäkin mekko on minusta kiva tai parempi kuin muut. Monen mekon kohdalle tulisi sitä paitsi melko samanlainen tekstipätkä. Kuvat saavat siis kertoa maustani puolestani. :)


Parhaat arkimekot:

5. Mulan4. Tuhkimo3. Belle2. Merida1. Anna
Parhaat juhlamekot:

5. Aurora4. Tuhkimo


3. Anna2. Tiana1. Belle

8 kommenttia:

 1. Hih, kiva että olen inspiroinut sinua! :) Kaikki listaamasi mekot ovat minustakin kauniita, erityisesti Bellen ja Annan asut. Siskoni teki minulle aivan ihanan cosplay-asun Bellen sinisestä mekosta, joten se on nyt aika erityinen asu minulle. Olen harkinnut laittaa blogiini pari kuvaa siitä, mutta katsotaan nyt... Kiva TOP-lista joka tapauksessa, vaikka lyhyt onkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi että tähän väliin kommentoin, mutta Eleanor huomasitko että jätin sinulle kommenttia tähän mekkokirjoitukseesi? :)

   Anteeksi Anna blogin pitäjä, kun näin tähän väliin tulin.

   Poista
  2. Huomasin ja laitoin vastauksenkin, kiitos paljon! :)

   Ja anteeksi Anna, minunkin puolestani, kun tämä ei liity mitenkään blogikirjoitukseesi...

   Poista
  3. Huuu, Eleanorin cosplay-asu kuulostaa hienolle, laita siitä ihmeessä kuvia blogiisi!

   Ja eipä mittään, että keskustelette muiden blogeja koskevista asioista. Itsepähän Eleanorin blogia vinkkasin, joten tavallaan liittyy kirjoituksen aiheeseen. :)

   Poista
 2. Samaa mieltä kanssasi siintä, että Bellen juhlamekko on ihanin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bellen juhlamekko on aina ollut paras. Varmaan juuri Bellen mekon takia lempivärini pienenä oli keltainen... ja on se sitä yhä! :)

   Poista
 3. Mun suosikkimekkoni noista valitsemistasi on Tuhkimon juhlamekko. Se on taivaallinen. Yksi todella vähätelty mekko on Arielilla pienessä merenneidossa, kun hän lopulta isänsä luvalla muuttuu ihmiseksi. Se on todella lumoava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhkimon mekko on kyllä upea, ja varsinkin muodonmuutos rääsyisestä mekosta juhlamekkoon on hämmästyttävän luomava! Itselleni pientä miinusta mekkoon tuo nuo "puhvihihat", joista en ole oikein koskaan tykännyt...

   Arielin lopussa nähtävä mekko on tosiaan kaunis! Siinä on ehkä jotain samaa, kuin listassa olevassa Tianan juhlamekossa...? Ainakin väri ja kimallus on samanlainen. :) Jos olisin tehnyt juhlamekoista TOP10-listan, olisi tuo Arielin sininen mekko ollut listalla varmasti. (Sen sijaan Arielin vaaleanpunaisesta mekosta en tykkää yhtään!)

   Poista