16.1.2013

Magic mirror on the wall... 11.

Tuomari on elänyt tämän päivän ihan maanantaissa. Niinpä hänelle oli yllättävä yllätys, että tänään onkin vuorossa jakso Ken on maassa kaunehinta!!! Jee!!! Ei siis muuta kuin kilpailun pariin! Tällä viikolla äänestysuhan alle joutuivat Nakoma ja Merida. 75 prosentin äänivyöryllä kisan kymmenes putoaja on Nakoma.


"Kyllähän tämä olisi pitänyt tietää... Pocahontaskaan ei voittanut viime vuonna, miksi minä olisin siis voittanut tänä vuonna? Olisin tuonut heimollemme kunniaa ja mahdollisuuksia parempaan huomiseen, mutta se kaikki jäi nyt unholaan. Nyyh! Olen kyllä katkera, sillä kaikki loput kilpailijat ovat ilmiselvästi länsimaisen kulttuurin vaaleaihoisia edustajia. Noh, sainpa ainakin hyviä ystäviä kisan aikana, ja koettua mielenkiintoisen kokemuksen." Näin meidät hyvästeli neljä kertaa pudotusuhan alla ollut Nakoma.

Kilpailussa on jäljellä enää neljä kaunista nuorta neitoa. On mielenkiintoista huomata, että kaikilla neidoilla on erilainen tausta, ketään heistä ei voi pitää samaan luokkaan menevänä toisen kanssa. (On yksi keiju, yksi Pixar-prinsessa, yksi piirretty/oikea ihminen -neito ja yksi perinteisten Disney-prinsessojen kanssa monesti yhteen niputettu neito.) Loppukisa on siis erittäin jännittävä! Tällä viikolla kuvauksen aiheena on eläinkuva. Kilpailijat saavat kertoa jotain suhteestaan eläimiin, ja kenties esitellä heille yhden tärkeän sellaisen.


"Hyvin monet eläimet ovat minuun verrattuna todella suuria. Tämän takia pelkään suurinta osaa eläimistä. Kerran kala meinasi syödä minut!!! Parhaiten tulen toimeen lintujen, hiirten ja hyönteisten kanssa. Tosin haukkakin on meinannut syödä minut, joten kaikkien lintujen kanssa en tule toimeen. Hyvä apurini on tulikärpänen nimeltä Lieska. Lieskan kanssa koimme kerran suuren seikkailun, kun minun piti luoda keijujen kuningattarelle uusi valtikka. Lieska on uskollinen, fiksu, mukava ja asioita valaiseva kaveri. Toki Lieska valaisee myös kirjaimellisesti paikkoja, hahah!"

Helinä vaikuttaa kuvassaan jälleen kerran kolmiulotteiselta. Lieska-tulikärpänen lentää Helinän vieressä. Näillä kahdella ei näytä kuitenkaan olevan minkäänlaista kemiaa välillään, molemmat tuijottavat aneemisesti yläoikealle. Helinän suu on mutrussa, eivätkä varjot tee oikeutta hänen kasvoilleen. Keijun hiuksiin on taidettu laittaa hyvin paljon geeliä, sen verran muovimaisen näköiset ne ovat. Sen sijaan on mielenkiintoista nähdä Helinää erilaisessa asussa kuin normaalisti. Hänellä on myös jonkinlainen hattu/huivi päässään piristämässä normaalia kampausta. Kuvassa on silti hyvin paljon parantamisen varaa niin Helinän ilmeessä kuin henkilöiden(?) välisessä kemiassa. Hmh.


"Olen aina rakastanut gorilloita. Eräs lapsuuden haaveistani oli nähdä oikea, elävä gorilla alkuperäisympäristössään. En tuolloin voinut arvata, että tulisin joskus asumaan gorilloiden kanssa! Tarzan on opettanut minut puhumaan gorilloiden kieltä, hän on opettanut minut liikkumaan kuin he ja hän on opettanut gorillat luottamaan minuun. Olen niin paljosta kiitollinen Tarzanille! Tulen toimeen Kalan ja Terkin kanssa, oikeastaan kaikkien gorilloiden kanssa! Normaalisti kotona osallistun nuorimpien gorilloiden hoitoon. Tällä kuvassa olevalla veijarilla ei ole vielä nimeä, koska hän on niin pieni."

Kiitos Jane! Tämä kuva on tuhat kertaa parempi, kuin viime viikon kädetön hirvitys! Janella ja gorillalla on oiva yhteys toisiinsa, aito välittäminen palaa heidän silmissään. Gorillan poikanen makaa hyvin tyytyväisen oloisena Janeen nojaten, joten luottamussuhdekin on kohdillaan. Janen asento sopii kuvaan mainiosti, samoin hänen pörröiset hiuksensa. Ainoa asia, mistä kuvassa voi valittaa, on Janen suu. Se on ihmeellisessä supussa, vaikka olisi paljon nätimpi hymyilevänä. Kai Jane sitten puhuu gorillalle samalla apinoidenkieltä. Kuitenkin oikein mainio suoritus!


"Voi ja ah! Eläimet ovat niin suloisia! Mikäpä voisi ilahduttaa päivää paremmin, kuin eläinystävien näkeminen! Ah! Kaikki eläimet ovat tärkeitä minulle, jokainen eläin on yhtä tärkeä! Oh! Yhdessä eläinystävieni kanssa laulamme, siivoamme ja teemme muita päivän mukavia askareita. Mutta hei! Nyt keksin, mikä olisi vieläkin parempaa kuin eläinystävät! Se olisi ensirakkaus, ja ensirakkauden ensimmäinen suudelma! Ah! Sitä ma toivon!"

Giselle on yhä oma haaveileva itsensä. Kuvaan kanssaan neito on valinnut monta "eläinystävää"; kuvassa on pari kania, kilpikonna, pesukarhu, peura ja lintuja. Eläimet näyttävät viihtyvän Gisellen seurassa hyvin. Kai neidolla on jotain vetovoimaa eläimiä kohtaan. Giselle itse on polvistunut eläinten tasolle, mikä on varsin mainiota. Hänellä on myös hieno yhteys eläimiin, ja neidon katse on hyvin lempeä. Vartalon kieli on hienoa, ja varsinkin kädet on aseteltu mainiosti! Sen sijaan Gisellen leukaperät näyttävät hyvin omituisilta. Ihan kuin hän olisi vetänyt leukaansa sisällepäin, niin ohuelta kasvojen alapiirteet näyttävät. Gisellen korvakin näyttää hyvin pitkältä, ettei neidossa olisi haltianverta? Kuitenkin kuva on vallan hieno!


"Angus on minun hevoseni, ja samalla myös paras ystäväni. Angus ei sano minulle, mitä en saa tehdä, vaan kantaa minut selässään mitä hurjempiin seikkailuihin. Angus ei ole koskaan jättänyt minua pulaan, vaan seisoo aina rinnallani tukevasti neljällä jalalla. Uskon myös, että hevonen on paljon viisaampi, kuin miltä päältä päin näyttää, sellainen palo hänen silmissään elää. Mielestäni hevonen onkin kenties hienoin luomakunnan eläimistä, ja minun Angukseni on upea sellainen."

Kuvassa Merida käyttää hevosta siihen tarkoitukseen, mihin hevosta nyt yleensä käytetään. Onhan se hienoa ratsastaa hevosen selässä. Sen lisäksi Merida ampuu kuvassa jousella kohti taivaita. Jousella ampuminen oli neidon lempiharrastus. Eikö olisi riittänyt, että neito olisi pelkästään ratsastanut? Nyt tuntuu siltä, kuin kuvassa olisi liikaa tapahtumia. Kaiken lisäksi Meridan toinen käsi peittää hänen kasvojensa alaosan, mikä ei ole hyvä juttu. Kuva on kyllä oikein hieno: maisema on upea ja hevonen on upeasti ilmassa. Jokin kuvassa ei kuitenkaan iske, joten se taitaa olla keskitasoa Meridan kohdalla. Tuomari olisi odottanut parempaa kuvaa pudotusuhan alla olleelta neidolta.


Tässäpä olivat tämän viikon eläimelliset kuvat. Ensi viikolla selviää, ketkä kuuluvat uskomattomaan finaalikolmikkoon!!!!! Kannastaa siis äänestää inhokkianne, jotta voitte vaikuttaa tuloksiin!!!

6 kommenttia: