Rinki tinki tinkin sivut

29.5.2014

Mä juon viileää, ja hiekalla grillaan kylkeä!

Kesälomani alkoi! Jihuu! Siispä toivotan kaikille oikein hyvää kesää seuraavan videon tahtiin. Toivottavasti loma on kuitenkin lämpimämpi, kuin mitä videolla näyttäisi olevan... 

2 kommenttia:

  1. Hei, sinulla on aivan paras ja ainutlaatuinen blogi!:) Postausehdotuksina minulla on nämä kaksi harrasta toivettani: Että pitäisit eläinkaunottarille samanlaisen missikisan, millaisen olet pitänyt jo ihmiskaunottarille ja pahiksille, sekä tekisit Notre Damen Kellonsoittajasta samanlaisen esittelyn/arvostelun, minkä olet tehnyt monesta muusta elokuvasta. Kiitän jo etukäteen:)

    VastaaPoista
  2. Huu! Kiitos! :) Vai että eläinkaunottarille kilpailu! Minulla oli jo tämän vuoden kilpailuasetelmat mielessä, mutta pitää harkita uudelleen, jos toiveita esitellään! :) Ja lupaan, että Notre Damen kellonsoittajasta on varmasti tulossa elokuva-arvostelu! Teen arvostelut vain klassikko-järjestyksessä, eli ennen Quasimodoa esiteltäväksi pääsee Aladdin, Leijonakuningas ja Pocahontas. Mutta piakkoin on siis Notre Damen aika! (Tosin saa nähdä, miten ahkerasti jaksan kesällä blogia päivittää...)

    VastaaPoista