6.2.2013

Magic mirror on the wall... 14.

Hetki on koittanut. Tänään selviää, kuka voittaa vuoden 2013 Ken on maassa kaunehin? -tittelin itselleen!!!! Huuuu!!!!!!! Kilpailu on kestänyt 13 viikkoa, ja 14 kaunista neitokaista on kisaan osallistunut. Takana on kyyneliä, iloa, juhlapukuja ja ruoka-annoksia. Neidot ovat joutuneet vastaamaan kinkkisiin kysymyksiin niin lempivitsinsä kuin harrastuksensa suhteen. 12 neitoa on pudonnut kisasta pois, joukossa hyvin oletettuja ennakkosuosikkeja. Kuka olisi arvannut, että finaalissa seikkailevat Helinä ja Jane?

Tänään toinen näistä kahdesta finalistista kruunataan voittajaksi. Viimeistä taistelua on saapunut paikalle seuraamaan tämän ja viime vuoden kilpailujen kärkinelikot. Mitkäs ovat kilpailijoiden tunteet tässä jännittävässä vaiheessa ennen kisan loppua?


"En voinut arvata, että tämä voisi olla näin jännittävää! Paljastakaa jo voittaja, että pääsen tuskistani! Peter Pan on varmasti minusta ylpeä, kävipä tässä miten tahansa!"


"En millään malttaisi odottaa voittajan selviämistä! Jännittää ihan hirveästi! Helinä on niin klassisen kaunis, saa nähdä, onko minulla mitään mahdollisuuksia voittoon!"

Ennen voittajan selviämistä kertokaamme, mitä kilpailun voittaja saa palkinnokseen. Onhan sen hyvä tässä vaiheessa käydä ilmi. Ensinnäkin kilpailun voittaja saa hyvän mielen itselleen ja ystävilleen. Toiseksi voittaja saa mainetta ja kunniaa. Kolmanneksi voittaja saa kruunun päähänsä. Kruunun tulee luovuttamaan viime vuoden voittaja Tiana. Neljänneksi voittajan kuva ilmestyy blogin reunaan komeilemaan jossain vaiheessa tätä kuuta (vaikka en kyllä hentoisi luopua Mariesta...). Viidenneksi voittaja saa 10 euron lahjakortin käytettäväksi valitsemaansa matkakohteeseen. Ja viimeiseksi voittaja saa taikapeililtä kysyessään "ken on maassa kaunehin?" vastaukseksi "sinä olet!" Mitä mahtavia palkintoja onkaan luvassa!

Mutta nyt on sen aika. On aika julistaa vuoden 2013 Ken on maassa kaunehin? -kisan voittaja!!!!

Jännitys tiivistyy.

Tuomari saa käteensä kirjekuoren, jossa ilmoitetaan voittajan nimi.

Rummut lähtevät pärisemään.

Jännitys tiivistyy.

Helinä ja Jane hikoilevat.

Tuomari avaa kirjekuoren.

Jännitys tiivistyy.

Helinä ja Jane hypistelevät käsiään hermostuneina.

Rummut pärisevät.

Jännitys tiivistyy.

Tuomari lukee voittajan.

Ja voittaja on...

....

Jännitys on niin tiivis, että sitä ei saa enää veitselläkään rikki.

...

Helinä ja Jane katsovat tuomaria anovasti, kerro jo!

....

Lukijoilta menee hermot.

...

....JANE!!!!!!!


Miltä nyt tuntuu, Jane? "Voi hyvänen aika! En olisi ikinä uskonut, että minä voin voittaa kilpailun! Viime vuonna tulin viimeiseksi, tänä vuonna tulin ykköseksi! Mikä mahtava tunne! Ilomielin otan tämän haasteen vastaan ja lähden Tianan jalanjäljissä valloittamaan maailmaa! Ensin käyn kuitenkin Tarzanin luona juhlimassa voittoani. Kiitos kaikille tukijoilleni kisan ajalta, ilman teitä en olisi nyt tässä! Kiitos!"

Näihin onnellisiin tunnelmiin päättyy vuoden 2013 Ken on maassa kaunehin? -kisa. Onnea Janelle voiton johdosta! Viikon päästä pääsemme vielä kerran Ken on maassa kaunehin? -maailman pariin, kun katsomme, mitä kilpailijoille kuuluu nyt. Luvassa on myös ennennäkemätöntä materiaalia talosta, jossa kilpailijat asuivat kisan ajan! Ensi viikon jaksoa ei siis kannata jättää lukematta! Nyt Janelle onnea vielä kerran ja lukijoille hyvää päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Jeejeejee!!!!! Hieno tuo viimeinen kuva!! Olet ilmeisesti hyödyntänyt lisää sitä kuvanmuokkaus-ohjelmaa! Hauskaa, että vielä ensi viikolla tulee Ken on maassa kaunehin?-osa. Jännityksellä odotamme, mitä ennennäkemätöntä matskua tulee.. niin ja kai Jane esiintyy jossain voittajan kuvauksissa? (Oikeessa Huippiksessa voittaja poseeraa aina tuomarin eli Tyra Banksin kanssa.. Hmmhmm, mites tässä?? ;) )

    VastaaPoista
  2. Khyllä, kuvanmuokkaus-ohjelma on päässyt käytännössä käyttöön. :) Sellainen kuin GIMP 2, saa ladattua netistä ilmaisesti ja laillisesti. Toinen samanlainen, jolla olen noita usean kuvan yhdistelmiä tehnyt, on Picasa.

    Saa nähdä, että pääseekö Ken on maassa kaunehin ruutuun tällä viikolla, kun olen nyt tosiaan sairaana. Ja kaikki kuvat on minun omassa koneessa, joka on tietenkin Savonlinnassa. Tai jos pääsee ruutuun, niin saattaa mennä esim. torstaihin asti. Pe lähdenkin sitten Turkkusseen.

    Ja tuota Janesta varmaan sellainen yksinkertainen kuva julkaistaan sitten, mutta ehkä joskus myöhemmin sellainen "voittajan kuva"... Siinä on nimittäin oma työnsä muokata kuvia yhteen, menee (mulla ainakin) yli tunti ihan reilusti, ellei lähemmäs jo kahta tuntia... Mutta varmaan joskus sellainen ilmestyypi! :)

    VastaaPoista