29.6.2013

Nollasta pollaan! 10.

PÄIVÄ 12: Paras Pixarin elokuva

Yksinkertaisessa kauneudessaan paras Pixarin elokuva on Wall-e. Tuntuu niin käsittämättömältä, että animaattorit ovat saaneet koneet, robotit, niin inhimillisiä tunteita osoittaviksi ja suloisiksi! Ah! Ihana elokuva, jonka katsomista voin suositella kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oooooooo, voi tätä kesää ja etenkin kaiken ajan vievää kesätyötä! En oo kerennyt lukemaan blogejasi vähään aikaan, ja heti täällä on hirveän mielenkiintoista luettavaa! Minä jostain syystä tykkään kaikista listauksista, ja tällaiset lyhyet, kiperät kysymykset ja vastaukset niihin ovat tosi mahtavia luettavia. :) Tähän asti jotkut kysymykset ovat olleet helppoja, siis oon arvannut mitä vastaat (Belle, Hirviö jne.), mutta joukossa on myös ylläreitä! Ajattelin, etten lue sitä challenge-listaa etukäteen, jotta tulee aina yllätyksenä, mitä paljastat seuraavana. Jännää! :)

    Surullisimmasta Disney-kohtauksesta olen samaa mieltä! Leijonakuningas on muutenkin niin tunteellinen ja mahtava elokuva.. ja Aladdinin jälkeen minustakin paras elokuva. Olin yllättynyt parhaimmasta Disney-parista! Ja kauneimmasta prinsessasta! :)

    VastaaPoista
  2. Ainiin ja Wall-e on PARAS! Tai siis W-alle. ;)

    VastaaPoista